تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 54

نام تاپيک: Galaxy SII VS Iphone 4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما اگه میتونی گوشی رو عوض کنی ، فعلا یه Galaxy S (گلکسی اس ها ، نه گلکسی اس 2) بگیر ، بعد از ورود نسل 5 آیفون و تعدیل قیمتش ، بفروش و نسل 5 آیفون رو بگیر...

به نظر من آیفون 4 ، تا یک سال بعد از ورود نسل بعد هم ساپورت خواهد داشت... درسته که تکنولوژی داره این قدر سریع میره جلو ، ولی بازم فکر نکنم گوشیای قدیمی کم بیارن... و فکر کنم آیفون 4 هم بعد از یک سال از ورود نسل بعد ، میشه مث 3GS در الان...
    دوست عزیز مساله ای نیست که من بخرم چند ماه دیگه بفروشم یکی دیگه بخرم پولشم مهم نیست ضررش هم مهم نیست چیزی که مهمه از اساس کشی ازین گوشی به اون گوشی واقعا خسته شدم تا میام یه گوشی را بچینم کلی طول میکشه دست اخر هم میبینم اونی نشد که میخواستم دوباره بفروش دوباره بخر دوباره بچین
    دیگه ازین کارا خسته شدم میخوام بخرم نگه دارم

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

!

کاملاً آیفون 4 !

درسته که الان GSII سخت افزار بهتری داره اما اصلاً الان به این سخت افزار نیازی نیست !
    آیپاد تاچ هم سخت افزارش برای الان کافیه ! آیفون که رمش هم بیشتره !

+ به هیچ وجه آندرویید قابل مقایسه با iOS نیست !!!! اینترفیسی که iOS داره تــکه !

نسل بعدی آیفون هم که نزدیکه معرفی شدنش دیگه بقیه باید برن جلو بوق بزنن :-j
    در کل آیفون خیلی سر تره ! دلیلشم هم میشه گفت سیستم عامله !!

به نظر من آیفون 4 ، تا یک سال بعد از ورود نسل بعد هم ساپورت خواهد داشت... درسته که تکنولوژی داره این قدر سریع میره جلو ، ولی بازم فکر نکنم گوشیای قدیمی کم بیارن... و فکر کنم آیفون 4 هم بعد از یک سال از ورود نسل بعد ، میشه مث 3GS در الان...
    مطمئن باش که آیفون 4 تا 2 یا شاید 3نسل دیگه آیفون ساپورت میشه ! همیشه همین جوری بوده ! الان آیفون 2جی تازه وقتی iOS 4 اومد ساپورتش متوقف بود که اونم براش کاستوم زدن الان !

یه بار با galaxy s2 کار کنی از آیفون4 سهله از کل اپل بدت میاد.اونقدر سرعتش بالاست که عین هواپیمای جت میمونه.
    من خودم و هرکیو که میشناسم یه بار با iOS ( حالا کار نداریم کدوم دیوایس ) کار کردن دیگه نمیتونن با چیز دیگه کار کنن ! !! آندرویید که اصلاً هیچی نیست در برابر iOs :-جی
    راستی همین اپل سی پی یو و ال سی دیها و تمام قطعات موبایلش رو همین چشم بادامیهای کره ای اگه نمیدادن باید در کارخونه رو تخته میزد.
    اگه همین اپل نبود اونا دیگه به امید رقابت با کی میخواستن خودشونو به خاک و خون بکشن و کلی جون بکنن یه سی پی یو 2هسته ای بدن که به هیچ وجه کاربرد نداره ؟! مثلاً سی پی یو 2هسته ای زدن برا چه نرم افزاری ؟ برا چه بازی ؟ الانشم هیچ سیستم عاملی رو دست iOS نیومده از لحاظ بازی !

همینطور که امیر هم داره میگه نسل بعدی آیفون ( معلوم نیس اسمش چیه کم بگین 5 یا 4اس :-ال ) یه چیز به شدت شاخیه که هیچی رو دستش نیس !! خصوصاً با شایعاتی که درباره اسکرین 4اینچی هست !!!!!
    Last edited by HESAM_5700; 23-08-2011 at 23:05.

3. 4 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه falax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Santa Cruz

پيش فرض

!

کاملاً آیفون 4 !

درسته که الان GSII سخت افزار بهتری داره اما اصلاً الان به این سخت افزار نیازی نیست !
    آیپاد تاچ هم سخت افزارش برای الان کافیه ! آیفون که رمش هم بیشتره !

+ به هیچ وجه آندرویید قابل مقایسه با iOS نیست !!!! اینترفیسی که iOS داره تــکه !

نسل بعدی آیفون هم که نزدیکه معرفی شدنش دیگه بقیه باید برن جلو بوق بزنن :-j
    در کل آیفون خیلی سر تره ! دلیلشم هم میشه گفت سیستم عامله !!

مطمئن باش که آیفون 4 تا 2 یا شاید 3نسل دیگه آیفون ساپورت میشه ! همیشه همین جوری بوده ! الان آیفون 2جی تازه وقتی iOS 4 اومد ساپورتش متوقف بود که اونم براش کاستوم زدن الان !

من خودم و هرکیو که میشناسم یه بار با iOS ( حالا کار نداریم کدوم دیوایس ) کار کردن دیگه نمیتونن با چیز دیگه کار کنن ! !! آندرویید که اصلاً هیچی نیست در برابر iOs :-جی

اگه همین اپل نبود اونا دیگه به امید رقابت با کی میخواستن خودشونو به خاک و خون بکشن و کلی جون بکنن یه سی پی یو 2هسته ای بدن که به هیچ وجه کاربرد نداره ؟! مثلاً سی پی یو 2هسته ای زدن برا چه نرم افزاری ؟ برا چه بازی ؟ الانشم هیچ سیستم عاملی رو دست iOS نیومده از لحاظ بازی !

همینطور که امیر هم داره میگه نسل بعدی آیفون ( معلوم نیس اسمش چیه کم بگین 5 یا 4اس :-ال ) یه چیز به شدت شاخیه که هیچی رو دستش نیس !! خصوصاً با شایعاتی که درباره اسکرین 4اینچی هست !!!!!
    کاملا" نظرات دوستمون تایید میشه مخصوصا" اونجایی که فرمودن هر کس با آیفون کار کنه و با ios دیگه حاضر نمیشه با هیچ گوشی و سیستم عامل دیگه کار کنه میگین نه امتحان کنین

5. 3 کاربر از falax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاملا" نظرات دوستمون تایید میشه مخصوصا" اونجایی که فرمودن هر کس با آیفون کار کنه و با ios دیگه حاضر نمیشه با هیچ گوشی و سیستم عامل دیگه کار کنه میگین نه امتحان کنین
    شما یه سر برید فروم همسایه کلی آدم تو بخش مشاوره میان که آیفون داشتند رد کردن رفتن اندروید گرفتن و کاملا از خزیدشون راضی هستند .

7. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

شما یه سر برید فروم همسایه کلی آدم تو بخش مشاوره میان که آیفون داشتند رد کردن رفتن اندروید گرفتن و کاملا از خزیدشون راضی هستند .
    اینم درسته !

اما قبول داشته باشین که iOS سر تر از آندروییده !!
    تعداد برنامه های زیاد ، اینترفیس ساده و زیبا ، و از همه مهمتر یه جورایی مهم نیست کدوم آی دیوایس رو شما داشته باشی ! به هر حال همه برنامه ها روی آی دیوایس شما اجرا میشه ! اما گوشی های آندروییدی با رزولوشن های مختلف و سخت افزار های مختلف هستن که بعضیاشون سخت افزارش نمیتونه خیلی خوب با سیستم عامل مچ بشه و گوشی هنگ میکنه و لگ میزنه بعضی جاها ! اما سخت افزار و نرم افزار آی دیوایس ها کاملاً با هم مچ میشن و اینجور مشکل ها رو نداره !
    ( پ.ن : یه وقت فکر نکین من فن-بوی متعصبم هــا : دی من آندرویید هم قبول دارم اما خب بعد از iOS ! به هر حال نظر شما هم قابل احترامه )

----

صفحه های اولم دوستان گرامی نوشتن که پول الکی ندین به آیفون و مردم و میچاپه و اینا ! شما در قبال پولی که به یه آی دیوایس میدی امکانات خیلی عالی هم دریافت میکنی ! کیفیت ساخت و طراحی محصولات اپل میارزه به کل گوگل و آندروییدش ; )) .... در کل آیفون به نظر من اصلاً گرون نیست و پولی که میدی براش ارزشش رو داره ...

شــــاد بـــاشــید !
    Last edited by HESAM_5700; 24-08-2011 at 17:24.

9. 4 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این حرف رو قبول دارم تو صفحه 2 هم پست منو مشاهده کرده باشید این نکته رو یاد آور شدم :

هر چند که معتفدم رمز موفقیت اپل نظارت بر سخت افزار و تولید نرم افزار منطبق با اون به جهت به حداقل رساندن عدم تطابق یا کانفلیکت ه
    ضمن احترام به نظر شما ، ولی من کاملا به اندروید و قدرت گوگل و برنامه نویسان آزاد در سرتاسر جهان که برای توسعه فرهنگ متن باز تلاش می کنند اعتقاد دارم.
    موفق یاشید

11. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بین این دوتا 100% گلکسی اس 2 بهتره ... آیفون 4 باید با گلکسی 1 مقایسه بشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالب اینجاست که آیفون 4 جلوی گلکسی 1 کم میاره دیگه مقایسش با اس2 مسخرست

برای آیفون بازی و برنامه خیلی زیاده ولی کسی هست که همه برنامه هاشو نصب کرده باشه ؟ الان برای اندروید هر برنامه کاربردی که لازم بشه موجوده و مشکلی نداره بازیها هم بعد از آیفون براش میان حالا ممکنه تعدادش کمتر باشه ولی بازیهای پرطرفدار همه برای اندروید بعد از آیفون میان

اصلاً لذت بازی کردن و وب گردی و فیلم و عکس دیدن تو صفحه 4.3 اینچی به کل آیفون با اون صفحه کوچیکش می ارزه
    همین که واسه ریختن فایل نیاز به itunes نیست و فایل منجر داره! و بلوتوثش مشکل نداره و همه نوع فرمت ویدیو رو پخش میکنه به کل آیفون می ارزه ... فک کن آیفون فقط mp4 پخش میکنه! ... یا مثلاً اگه یه فایل rar داشته باشی نمیتونی بریزی توش ولی تو اندروید راحت میتونی با برنامه بازش کنی

شمایی که میگی دوال کور کاربرد نداره مثله اینکه یا نمیدونی آیفون بعدی هم دوال کوره یا اینکه تا 2 هفته دیگه که آیفون معرفی نشده کاربرد نداره و همین که آیفون معرفی بشه یه دفعه کاربرد پیدا میکنه؟!

سرعت باز کردن وب و زوم همراه با فلش رو تو اس2 ببین بعد بگو دوال کور کاربرد نداره ... اصلاً آیفون فلش ساپورت نمیکنه وگرنه سرعت اینترنتش پایینتر از اینا بود

یه ایراد اساسی دیگه آیفون نبود مولتی تسکینگ واقعی هست ... فارسیم که ساپورت نمیکنه

این که میگی آیفون های قبلی هم ساپورت میشن باید در نظر داشته باشی که مثلاً ios 4 روی آیفون 2G و 3G کنده بازیهای جدیدم روی آیفون 2G انقدر کنده که نمیشه بازی کرد

آیفون 4 دیگه آخر دورشه و یه مدت دیگه نسل جدیدش میاد با cpu دوال کور و مطمعناً بازیهای سنگین تر که کم کم روی آیفون 4 کند اجرا میشن ولی اس2 فعلاً قویترین سخت افزار رو داره و بازیهای جدید رو به خوبی ساپورت میکنه

یکی از آشناهای ما آیفون 4 داشت بعد برای خانومش اس2 گرفت و همون روز اول خودش اس2 رو برداشت و آیفونو داد خانومش!

امکانات دیگه اس2 رو هم در نظر بگیرید

مموری میخوره
    usb host
    HDMI
    دوربین 8 و فیلم برداری hd
    بلوتوث ورژن 3 + HS
    و...

در کل خرید آیفون 4 در حالی که تا یه مدت دیگه نسل جدیدش وارد بازار میشه اشتباهه محضه ... البته معنیش این نیست که برای آیفون 5 صبر کنید چون اونم دردسر های نسل قبلی رو داره و قیمتشم بسیار بالاست و در مقایسه با اندروید فقط تعداد برنامه هاش و بازیهاش یه مقدار بیشتره که اندروید هم به سرعت در حال پیشرفته و همین الانشم اصلاً کم نمیاره

گلکسی اس 2 مبارکتون باشه
    Last edited by hasanmotori; 24-08-2011 at 17:46.

13. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

گلکسی اس 2 مبارکتون باشه
    : ))
    حسش نیست جوابتو بدم
    فقط نقل قول می کنم فکر کن روشون !
    همون روز اول خودش اس2 رو برداشت و آیفونو داد خانومش!
    نام کاربری زننده تاپیک رو ببین
    یه ایراد اساسی دیگه آیفون نبود مولتی تسکینگ واقعی هست ... فارسیم که ساپورت نمیکنه
    سرعت باز کردن وب و زوم همراه با فلش رو تو اس2 ببین بعد بگو دوال کور کاربرد نداره ... اصلاً آیفون فلش ساپورت نمیکنه وگرنه سرعت اینترنتش پایینتر از اینا بود
    مثلاً ios 4 روی آیفون 2G و 3G کنده بازیهای جدیدم روی آیفون 2G انقدر کنده که نمیشه بازی کرد
    گوشی همزمان iPhone 2G از سامی الان در چه حاله ؟: دی
    Last edited by 4870x2; 24-08-2011 at 18:24.

15. 5 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

: ))
    حسش نیست جوابتو بدم
    فقط نقل قول می کنم فکر کن روشون !

نام کاربری زننده تاپیک رو ببین

گوشی همزمان iPhone 2G از سامی الان در چه حاله ؟: دی
    امیر رضا هستن متخصص کشت باقالی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

امیر رضا هستن متخصص کشت باقالی
    حسن بیخیال ... ما دیگه بازنشست شدیم در امور کل کل : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •