مطمئنی 192 هست؟ من هیچ جای معتبری نتونستم ببینم
با 2 گیگ رم خیلی عالی میشه
مطمئنی 192 هست؟ من هیچ جای معتبری نتونستم ببینم
با 2 گیگ رم خیلی عالی میشه
.
.
.
منم سرچ کردم دیدم اینو زدن :
144cores 590MHz (GF106), 128Bit DDR3
lenovo y570 بهترین انتخابه
تو سایت سازگار قیمتشو زده 1400000 تومان
کارت گرافیک این لپ تاپ از 6770 اچ پی هم بهتره.
اینجارو نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید لینکو اشتباه دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما مدل فول اچ دی رو از کدوم گارانتی و با چه قیمتی خریداری کردید؟ چون من خیلی گشتم هیچ گارانتی مدل فول اچ دی گفتن ندارن و وارد بازار ایران نشده![]()
دوست عزیز صفحه نمایش میت سری n55 نسبت به n53 کیفیت و روشنایی کمتری داره یا بیشتره؟ چون خودم n53sn گرفتم و صفحه نمایشش که گلوسی هست توی نور کم مثل آینه عمل میکنه که خیلی بده.
چون شرط خریدم فول اچ دی بوده و فول اچ شرکت ها وارد نمیکنن ,فروشنده قبول کرده که با n55sf مدل hd+ تعویض کنه.به نظر شما که اطلاعات در مورد این مدل دارید ارزش تعویض داره؟ با توجه به اینکه n53 تا 16 گیگ رم ساپورت میکنه و کیبورد بهتری فکنم داشته باشه.نظرتون در مورد کیبورد n55 چیه؟
.
.
.
.
کیفیت صفحه نمایشش بهتره من هردو رو کنار هم دیدم مدل N55SF کیفیتش HD + هست ولی N53SN کیفیتش HD هست (مدل های موجود تو ایران ) مدل 55 هم Anti - Glare نیست.....از نظر کیبوردی هم تقریبا عین هم هستن به نظر شخصی من تنها تفاوتشون رنگ کلیدهاست
با سلام. من نمیدونم چرا همه فروشنده ها در مورد مارک hp اینجوری صحبت میکنند. من خودم HP Dv6 3150 دارم و خیلی هم ازش راضی هستم. فکر کنم علت اینکه ازش بد میگن داغ کردن بیش از حدش باشه, البته درسته ولی خوب میشه خیلی راحت کنترلش کرد. کافیه یه فن خوب بخری.
ولی در کل بهت پیشنهاد میکنم اگه قیمت زیاد برات اهمیت نداره بری سراغ مارک های برتر مثل Sony چون همه مارک ها مشکلات مخصوص خودشون رو دارند. ولی من یکی با توجه به اینکه خیلی از دوستام Sony دارن و یکی از اقوام هم تو کار لپ تاپه بهت میگم که بهتره یه لپ تاپ قوی Sony بگیری چون از هر نظر فوق العاده هستش. ممنون
یه نگاهی هم به این مدل بکن . مدل خوبیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)