چند سوال دارم، لطف کنید این دفعه رو برای من کلاس خصوصی گذاشته ، به تک تک سوالات پاسخ بدین، جواب ها حتی الامکان کوتاه و به دور از حاشیه باشه. در صورت قرار دادن بنچمارک هم عکس های بزرگ رو توی صفحه قرار ندین، لینک بدیین بررسی میکنم.
شما هم حرف ها تون رو بعد از این از من بپرسید تا جواب بدم، بهتر نیست؟
آیا به شما ثابت شد که فناوری hyper threding بر خلاف گفته شما که فرمودین به هیچ دردی نمی خوره ، کارایی داره؟ و روز به روز هم کاراتر خواهد شد؟
آیا شما میدونید که پردازنده های این نسل به رم با فرکانس بالاتر از 1333 نیازی ندارند و تاثیر فرکانس رم بر سیستم ناچیز هست؟
آیا خروجی hdmi به کار ایشون میاد؟
آیا ایشون raid میکنند؟
آیا کماکان معتقدید برنامه ها و بازیها بر روی 2 هسته گیر کرده اند؟ آیا amd 250 دو هسته ای با amd 640 چهار هسته ای هیچ فرقی نمیکنه؟
آیا روی مادربرد h61 در آینده نمیشه رم یا کارت گرافیک بست یا پردازنده اش رو تعویض کرد؟
آیا برای اورکلاک علاوه بر نیاز به آموزش نباید حداقل 50 تومن برای خنک کننده هزینه کرد؟
علاوه بر عدم پشتیبانی از اورکلاک در چیپ h61 کدام فناوری پردازنده 2600k بر روی این مادربرد بلا استفاده میمونه؟
منظور شما از کاربران حرفه ای که 2600 به دردشون میخوره و کاربران غیر حرفه ای که 2600 به درذشون نمی خوره چه کسایی هستند؟ این افراد از چه برنامه هایی استفاده میکنند؟
من چه خصومت شخصی با شما دارم؟ شروع کننده بحث کیست؟
من الان بدلایلی سیستم CELERON برای نوشتنم سرعتش کنده سوال هارو فردا شب جواب میدم فعلا خواب
یک سوال من دارم ببین بیدا میکنی فناوری Hyper Threading باید مادربرد هم سابورت کنه شما در مادربرد ازراک یا در مشخصات H61 دیدی کلمه Supports Hyper-Threading Technology در لینک زیر یا در مشخصات H61 دیدی بگین من نیم ساعت دارم میگردم نگاه میکنم چیزی نمیبینم
Supports Hyper-Threading Technology
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید