تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: کمک برای خرید کیس تا 700 تومن

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی دارای بست های قبلی رو انکار میکنی خوب اگر میدونی چرا سوال میکنی چرا میگی چه قابلیت های برای ارتقا آینده H61 داره یا نداره یا Z68 همینطور!!!

نمایشی از نظر نشون دادن 8 هسته شدن مادربرد که نمایشه چون قدرت دو برابر نمیشه در این تایبک از اول توضیح دادم این فناوری حداکثر 10% توان سیستم رو بیشتر میکنه که در عکس بالا و بنچمارک ها هم میبینید که 10% حالا این 10% ارزش 140 هزار تومان رو داره از نظر من اصلا و باز دوباره تکرار میکنم از اول هم گفتم کارایی داره برای حرفی ها و برنامه های خاص خودشون اونم خیلی کم نمایشی در مورد 8 هسته شدن گفتم
    این 10 درصد رو شما از کجا آوردی؟ با اینکه هنوز خیلی از برنامه ها از این فناوری استفاده نمیکنند و همون طور که گفتم آینده دار هست ، همین امروز نزدیک به 20 درصد تفاوت دارند، در بعضی موارد که بالای 40 درصد. در آینده قطعا" بیشتر خواهد شد.

پست های من در این تاپیک رو نگاه میکنید لطفا"؟
    من هر جا سوال پرسیدم در دفاع از مادربرد h61 icafe بوده نه رد z68
    من میگم امکانات این مادربرد برای ایشون کارایی لازم رو نداره و ایشون نیازی به بیش از h61 icafe ندارند، اما همه نیاز به قدرت پردازشی بیشتر پیدا میکنند .

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این 10 درصد رو شما از کجا آوردی؟ با اینکه هنوز خیلی از برنامه ها از این فناوری استفاده نمیکنند و همون طور که گفتم آینده دار هست ، همین امروز نزدیک به 20 درصد تفاوت دارند، در بعضی موارد که بالای 40 درصد. در آینده قطعا" بیشتر خواهد شد.

پست های من در این تاپیک رو نگاه میکنید لطفا"؟
    من هر جا سوال پرسیدم در دفاع از مادربرد h61 icafe بوده نه رد z68
    من میگم امکانات این مادربرد برای ایشون کارایی لازم رو نداره و ایشون نیازی به بیش از h61 icafe ندارند، اما همه نیاز به قدرت پردازشی بیشتر پیدا میکنند .

میگم که مثلا در تدوین زیر یک دقیقه بود حتی در برنامه های اورکلاک 2500K گرفته 2600K رو و قدرت بیشتری نشون داده بعدم این اختلاف در برنامه های حرفه ای و برای کاربرد حرفه ای بوده اگر نه که قبلا گفتم چند سال چند هسته ای اومده و بیشتر بازیها و برنامه ها در دو هسته گیر کردند چند سال دل خوش کردیم بازی ها و برنامه برای دوهسته بالاتر هم جواب بده بعد شما در انتظار آینده نامعلومی هستی که بشه یا نشه 140 هزار بیشتر هزینه کنه که یکروزی بدردش بخور اونم همچی کاربری شما چرا اسرار خودتو بر hyper threding رو برای یک کاربر معمولی قبول داری و میگی بدردش میخوره

رد نمیکنی منکر قدرت نمیشی برای چی هی سوال برسیدی که H61 چی برای ارتقا در آینده داره یا نداره Z68 چی داره یا نداره اینم بایین سوال هات

این بست 18

اصلا جالب نیست یک مادربرد با بایین ترین قدرت و امکانات با بایین ترین رم بعد با بهترین cpu دنیا جور در نمیا منظور شما از قدرت مادربرد چیست؟

نقل قول:
    مادربرد قدیمی و سری اول چی
    قدیمی؟ سری اول؟ روشن بگین یعنی چی؟ h61 که به همراه z68 جدید ترین چیپ های intel هستند. با توجه به کاربرد ایشون هم، چیزی بیشتر از h61 نیاز ندارند.

نقل قول:
    ه فکر نکنم امکاناتشو cpu بتونه سابورت کن
    کدوم امکانات پردازنده رو ساپورت نمیکنه؟ میشه توضیح بدین؟

نقل قول:
    بعدم 2500K هست قیمت 260 تومان و با اختلاف خیلی کم قدرت با 2600
    در این مورد مفصلا" توضیح داده شد.

نقل قول:

بس با یک مادربرد به روز و با حداکثر قدرت و امکانات که به کار هم میاد

قدرت تو مادربرد یعنی چی؟
    امکانات بیشتر با قیمت 2 برابر؟ میصرفه؟
    (یعنی اورکلاک کردن و استفاده از چند گرافیک قبلا بی ارزش نبوده حالا بی ارزش شده و نمی صرفه قبل برای همین دو مزیت بحث چند صفحه کردی هی میگفتی باید جواب بدی )

نقل قول:
    چون اینطوری ضعیفرین با بهترین در هم نمیشه

این منطق درست نیست، مادربرد h61 icafe مادربرد خوبیه، کیفیت ساخت بالا داره و جز عدم پشتیبانی از raid کاستی نداره. اگه اینطور بود خود تولید کننه پرازنده 2600 رو در لیست ساپورت این مادربرد قرار نمیداد.(شما بگو چی داره که raid نداشته باشه فقط اینو نداره

1-اورکلاک نداره
    2- فناوری اینتل به جز گرافیک مجتمع بقیه رو سابورت نمیکنه
    3-باس رم بایین هست
    4- raid نداره
    5-استفاده از چند گرافیک نداره
    6- خروجی hdmi نداره
    و..... اینم جواب

22

چه سوال های ایتدایی میبرسین!!!سرکاریه!!! مگر من وظیفه دارم کلاس آموزشی بزارم یا کامل برای شما توضیح بدم بهتره بگین نمی تونم توضیح بدم! فرق استفهام انکاری با سوال پرسیدن از روی ندونستن رو هم که نمی دونید!

نقل قول:

مگر از این چیب بایین تر هم هست اولین سری چیب با قابلیت استفاده از گرافیک مجتمع هست از این قدیمی تر از لحاظ استفاده گرافیک مجتمع مگر هست که متوجه سری اول و قدیمی نمیشین h61 چند وقت اومده z68 چند وقت ؟؟؟

چیپ h61 چیپ جدیدی است، چون عددش پایینتره شما فکر میکنی قدیمیه! ثانیا" اصلا" قدیمیی یا جدد بودن چیپ چه ربطی به کارایی داره

همه فیلم نگاه میکنن باید Z68 بگیرن! عجب منطقی! من سالی 1 بار هم فیلم کانورت نمیکنم که از امکان virtu در این کانورت فیلم استفاده کنم . 130 تومن بیشتر بدیم برای چی.

نقل قول:

اون هزینه برای مادربرد خرج بشه که مادربرد جدیدی بگیرید هم از لحاظ ارتقا آینده مشکا نداشته باشی
    مثلا" مادربرد پیشنهادی من برای ارتقا چه مشکلی داره؟

نقل قول:
    چون h61 از باس رم بیشتر از 1333 سابورت نمیکن
    memory type این نسل از پردازنده ها 1066 و 1333 هست و به بیش از اون نیاز ندارند، در صورت نیاز به اورکلاک رم هم میتونند از طریق کاهش تایمینگ رم اقدام کنند.

اختلاف پردازنده 2600 و 2500 و تاثیرش بر کارایی سیستم مخصوصا" در آینده بیشتر از تفاوت مادربرد z68 و h61 هست.
    Last edited by jonerex; 23-08-2011 at 22:34.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چند سوال دارم، لطف کنید این دفعه رو برای من کلاس خصوصی گذاشته ، به تک تک سوالات پاسخ بدین، جواب ها حتی الامکان کوتاه و به دور از حاشیه باشه. در صورت قرار دادن بنچمارک هم عکس های بزرگ رو توی صفحه قرار ندین، لینک بدیین بررسی میکنم.
    شما هم حرف ها تون رو بعد از این از من بپرسید تا جواب بدم، بهتر نیست؟

آیا به شما ثابت شد که فناوری hyper threding بر خلاف گفته شما که فرمودین به هیچ دردی نمی خوره ، کارایی داره؟ و روز به روز هم کاراتر خواهد شد؟

آیا شما میدونید که پردازنده های این نسل به رم با فرکانس بالاتر از 1333 نیازی ندارند و تاثیر فرکانس رم بر سیستم ناچیز هست؟

آیا خروجی hdmi به کار ایشون میاد؟

آیا ایشون raid میکنند؟

آیا کماکان معتقدید برنامه ها و بازیها بر روی 2 هسته گیر کرده اند؟ آیا amd 250 دو هسته ای با amd 640 چهار هسته ای هیچ فرقی نمیکنه؟

آیا روی مادربرد h61 در آینده نمیشه رم یا کارت گرافیک بست یا پردازنده اش رو تعویض کرد؟

آیا برای اورکلاک علاوه بر نیاز به آموزش نباید حداقل 50 تومن برای خنک کننده هزینه کرد؟

علاوه بر عدم پشتیبانی از اورکلاک در چیپ h61 کدام فناوری پردازنده 2600k بر روی این مادربرد بلا استفاده میمونه؟

منظور شما از کاربران حرفه ای که 2600 به دردشون میخوره و کاربران غیر حرفه ای که 2600 به درذشون نمی خوره چه کسایی هستند؟ این افراد از چه برنامه هایی استفاده میکنند؟

من چه خصومت شخصی با شما دارم؟ شروع کننده بحث کیست؟
    Last edited by PC_Expert; 23-08-2011 at 23:43.

داره خودمونی میشه mass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا انگار شماها بیخیال نمیشین. اگه بیل گیتس هم بود تا الان بیخیال میشد !

اصلا بیخیال اینتل شدم میرم همین سیستم زیر رو که تو پست 1 گفتم براش میگیرم:

(حالا بفرمایید سر این سیستم هم با هم جنگ و جدل کنید چیزی که عاید من نمیشه)

cpu= AMD Phenom II X4 970 - 3.5GHz
    vga= EVGA GeForce GTS 450 1GB
    main= asrock 870extreme3 R2.0
    ram= kingmax 2*2 1333
    hdd= 1tb samsung f3
    power= green 530aeu
    case= magnum II

5. این کاربر از mass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چند سوال دارم، لطف کنید این دفعه رو برای من کلاس خصوصی گذاشته ، به تک تک سوالات پاسخ بدین، جواب ها حتی الامکان کوتاه و به دور از حاشیه باشه. در صورت قرار دادن بنچمارک هم عکس های بزرگ رو توی صفحه قرار ندین، لینک بدیین بررسی میکنم.
    شما هم حرف ها تون رو بعد از این از من بپرسید تا جواب بدم، بهتر نیست؟

آیا به شما ثابت شد که فناوری hyper threding بر خلاف گفته شما که فرمودین به هیچ دردی نمی خوره ، کارایی داره؟ و روز به روز هم کاراتر خواهد شد؟

آیا شما میدونید که پردازنده های این نسل به رم با فرکانس بالاتر از 1333 نیازی ندارند و تاثیر فرکانس رم بر سیستم ناچیز هست؟

آیا خروجی hdmi به کار ایشون میاد؟

آیا ایشون raid میکنند؟

آیا کماکان معتقدید برنامه ها و بازیها بر روی 2 هسته گیر کرده اند؟ آیا amd 250 دو هسته ای با amd 640 چهار هسته ای هیچ فرقی نمیکنه؟

آیا روی مادربرد h61 در آینده نمیشه رم یا کارت گرافیک بست یا پردازنده اش رو تعویض کرد؟

آیا برای اورکلاک علاوه بر نیاز به آموزش نباید حداقل 50 تومن برای خنک کننده هزینه کرد؟

علاوه بر عدم پشتیبانی از اورکلاک در چیپ h61 کدام فناوری پردازنده 2600k بر روی این مادربرد بلا استفاده میمونه؟

منظور شما از کاربران حرفه ای که 2600 به دردشون میخوره و کاربران غیر حرفه ای که 2600 به درذشون نمی خوره چه کسایی هستند؟ این افراد از چه برنامه هایی استفاده میکنند؟

من چه خصومت شخصی با شما دارم؟ شروع کننده بحث کیست؟

من الان بدلایلی سیستم CELERON برای نوشتنم سرعتش کنده سوال هارو فردا شب جواب میدم فعلا خواب
    یک سوال من دارم ببین بیدا میکنی فناوری Hyper Threading باید مادربرد هم سابورت کنه شما در مادربرد ازراک یا در مشخصات H61 دیدی کلمه Supports Hyper-Threading Technology در لینک زیر یا در مشخصات H61 دیدی بگین من نیم ساعت دارم میگردم نگاه میکنم چیزی نمیبینم

Supports Hyper-Threading Technology

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام

ram= kingmax 2*2 1333
    hdd= 1tb samsung f3
    power= green 530aeu
    case= magnum II
    آخه من هرچی گشتم کلمه Supports Hyper-Threading Technology رو در مادبرد H61 ندیدم حالا ببینم بیدا میشه

سیستم خوبی هست در صفحه اول هم AMD بیشنهاد دادم بر اساس 700 تومان و اون از این سیستم کمی قویتر و جدیتره ولی کلا خوبه

8. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

ram= kingmax 2*2 1333
    hdd= 1tb samsung f3
    power= green 530aeu
    case= magnum II
    عزیزم ما رو سر کار گذاشتی؟
    شما چه سیستم پیشنهادی منو چه جناب jonerex رو بگیرین خیلی بهتر از اینه. تو برتر بودن هر یک از سیستم های معرفی شده نسبت به این سیستم که شکی نیست، ما داریم بحث میکنیم شما بهترین انتخاب رو داشته باشید. وگرنه هر چی مایل هستید بگیرین.

10. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخه من هرچی گشتم کلمه Supports Hyper-Threading Technology رو در مادبرد H61 ندیدم حالا ببینم بیدا میشه
    واسه چی داری میگردین؟ تو مشخصات این مادربرد در قسمت Specifications ، جلوی cpu ، پنجمین و آخرین گزینه: Supports Hyper-Threading Technology
    همه مادربرد های سوکت 1155 پشتیبانی میکنند، تو تنظیمات بایوس امکان فعال و غیر فعال کردن هست. بعضی ها تو مشخصات مینویسن و بعضی ها نمی نویسن.

راستی این مادربرد ی که پیشنهاد دادم hdmi داره که شما میگی نداره ...

Last edited by PC_Expert; 24-08-2011 at 00:42.

داره خودمونی میشه mass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم ما رو سر کار گذاشتی؟
    شما چه سیستم پیشنهادی منو چه جناب jonerex رو بگیرین خیلی بهتر از اینه. تو برتر بودن هر یک از سیستم های معرفی شده نسبت به این سیستم که شکی نیست، ما داریم بحث میکنیم شما بهترین انتخاب رو داشته باشید. وگرنه هر چی مایل هستید بگیرین.
    آخه من به عنوان سوم شخص که به بحث هاتون نگاه میکنم چیزی عایدم نشده، بعد از 4 صفحه بالاخره قانع نشدم سیستم شما رو بگیرم یا سیستم jonerex رو ! مسیر بحث هاتون هم بیشتر برای قانع کردن همدیگر است نه من

13. این کاربر از mass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مسیر بحث هاتون هم بیشتر برای قانع کردن همدیگر است نه من
    در این مورد حق رو به شما میدم، هر کدوم رو دوست داشتید بگیرید، ما هم یا میتونیم همدیگر رو قانع کنیم یا نمی تونیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •