علی جان گوشه سمت راست در بالای صفحه جمله رد کردن تبلیغ رو بزنی لینک دانلود میده برات![]()
علی جان گوشه سمت راست در بالای صفحه جمله رد کردن تبلیغ رو بزنی لینک دانلود میده برات![]()
دوستان نسخه بتای بازی تنها برای کنسول ها منتشر خواهد شد . یوبیسافت گفته که دو هفته این بتا در دسترس خواهد بود ، البته با انجام اعمال شاقه !!!یعنی خرید نسخه ای از بازی GHOST RECON و بعدا عضو بودن در GAME STOP و ثبت کد بتا و باقی ماجرا !!!
CGI جدید از واس .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پیشنهاد میکنم دانلود کنید خیلی زیبا کار شده
واقعا بازی خوبی شده دمو ها که اینطوری نشون دادن!
طراحی اسلحه ها واقعا خوبه در کنارش طراحی مراحل
گرافیک دیدنی با نورپردازی کیفیت بالا همینطور آبجکت های بازی واقعا عالی بود!
یه مشکلی که دیدم مربوط به گیم پلی بازیه چیزی که مشکل شماره قبل هم بود بکنواخت بودن! تو این دمو هایی که از گیم پلی اومده چند تا کار بیشتر انجام داده نمیشه یعنی شلیک کن بپر و با چاقو بزن و اینطور موراد تو دمو بخصوص کاملا مشخصه...
آقای Jeffrey Yohalem سرپرست نویسندگان بازی، در مصاحبه ای با RPS گفت: "من معتقدم که بازی هم زمان با نسخه کنسولی روانه بازار خواهد شد، چون FarCry طرفداران بسیاری در پلتفرم PC داره. شما میدونید که من
خودم نسخه اول رو روی PC بازی کردم و این نسخه واقعاً به قلب من نزدیک هستش. من به عنوان یک PC Gamer میخوام همون تجربه ای که کنسول دارها کسب میکنن رو داشته باشم. چیزی که من الان روی نسخه های
PC بازی های مختلف میبینم اینه که خیلی هاشون یه سری محتویات رو ازش میزنن و من این رو دوست ندارم و باید نسخه PC نسخه Ultimate باشه چون این پلتفرم، قوی ترین پلتفرم هستش..."
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
فارکرای 3 تا 30 نوامبر به تاخیر افتاد
یوبی سافت توضیح داد: این حرکت در نتیجه ی برخی تصمیمات صورت گرفت و
ما در حال گرفتن یک کمی زمان بیشتری برای ایجاد بهترین تجربه ممکن در گیم پلی و رفع نواقص احتمالی در بازی هستیم.
تاریخ قبلی اعلام شده ششم سپتمبر بوده است.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاخیر خیلی زیاده یعنی تقریبا حدود 3 ماه میشه
ولی این تاخیر فقط برای اروپا ست و برای آمریکا در همون تاریخ قبلی منتشر میشه
به خاطر همین حداقل برای ما که این تاخیر خوردن بازی فرقی نداره...
ویرایش: آره حسین درسته اشتباه شد. فکر کردم نوشته سپتامبر : دی
اینجوری پس دیگه واقعا تاخیرش زیاده و جزو آخرین بازی های بزرگ ساله
Last edited by vahidgame; 26-06-2012 at 17:55.
وحيد آمريكا كه يه هفته بيشتر از اروپا تاخير خورده! آمريكا 4 دسامبر مياد
اینا یا خیلی به موفقیت بازیشون امیدوارن و یا اینکه دیوانه هستن که میان زمان انتشار بازیشون رو میندازن بعد عرضه دو تا غول یعنی halo4 و black ops 2......(که به نظر همون مورد دوم)
در کل من اگه جای اینا بودم بازی رو واسه بهار 2013 نگه میداشتم....چون اگه سپتامبر منتشر میشد که چندان زمان خرج کردن ملت واسه بازی خریدن نبود و اگرم مثه الان نوامبر منتشر بشه خیلی فروشش تحت تاثیر دو بازی که بالا گفتم قرار می گیره(همه سرورای cod و halo پر اونوقت سرور این ............)
.
خارجکیا رو ول کن...خودمون رو بچسب دلمون رو صابون زده بودیم الان دیگه رسما تابستون رو فقط باید بریم استخر و ثبت نام در کلاس های ورزشی برای پر کردن اوقات فراغتچون اگه سپتامبر منتشر میشد که چندان زمان خرج کردن ملت واسه بازی خریدن نبود و اگرم مثه الان نوامبر منتشر بشه خیلی فروشش تحت تاثیر دو بازی که بالا گفتم قرار می گیره![]()
دارکسایدرز هم مرداد میادش ..ماه مبارکی هم پیش رو هستش رسما دیگه اوضاع خفنی پیش رو داریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)