با این هم یه تست بگیرید.بد نیست![]()
حامدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این هم یه تست بگیرید.بد نیست![]()
حامدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیشه
یه صفحه سیاه میاد ...
این صفحه باید باز بشه:
نرم افزار Java Runtime Environment روی سیستمت نصبه؟
حامد
خدا پدر و مادرتو بیامرزه حامد جان ... این سرعت ها از کجا در میاد که ما نمیبینیم؟؟؟؟
من چند ساله شاتل استفاده میکنم ... سرویس Eco3 که اداری هست برای منازل 256 کیلو سرعت دانلود زیر 40 همیشه ... از 12 تا 7 صبح هم میاد رو 20
قبل از این ها از تهران نت میگرفتم سرعت 128 کیلو دانلود زیر 100 نمیومد ماهی 10 تومن الآن هم پسرعموم داره و راضیه
احتمالا بحث همون پورت باز یا بسته هست
به شاتل میگم چرا سرعتتون این قدر بالاست ماشالا میگه 32 کیلو باید بهتون بدیم حالا 40 دادیم پررو شدید؟؟؟ میگم پس چرا شبها میاد رو بیست؟؟؟اگه 32 باید بدید لطف کنید همون 32 رو بدید ولی شب و روز هی بالا پایینش نکنید میگه شبها یوزر زیاد میشه سرعت میاد پایین.میگم خانوم محترم تا اونجایی که مای بی سواد میدونیم هر 1 مگ پهنای باند رو به 8 نفر میدن نه 80 نفر خوب کمتر حروم خوری کنید ... میگم پس دارید پول اینترنت 1 مگ رو میگیرید از آدم به جاش 20 کیلو داریم تو خونمون؟؟؟؟
بحث فایده ای نداره . حساب این مملکت با خداس ...
این رو هم عرض کنم این سرویس فقط و فقط چون نا محدوده و من فقط در سال یک مرتبه حدود 30 هزار تومان پرداخت میکنم ازش استفاده میکنم وگرنه ببخشید تف هم کف دست این دزدهای بی ناموس نمینداختم ...
سلام
ممنون از همکاری و دادن نظرت در مورد ISPخودت.
دوست عزیز هدف از بر پایی این تاپیک رسیدن به واقعیت و آشکار کردن دروغ سایتهای وابسته به وزارت ارتیاطات می باشد.
باز هم بابت مظلب مفیدت ممنون.
حامد
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
اخرین وضعیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل و داتک که بدترین ISP ها هستند توشون نیستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)