تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: مشاوره جهت خريد case و بقيه اجزاء داخل

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

خیر در بازی dirt 2 کارت 6950 ضعیف عمل کرده کلا در این بازی کارتهای ATI خیلی ضعیف عمل کردند حتی 6970 هم از 560 ضعیف تر بوده

2. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیر در بازی dirt 2 کارت 6950 ضعیف عمل کرده کلا در این بازی کارتهای ATI خیلی ضعیف عمل کردند حتی 6970 هم از 560 ضعیف تر بوده
    ممنون دوست خوبم
    پس من رو VGA تصميمم تقريباً 100% داره ميشه نسبت به 6950.همين 1 گيگش!فقط به نظرتون اگه 60-70 ارزشش رو داره،2 گيگش رو بگيرم.راستی نظر نسبت به اينASUS 6950 directcu II hd چيه؟کسی قيمت داره؟2 گيگ و 1 گيگ

Asus P8Z68-V Pro مادربردی نيست که چند وقت ديگه تکنولوژی يهو عوض بشه و از دور خارج بشه؟
    آخه من يادمه يه بار سيستمی جمع کردم(حدود 10 سال پيش) يکی از گرون های مادربرد اون موقع رو خريدم،چند وقت بدش مشکلی پيش اومد برای سيستمم،و وقتی خواستم تعمير کنم،گفتن که نسل عوض شده.در صورتی که 8 ماه بيشتر نگذشته بود!
    راستی الان قيمت قطعات بالا رفته يا پايين؟وقت خوبی هست تو ماه رمضون خريد کردن يا نه؟
    شاد باشيد

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

اگر 100 درصد مطمئن باشید که کارت 6950 2گیگی که میخرید انلاک میشه بله ارزش 60-70 بیشتر رو داره اون مدل کارت ایسوز هم فکر نکنم به صورت عمده وارد شده باشه اگر هم باشه قیمت خیلی بالایی رو داره
    در مورد مادربرد و تکنولوژی هم بیشتر از چند ماه نمیشه اینده ی شرکتهای پیش بینی کرد

5. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون دوست خوبم
    پس من رو VGA تصميمم تقريباً 100% داره ميشه نسبت به 6950.همين 1 گيگش!فقط به نظرتون اگه 60-70 ارزشش رو داره،2 گيگش رو بگيرم.راستی نظر نسبت به اينASUS 6950 directcu II hd چيه؟کسی قيمت داره؟2 گيگ و 1 گيگ

Asus P8Z68-V Pro مادربردی نيست که چند وقت ديگه تکنولوژی يهو عوض بشه و از دور خارج بشه؟
    آخه من يادمه يه بار سيستمی جمع کردم(حدود 10 سال پيش) يکی از گرون های مادربرد اون موقع رو خريدم،چند وقت بدش مشکلی پيش اومد برای سيستمم،و وقتی خواستم تعمير کنم،گفتن که نسل عوض شده.در صورتی که 8 ماه بيشتر نگذشته بود!
    راستی الان قيمت قطعات بالا رفته يا پايين؟وقت خوبی هست تو ماه رمضون خريد کردن يا نه؟
    شاد باشيد

اگر 260 باشه!!! 6950 بگیر 2 گیگ اگر بخوای بگیری 560 TI G.S قویتر حتی از 2 گیگ 6950 در بالا هم میبینی 560TI OC یعنی اورکلاک شده کاملا برتره

مادربرد نه اینطوری نمیشه سری Z جدید با فناوری های بسیار حالا حالاها تو بورسه
    به جز CPU اکثرا قیمت قطعات بایین اومد و خوب میتونی با فروشنده چونه بزنی چون بازار فروشش الان کمتره

7. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ببینید این دو کارت خیلی به هم نزدیک هستن و تو اکثر عنوان ها اختلافشون خیلی کم هست.

البته 6950 از نظر پرفرمنس کلی کمی از 560 بهتره ولی نمیشه از امکانات 560 مثل کودا و فیزیکس به راحتی گذشت.
    تو عنوان هایی که از تسیلیشن استفاده شده 560 از 6950 بهتر عمل میکنه.
    امکاناتی که دوستمون اشاره کردن توضیح با عکس تصویر بایین که میبینید اولی 560 هست بایینی 6950 میبینید در بازی 560 چقدر تاثیر گذار هست و کیفیت بیشتر و طبیعی تر هست و....کلا هم برای گرافیست ها و برنامه های گرافیکی از نظر امکانات GeForce بهتره و امکاناتش رو برنامه ها سابورت میکنن

Last edited by jonerex; 18-08-2011 at 00:23.

9. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگر 100 درصد مطمئن باشید که کارت 6950 2گیگی که میخرید انلاک میشه بله ارزش 60-70 بیشتر رو داره اون مدل کارت ایسوز هم فکر نکنم به صورت عمده وارد شده باشه اگر هم باشه قیمت خیلی بالایی رو داره
    در مورد مادربرد و تکنولوژی هم بیشتر از چند ماه نمیشه اینده ی شرکتهای پیش بینی کرد

راستی جناب "ultra_black" ، "امير موسر" نظری ندارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امکاناتی که دوستمون اشاره کردن توضیح با عکس تصویر بایین که میبینید اولی 560 هست بایینی 6950 میبینید در بازی 560 چقدر تاثیر گذار هست و کیفیت بیشتر و طبیعی تر هست و....کلا هم برای گرافیست ها و برنامه های گرافیکی از نظر امکانات GeForce بهتره و امکاناتش رو برنامه ها سابورت میکنن

اين عکس فکر کنم جفتشون مربوط به 1 کارت هستن،يکيشون PHYSX روشنه،اون يکی خاموش.اينطور نيست؟
    راستی داداشم،اولين بار قيمت asus p8z68-v pro رو 270 گفتی،دوومين بار،214 تومان،کدومش درسته؟
    راستی من core i3 احتمالاً بخرم،چه چيزايی رو تو اين کاربردهايی که داشتم(Photoshp,catia,solid work,C plus,game)،از دست ميدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزيز،نظرتون درباره اين پاراگراف چيه؟

GeForce GTX 560 Ti باقيمت 235 دلار يک کارت گرافيک فوق العاده است GTX 560 بازده تقريبا يکساني با GeForce GTX 470 دارد. در واقع GTX 560 Ti جايگزين GTX 470 شده است. GTX 560 Ti قيمت نسبتا يکساني با کارت گرافيک قدرتمند Radeon HD 6950 دارد ولي بازده آن ضعيف تر از اين کارت است. اما Radeon HD 6870 با بازده تقريبا يکسان با GTX 560 Ti و با قيمت 20 دلار ارزان تر بهترين انتخاب در اين بازه به شمار مي آيد.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه بین 560Ti و 6950 2GB موندید، قطعا 6950 2GB مخصوصا اگه قابلیت آنلاک داره!
    ولی اگه قابلیت آنلاک نداره و GTX 560 Ti ، غیر رفرنس هست قطعا 560Ti.

اون قابلیت PhysicX هم که دوستمون اشاره کردن در برنامه های زیادی استفاده نشده، ولی خوب بودنش بتر از نبودنشه.

برتری اصلی کارت های Nvidia نسبت به AMD عملکرد بهتر در عناوین با استفاده از تسلیشن است...

موفق باشید.

14. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه بین 560Ti و 6950 2GB موندید، قطعا 6950 2GB مخصوصا اگه قابلیت آنلاک داره!
    ولی اگه قابلیت آنلاک نداره و GTX 560 Ti ، غیر رفرنس هست قطعا 560Ti.

اون قابلیت PhysicX هم که دوستمون اشاره کردن در برنامه های زیادی استفاده نشده، ولی خوب بودنش بتر از نبودنشه.

برتری اصلی کارت های Nvidia نسبت به AMD عملکرد بهتر در عناوین با استفاده از تسلیشن است...

موفق باشید.
    آقا عرفان عزيز
    شما سيستم پيشنهادي براي من نداريد؟واسه گرافيك كه عالي جواب دادين و خيال مارو راحت كردي
    در مورد سي پي يو؟
    اينكه اگه I3 ببندم سيستمم چطور ميشه؟ايا كار اشتباهي ميكنم اگه اينكارو كنم؟
    و در آخر مادربرد؟
    اينم بگم كه اهل آوركلاك نيستم،اخه نه بلدم،نه حوصلش رو دارماولويتم با كارايي و كيفيت هست.بعد اگه همه چي براورده شد،جا براي چيز ديگه اي بود،آوركلاك رو مد نظرتون قرار بديد.
    ممنون از لطفت
    Last edited by sami_1985; 18-08-2011 at 10:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •