يكي از بچه ها يه رام نصب داشت كه GO LAUNCHER روش بود نميشه فقط لانچرشو رو گوشيه خودم نصب كنم؟
يكي از بچه ها يه رام نصب داشت كه GO LAUNCHER روش بود نميشه فقط لانچرشو رو گوشيه خودم نصب كنم؟
آره
لینک دانلود:
خود نرم افزار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته تم های مختلف داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود:
اینم پک 16 تا تم:
لینک دانلود:
Last edited by PersiAndroid; 16-08-2011 at 11:37.
نمیشه این قابلیتو به تاچ ویز اضافه کرد یا اقلا یه برنامه واسه نوشتن sms باشه که این قابلیت رو داشته باشه؟
يه سري اسكرين شات از سنس 3.5
من سنس 3 رو که دارم، با تاچویزم کار کردم.
به موتو رای دادم چون : هم سادست با این حال شیکم هست، خیلیم سبکه و هم چنین یه طرح امریکاییه.
با اینکه گوشیم سامسونگه ولی سنس رو زدم . چون واقعا زیباس و ادم حوصلش از کار کردن باهاش سر نمیره .
تکراری نمیشه .
سلام ، میگم من اگه گلکسی اس 2 بخرم خود اندروید کاستوم هم روش هست یا فقط روی نکسوس ها هست
ور ضمن من از اینترفیس تکراری تاچ ویز سامسونگ که تفاوت خاصی با گوشی های 200 تومنیش نداره دیگه خسته شدم ایا تم هایی هست که بشه مثل سنس اچ تی سی یا سونی اریکسون یا اینکه فقط آیکون ها ...
در ضمن اگه این برنامه ها پولی باشن در ایران چطور میشه از فروشگاه اندروید خرید کرد ؟ چیزی مثل گیفت کارت اپ استور هست ؟
مرسی
تاچ ویز هم همینطوره!
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
لانچر که زیاده مثلا من روی سامسونگ ام go رو ریختم راحت کار می کرد 7 هم ریختم
اینترفیس رو کلا عوض می کنن
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
ماله من جیو هست و خودش داره اینو
گالکسی 1 و 2 که نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)