مهمترین مزیت مین 870iCafe R2.0 درکنارقیمت مناسبش ساپورت کردن ازپردازندهای amd bulldozer هست غیر ازاینکه دو تا اسلات pci express رو خودش داره .
مهمترین مزیت مین 870iCafe R2.0 درکنارقیمت مناسبش ساپورت کردن ازپردازندهای amd bulldozer هست غیر ازاینکه دو تا اسلات pci express رو خودش داره .
اون مین آنبرد غیر از گرافیکش (که به درد شما نمیخوره) امکانات پایینی داره.فقط دو تا اسلات رم داره.sata3 نداره. usb3 نداره.چیپش قدیمیه و....ولی اون 870 هم چیپش جدیدتره و هم قابلیت ساپورت نسل بعدی پردازنده های amd یعنی بولدوزر رو داره.sata3 داره.usb3 داره.کراسفایر داره.4 تا اسلات رم داره.قابلیت اورکلاک بالایی داره.و...
آهان...که اینطور...
توضیح کاملی بود
تشکر![]()
اولی چیپست ضعیف تری داره در عوض گرافیک انبرد داره یعنی گرافیک مجزادوستان میشه تفاوت این دوتا مین رو بگید؟
MBASRock N68-GS3 UCC
870iCafe R2.0
دومی چیپ بهتری داره و قابلیت ارتقای پردازنده در اینده تا سری بلدوزر
با توجه به بودجه ی محدودتون و همچنین کاربردتون فقط تماشای فیلم .وب هست 'گزینه ی اول بهتره و نیازی به خرید گرافیک مجزا نیست
اگر هم اطمینان دارید که گرافیکون pci-e هست گزینه ی دوم رو انتخاب کنید
موفق باشید
بچه ها لطفا کمک کنید مشکل پیش اومد!
رفتم سیستم بگیرم،اگه مین 870iCafe R2.0 بگیرم،گرافیکم که دی دی ار1 هستش بهش نمیخورد و مجبور بودم که یه گرافکم بگیرم! گرافیکم که بگیرم مجبور میشم پاورم رو هم عوض کنم! و از 300 بیشتر میشه!
دوستان هیچ مادر بردی رو سراغ ندارید که هم تقریبا چیپش جدید باشه و ساتا3 و یو اس بی 3 داشته باشه و گرافیک انبرد؟
مادر برد amdاگه 100تومن باشه و جدید باشه با گرافیک انبرد
و CPU:AM3 - Athlon II X3 445 - 3.3GHz
رم اپیسر 2 گیگ،در میاد 200 تومن!
اینجوری بعد ها که پول اومد دستم میتونم ارتقا بدم !
خواهش میکنم راهنمایی کنید!
تشکر...
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم،کدوم رو رو بگیرم؟
2 گیگ
اپیسر یا کینگ مکس؟
رم گرافیک ربطی به مادربرد نداره و اگه PCI-E باشه هیچ مشکلی تو نصبش نخواهید داشت...رافیکم که دی دی ار1 هستش بهش نمیخورد و مجبور بودم که یه گرافکم بگیرم! گرافیکم که بگیرم مجبور میشم پاورم رو هم عوض کنم! و از 300 بیشتر میشه!
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
فرق خاصی ندارنیه سوال دیگه هم داشتم،کدوم رو رو بگیرم؟
2 گیگ
اپیسر یا کینگ مکس؟
هر کدوم ارزونتر بود همون رو بگیرید...
از کجا بفهمم که گرافیکم PCI-E هستش؟
تشکر که جواب دادید![]()
خواهش می کنماز کجا بفهمم که گرافیکم PCI-E هستش؟
تشکر که جواب دادید![]()
مدل کارت گرافیکتون چی هست؟
کارت شما pci-e نیست.agp هست.باید یه کارت هم بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)