تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 13 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 129

نام تاپيک: اینترنت در خارج از کشور

داره خودمونی میشه HOSEIN2398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من که دایال آپ دارم و به زور به اینترنت وصل میشم آدم منفجر میشه تا کانکت شه فکر کنم فقط دلم میخواد برم مخابرات رو آتیش بزنم !!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من که دایال آپ دارم و به زور به اینترنت وصل میشم آدم منفجر میشه تا کانکت شه فکر کنم فقط دلم میخواد برم مخابرات رو آتیش بزنم !!!!!!

جانا سخن از زبان ما میگویی. خدا قسمت کنه با هم بریم و چند تا C4 در نقاط اصلیش کار بزاریم.

حامد

3. 4 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پاسخ به :sinaxex

من که شنیده بودم تو سرعت کره اوله .حالا شما میگی ژاپنه
    کره اول نیست دوست من اما در مورد کره : کره بزرگریت هات اسپات رو تو دنیا داره یعنی مردم اش مثلا تو شهر سئول هر جای شهر که باشند متیونند به اینترنت وصل بشوند
    Last edited by sinaxex; 16-08-2011 at 15:28.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جانا سخن از زبان ما میگویی. خدا قسمت کنه با هم بریم و چند تا C4 در نقاط اصلیش کار بزاریم.

حامد
    درسته با سرعت کم ولی خلاصه به اینرترنت وصلیم دیگه اونم از ما نگیرین .
    Last edited by razmjoo; 16-08-2011 at 15:44.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ولی مسئله ای که هست ما فقط قیمت ارزون اینترنت و نامحدود بودنشو دیدیم! فکر خرج و مخارج زندگی اونجا رو نمیکنیم که!
    به عنوان مثال شاید بدونید یه خونه معمولی تویه پایتخت انگلیس یا همون بریتانیا حدود 300 تا 400 میلیون و حتی بیشتر قیمتشه!
    و...
    البته نه اینکه فکر کنید بنده خودم از اینترنت اینجا رازیم!! برعکس میخوایم همراه با بچه های بالایی بریم بمب کار بزاریم مخابرات
    ولی در کل میگم حسرت خوردنش فایده نداره! چون هنوز ما به اون تکنولوژی نرسیدیم که بتونن اینترنت مناسبی بهمون ارائه بدن! ولی میتونن اینترانت و شبکه ملی راه بندازن! امیدوارم خدا نابودشون کنه

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی مسئله ای که هست ما فقط قیمت ارزون اینترنت و نامحدود بودنشو دیدیم! فکر خرج و مخارج زندگی اونجا رو نمیکنیم که!
    به عنوان مثال شاید بدونید یه خونه معمولی تویه پایتخت انگلیس یا همون بریتانیا حدود 300 تا 400 میلیون و حتی بیشتر قیمتشه!
    و...
    البته نه اینکه فکر کنید بنده خودم از اینترنت اینجا رازیم!! برعکس میخوایم همراه با بچه های بالایی بریم بمب کار بزاریم مخابرات
    ولی در کل میگم حسرت خوردنش فایده نداره! چون هنوز ما به اون تکنولوژی نرسیدیم که بتونن اینترنت مناسبی بهمون ارائه بدن! ولی میتونن اینترانت و شبکه ملی راه بندازن! امیدوارم خدا نابودشون کنه
    اصلا مخارج اینجوری که شما میگی نیست.تازه درامدها رو هم بگو.
    فیمت 1 کیلو گوشت گوسفند توی تورنتو 5 دلار هست یعنی 5500 تومان.در صورتی که همون گوشت توی ایران 17000 تومان هست.
    درامد یه معلم 6000-8000 دلار هست ولی درامد معلم توی ایران 400 هزار تومان هست.
    قیمت خونه ای که از نظر امکانات کامل هست و مبله توی نیویورک 80 هزار دلار هست.در صورتی که قیمت همچین خونه ای توی تهران بالای 400-500 میلیون هست.
    خلاصه بگم:درامد پایین تر-قیمت بیشتر-امنیت کمتر-فساد اداری بیشتری-استبداد بیشتر-بازم بگم

8. 9 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

عجب بحث های جالبی!

حامد

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصلا مخارج اینجوری که شما میگی نیست.تازه درامدها رو هم بگو.
    فیمت 1 کیلو گوشت گوسفند توی تورنتو 5 دلار هست یعنی 5500 تومان.در صورتی که همون گوشت توی ایران 17000 تومان هست.
    درامد یه معلم 6000-8000 دلار هست ولی درامد معلم توی ایران 400 هزار تومان هست.
    قیمت خونه ای که از نظر امکانات کامل هست و مبله توی نیویورک 80 هزار دلار هست.در صورتی که قیمت همچین خونه ای توی تهران بالای 400-500 میلیون هست.
    خلاصه بگم:درامد پایین تر-قیمت بیشتر-امنیت کمتر-فساد اداری بیشتری-استبداد بیشتر-بازم بگم
    نیازی نیست دیگه بگید خیلی بهتر از شما این ها رو میدونم
    لازم دونستم نکاتی رو فقط برای شما بازگو کنم> همین جا معلم استخدامی اموزش و پرورش داریم بیشتر از ماهی 1.5 تا 2 میگیره!
    معلم هست با سیاست کاری و کلاس و.. هزار تا از این برنامه ها 7 پشت خودش رو تامین میکنه! همین جا .
    بگذریم...
    من قیمت خونه توی نیورک رو نیمدونم درسته که اونجا دخل به خرج میاد و...
    ولی ایا برای بنده و جنابعالی فرش قرمز پهن کرده اند تا بریم اونجا؟ اگر این طوری باشه که فکر نمیکنم کسی بدش بیاد از اونطرف

اینجا رو ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در رابطه با قیمت گوشت گفتی درست میگی! شیراز از 17 هم گرونتره
    خب یه چیز دیگه > شما میدونستی تویه اروپا مثلا دانمارک ایرانی هست الان سوار بنز هست ولی هنوز اقامت ندادنش! ؟ هفته ای یه بار میاد امضا میکنه و میره!
    در رابطه با استرالیا مطالبی رو میخوندم >
      محتوای مخفی: مطالب 
    استرالیا دیگر نیاز به مهاجرین خاورمیانه و آسیایی ندارد مگر شما بتوانید اثبات کنید که ارزش این را دارید که استرالیا بخواهد به شما ویزا دهد. چگونه؟

1. زبان قوی (یعنی حداقل IELTS 7).
    با داشتن آیلتس 7 شما تازه می توانید جملات روزمره را تا اندکی متوجه شوید. باور کنید. اینجا استرالیا است و لهجه استرالیایی سخت است. لذا اگر نمی توانید آیلتس 7 بگیرید نه وقتتان خودتان را تلف کنید و نه وقت بنده را.
    2. سابقه کار: حداقل 3 سال مفید
    آقا یا خانم محترمی که تازه فارغ التحصیل شده اید شما حداقل باید 3 سال سابقه کار مفید داشته باشی وگرنه ول معطلی.
    خواهش می کنم ایمیل نزنید که من تازه فارغ التحصیل شدم و یا ترم دیگه تمام می کنم می تونم مهاجرت کنم یا نه؟ نه عزیز من نمی تونید. کار در حین تحصیل هم به ندرت قابل قبول هست. 3 سال سابقه مفید بعد از اتمام تحصیل.
    سابقه کار دانشگاهی هم به درد نمی خوره.

3. رشته به درد بخور
    شرمنده دوستان گرافیست، کتابدار، مترجم، مدیران سطوح مختلف، موسیقی دان و نوازنده، روانشناس، کارشناس دروس علوم پایه (ریاضی، شیمی، فیزیک، ...)، رزمی کار و ...
    به نظر شما تو استرالیا کم از این آدما هست که شما تقاضای مهاجرت می کنید. لذا اگر رشته شما در ایران زیاد دلچسب نیست اصلا فکر اینجا رو از سرت بیرون کن.
    اگر هم بچه بازاری هستید و اهل بیزنس و سرمایه گزاری که شما باید حداقل 500 میلیون تومان داشته باشید.

4. سن مناسب
    استرالیا به نوجوانان 20 ساله نیاز نداره. رنح سنی مطلوب 25 سال تا 39 سال هست و تمام. اونهم به شرطی که 3 سال سابقه کار داشته باشی.
    امیدوارم این از تعداد ده ها ایمیلی (که بنده اصلا جواب هم نمی دهم) بکاهد. لطفا فقط و فقط هنگامی به بنده ایمیل بزنید که یا آیلتس 7 گرفتین یا آمادگی گرفتنش رو دارید.

با تشکر

شما به شخصه کدوم یکی از این شرایط رو داری که دلت رو برای اینترنتش لک زده؟ یا فکر کردی با ایجاد این تاپیک و تاپیک های مشابه میان و سرعت ما رو میبرن رویه 7 و 8 مگ؟
    میدونستی بیشتر مهاجرایی که الان توی اروپا هستن به صورت قانونی رفتن اونور ولی دیگه بر نگشتن؟؟
    من پیشنهاد میکنم حداقل اینجا رو بخونی :
    کد:
      محتوای مخفی: پیشنهاد 
    مهاجرت غیر قانونی به انگلستان نمایندگان پارلمان اروپا روز ۱۸ ژوئن (چهارشنبه، ۲۹ خرداد) با اکثریت آرا به “آیین‌نامه‌ی بازگرداندن مهاجران غیرقانونی” رای مثبت دادند! طرح رهنمود بازگشت با ٣٦٧ رای موافق، ٢٠٦ رای مخالف و ١٠٩رای ممتنع به تصویب پارلمان اروپا رسید! اصلاحیه‌های پیشنهادی مخالفان هر بار به رای گذاشته شد و با اختلاف ١٠٠رای رد شد! این آیین‌نامه دربردارنده‌ی مقررات جدید و یک‌دست برای مقابله با مهاجران غیرقانونی و یا کسانی است که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا با تقاضای‌شان برای اقامت موافقت نشده است! بر پایه‌ی مقررات تازه، کشور میزبان می‌تواند مهاجرانی را که مجبور به خروج از کشور شده‌اند، تا ۶ ماه (و در مواردی استثنائی تا ۱۸ ماه) در زندان نگه دارد!

تصویب این طرح قانونی که “رهنمود بازگشت” نام گرفته است انتقادهای گستر ده‌ای را در میان احزاب چپ‌گرای اروپا و سازمان‌های غیر دولتی برانگیخته است. مهم‌ترین نکته یا اقدام پیش‌بینی شده در این طرح به مدت زمان بازداشت مهاجران غیر قانونی مربوط می‌شود. تقسیم بار مهاجرت در اروپا یک‌سان نیست. این بار بیش از همه بر دوش کشورهای جنوبی است. دوره بازداشت مهاجران غیرقانونی پیش از اخراج و بازگرداندن اجباری آنان به کشورشان نیز در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا (بر مبنای قوانین و مقررات داخلی آنان) بسیار متفاوت است. این مدت در فرانسه سی و دو روز، در یونان سه ماه، در هفت کشور دیگر اتحادیه اروپا از جمله هلند و سوئد نا محدود است. به‌وجود آوردن استانداردهای واحد در همه‌ی کشورهای عضو اتحادیه برای برخورد با مسئله‌ی مهاجران، از دیگر مواردی بود که نمایندگان پارلمان اروپا بر سر آن به توافق رسیدند. هم‌چنین کشورهای عضو موظف شده‌اند، ظرف دو سال آینده، مقررات جدید را با سیستم حقوقی خود منطبق کنند و در آن بگنجانند!

بر اساس تخمین‌های کارشناسان پارلمان اروپا، ۱۰ میلیون مهاجر به صورت غیرقانونی در اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند. بیشتر این مهاجران به صورت قانونی وارد خاک کشورهای عضو اتحادیه شده‌اند، اما دیگر به کشور خود بازنگشته‌اند! طبق مقررات جدید، مهاجران غیر قانونی در وهله‌ی اول به کشور خود و در غیر این صورت به کشورهای سوم که با اتحادیه‌ی اروپا “پیمان بازگرداندن” را امضا کرده‌اند، بازگردانده می‌شوند! سوسیال دموکرات‌ها و چپ‌ها از منتقدان تصمیم اشتراسبورگ بودند. آن‌ها با بازداشت پیش از اخراج تا ۳ ماه موافقند و به اعتقاد آن‌ها نوجوانان و کودکان را نمی‌باید به کشورشان بازگرداند! یکی از نمایندگان چپ در مجلس ایتالیا، با انتقاد از “ذهنیت محصور کردن اروپا”، این آیین‌نامه را لکه‌ی ننگ و توهینی به سیستم حقوقی اروپا می‌داند و معتقد است این قوانین با فرهنگ میهمان‌نوازی در اروپا مغایرت دارند! نکته قابل یاد آوری این است که در طرح تصویب شده پارلمان اروپا (که از سوی مخالفان آن به رهنمود شرم ملقب شده است!) اخراج مهاجران غیر قانونی زیر هژده سال را ممنوع نکرده است! پنج سال ممنوعیت از اقامت در کشورهای اتحادیه اروپا پس از بازداشت و اخراج از این کشورها عاملی است که بیش از پیش خشم و انتقاد مخالفان طرح را، اعم از احزاب و سازمان‌های چپ و نهادها و تشکل‌های مدافع حقوق‌بشر، بر می‌انگیزد!

دو روز پس از تصویب رهنمود اروپایی اخراج خارجیان بدون پروانه اقامت، موج مخالفت علیه آن نه فقط در میان شهروندان اروپا شدت گرفته است، بل‌که اینک با ورود برخی از رهبران کشورهای آمریکای لاتین به صحنه، این ناخشنودی‌ها ، ابعاد به‌مراتب وسیع‌تری هم یافته است. پنج‌شنبه شب هوگو چاوز طی سخنانی، اروپا را تهدید کرد که تصویب چنین قوانینی می‌تواند با جلوگیری از ورود نفت به اروپا توام گردد! امروز خاو یر سولانا (رییس دیپلماسی اروپا) در واکنش به سخنان تند چاوز، این تهدید را به‌کلی نامتناسب ارزیابی کرد. هوگوچاوز، با توسل به حربه مقابله به مثل، حتا سرمایه‌گذاری‌های اروپایی را نیز مورد تهدید قرار داد! این در حالی است که اوو مورالس (رییس‌جمهوری بولیوی) و رافائل کره آ (رییس‌جمهوری اکواتور) هم طی سخنانی به تصویب این رهنمود اعتراض کرده و خواستار تشکیل یک جبهه بین‌المللی برای مقابله با آن شدند! رییس جمهوری اکواتور این قانون را تجاوزی به حقوق انسان‌ها قلم‌داد کرد. او مدعی شد که در سطح منطقه تماس‌هایی را آغاز کرده است تا به‌تواند علیه آن‌چه که خود “رهنمود شرم‌آور” نامید جبهه‌ای تدارک ببیند! گرچه شهروندان مهاجر آمریکای لاتین به‌طور عمده به سمت ایالات‌متحده مهاجرت می‌کنند، ولی طبق آمار بانک بین‌المللی توسعه (که سال پیش منتشر شد) بیش از پانزده در صد از پول‌هایی که به‌وسیله مهاجرین به آمریکای لاتین وارد می‌شود از جانب اروپاست.

تصویب قوانین جدید در حوزه‌ی مهاجرت تاثیر چندانی در آلمان ندارد. قوانینی که هم‌اکنون در آلمان برای برخورد با مهاجران غیر قانونی وجود دارد، با استانداردهای حداقلی که پارلمان اتحادیه به دنبال آن‌هاست هم‌خوان‌ هستند! در آلمان مدت زمان بازداشت مهاجران غیرقانونی پیش از اخراج آنان ۶ ماه است! هورست کوهلر (رییس‌جمهور آلمان) در سومین سخنرانی برلین خود در روز سه‌شنبه (۱۷ ژوئن) به گونه‌ای غیرمستقیم از قواعد کنونی پذیرش مهاجران در آلمان انتقاد کرد و گفت دمکراسی‌های دیگر (مانند ایالات‌متحده) مهاجران به کشور خود را با تیزهوشی برمی‌گزینند، به گونه‌ای که این مهاجران معمولن از آموزش بالاتری نسبت به میان‌گین آمریکایی‌ها برخوردارند. کوهلر به سیستم امتیازدهی برای گزینش مهاجران در کشورهای سنتی مهاجرت اشاره کرد و گفت که احزاب سیاسی در آلمان هنوز درباره‌ی چنین سیستمی به توافق نرسیده‌اند! (این در حالی است که شمار انسان‌هایی که به آلمان مهاجرت می‌کنند به تدریج کم و کم تر؛ و شمار آلمانی‌هایی که از کشورشان مهاجرت کردند و در کشور دیگری زندگی‌شان را ادامه دادند بیشتر و بیشتر می‌شود! در نتیجه به تدریج جامعه‌ی آلمان پیرتر می‌شود!)

در نیمه اول سال ٢٠٠٧ نزدیک به نود هزار مهاجر غیرقانونی از کشورهای اروپایی اخراج شده‌اند! به گفته بریس اورتوفو (وزیر مهاجرت فرانسه) با روی کار آمدن دولت جدید پس از پیروزی نیکلا سارکوزی (در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه) روند اخراج مهاجران غیرقانونی شدت گرفته است و این روند در سال ٢٠٠٧ سی ویک درصد و در شش ماهی که از سال جاری می‌گذرد هشتاد درصد افزایش داشته است! اومانیته (روزنامه نزدیک به حزب کمونیست فرانسه) در مقاله‌ای ضمن انتقاد از سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت در مقابل مهاجران غیر قانونی به طعنه می‌نویسد که تنها پدیده روبه‌رشدی که دولت می‌تواند بدان ببالد اوج‌گیری منحنی اخراج این مهاجران است! در پایان باید این نکته را یادآور شد که همه مهاجران غیرقانونی از راه‌های غیر قانونی وارد کشورهای میزبان از جمله فرانسه نشده‌اند! و بخشی چشم‌گیر از آنان پس از سال‌ها اقامت قانونی، به‌خاطر قوانین سخت‌گیرانه و شرایط اقتصادی (از جمله ناتوانی در یافتن کار) به خیل مهاجران غیرقانونی پیوسته‌اند!

رادیو فارسی فرانسه ، دویچلند رادیو ، دویچه‌وله رادیو

خب شاید بگی این همه مطلبی که گفتی هیچکدومش ربطی به اینترنت نداشت! درست میگی ! و منم علتشو بهت میگم > اینترنت با این سرعت ها تا چندین سال دیگه هم به اینجا راه پیدا نمیکنه! و ما اگر هوس این سرعت ها رو بکنیم باید بریم اونطرف !( استثناعاتی مانند اینترنت ماهواره ای و... رو در نظر نمیگیریم. با این همه پیگرد و..)

راستی این حقوق ماهیانه 8000 دلار رو منبع معتبر داری؟ شنیده ها و... اینا رو بیخیال
    اینجا رو بخون :
    کد:

11. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

و...
    عزیز من شما هم بهتره یه خورده چشمت رو باز کنی توی همین تهران خونه ی معمولی توی یه منطقه متوسط کمتر از 300 میلیون نیست.
    اتفاقا تکنولوژیش رو هم داریم فقط اونایی که اون بالا هستن نمی خوان ما داشته باشیم
    همین قانون مسخره محدودیت 128 کیلوبیت بر ثانیه خودش باعث 50 درصد مشکلاته

13. 4 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

نمیدونم همه از همه چی ناراضین .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس این بی شرفا چجوری سرپاهستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

15. 3 کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •