رالف رانگنیک، سرمربی شالکه، به دلیل مشکلات جسمی، قراردادش را با این باشگاه فسخ کرد.
این مربی 53 ساله مارس گذشته جانشین فیلیکس ماگات شد اما به دلیل خستگی و ناراحتی جسمی، تصمیم گرفت از این باشگاه جدا شود. او معتقد است این شرایط جسمی مانع از رسیدن او به اهدافش شود.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه شالکه گفت:" بعد از کلی فکر کردن، به این نتیجه رسیدم که باید به کارم پایان دهم. تصمیم بسیار سختی برای من بود اما من فاقد انرژی لازم برای کمک به پیشرفت تیم هستم.
من این تصمیم را برای مصلحت تیم گرفتم و برای آنها در ادامه فصل بهترین ها را آرزو می کنم."
هورست هلدت، مدیر شالکه نیز از این تصمیم رانگنیک حمایت کرد و گفت:" باید به تصمیم رالف احترام بگذاریم. ما کاملا با او موافق هستیم زیرا سلامتی او به هر چیزی ارجح است."
تا زمان معرفی سرمربی جدید شالکه، سپو ایچکورن، کمک مربی شالکه، به عنوان سرمربی موقت مشغول به کار خواهد بود.
شالکه در حال حاضر با 9 امتیاز از 6 بازی در مکان نهم جدول رده بندی بوندس لیگا قرار دارد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------------------
هوپ استیونس سرمربی هامبورگ شد
به گزارش نشریه بیلد، هوب استیونس، سرمربی سابق شالکه و پی اس وی آیندهوون، به عنوان سرمربی جدید هامبورگ معرفی شد.
این باشگاه چند روز قبل مایکل اوئنینگ را به دلیل کسب نتایج ضعیف از کار برکنار کرد. پس از اخراج اوئنینگ، رودولفو کاردوسو به عنوان سرمربی موقت مشغول به کار شد و علی رغم اینکه هامبورگ با او به اولین پیروزی فصل دست پیدا کرد، اما مدیران باشگاه تمایل داشتند تا هدایت تیم شان را به یک مربی باتجربه تر بسپارند.
از مارکو فن باستن و لوئیس فن خال نیز به عنوان گزینه های هدایت تیم هامبورگ نام برده شد.
استوینس 57 ساله در آوریل گذشته از رد بول سالزبورگ اخراج شد و از آن زمان هدایت هیچ تیمی را برعهده نداشت. او در سال های 2007 و 2008 هدایت هامبورگ را برعهده داشت و در اولین فصل حضورش مانع از سقوط تیم به دسته پایین تر شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------------------
برنامه بازیهای هفته هفتم بوندس لیگا /
مصاف جذاب بایرن مونیخ و بایرلورکوزن
قرار گرفتن یوپ هاینکس در مقابل شاگردان سابقش و بازگشت بالاک به آلیانز آره نا از نکات جالب توجه این دیدار است
هفته هفتم رقابتهای بوندس لیگا جمعه شب با پیروزی ۲ بر یکِ هامبورگ در خانه ی اشتوتگارت آغاز شد. سایر دیدارهای این هفته هم در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار خواهد شد. این درحالی است که در پایان هفته ششم این رقابتها،بایرن مونیخ با 15 امتیاز صدرنشین جدول است. وردربرمن و بوروسیا مونشن گلادباخ با 13 امتیاز دوم و سوم هستند . هوفنهایم با 12 امتیاز در رده چهارم قرار دارد و تیمهای هانوفر، اشتوتگارت (با احتساب بازی هفته هفتمش)، بایرلورکوزن، نورنبرگ، شالکه و هرتابرلین در رده های بعدی هستند.
برنامه دیدارهای باقی مانده از هفته هفتم این رقابتها بدین ترتیب است:
شنبه 2 مهر (24 سپتامبر)
مونشن گلادباخ – نورنبرگ
آئوگزبورگ – هانوفر
ماینتس- بوروسیا دورتموند
شالکه – فرایبورگ
وولفسبورگ – کایزرسلاترن
بایرن مونیخ – بایرلورکوزن
یکشنبه 3 مهر (25 سپتامبر)
کلن- هوفنهایم
وردربرمن - هرتابرلین
کد: