تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 97

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2011-2012

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بنیتس: موفقیتهای فرگوسن به خاطر پول بوده، نه عقاید و ایده هایش

مربی اسپانیایی در صحبتهایی به تضعیف روحی سرالکس فرگوسن و شاگردانش پرداخته است

سایت گل- رافا بنیتس مربی سابق لیورپول معتقد است که ثروت منچستریونایتد باعث موفقیت های سرالکس فرگوسن شده و نه ایده ها و عقاید او.

رافا بنیتس در پاسخ به این سوال که آیا از نظر او حضور سرالکس فرگوسن روی نیمکت مربیگری یونایتد، در راستای موفقیت یونایتد تاثیرگذار بوده یا خیر، به رادیو مرسی ساید گفت:« نه. فکر می کنم که این موفقیت نتیجه پولی است که آنها خرج کرده اند. اگر روند نقل و انتقالات و رکوردهای خرید تاریخ یونایتد را ارزیابی کنی، به عنوان مثال، رونی یا فردیناند یا پرداخت 30 میلیون پوند برای خرید یک بازیکن جوان. هر سال یونایتداوضاع خوبی دارد. این تنها به خاطر مصاحبه ها یا کنفرانس های خبری آنها نیست و فقط به خاطر این است که آنها پول زیادی دارند.»

رقابت حساس بین دو مربی در سال 2009 همواره میان فرگوسن و بنیتس وجود داشت

بنیتس اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که گمانه زنی های رسانه ها درمورد بازیهای روانی بین مربیان دو تیم او را ناراحت می کرده:« اگر راستش را بخواهید، من اصلا دوست نداشتم که رسانه ها در مورد بازیها و جنگ های روانی در آستانه دیدارها صحبت می کردند؛ چون من تنها روی تیم خودم تمرکز کرده بودم و به مسائلی که باید برای تیمم انجام می دادم فکر می کردم.»

بنیتس ادامه داد:« اگر در کنفرانس خبری چیزی می گوئی، می توانم تضمین کنم که این هیچ تاثیری روی مربی تیم حریف ندارد. این ممکن است یک بار در هر صدبار رخ دهد ولی سران رسانه ها دوست دارند تا درمورد جنگهای روانی صحبت کنند ولی آنها درک نمی کنند که اگر تیم بدی داشته باشی، نمی توانی در بازیها و نبردهای ذهنی به پیروزی برسی. شاید بتوانی در کنفرانس مطبوعاتی بهترین باشی، ولی اگر تیم بدی داشته باشی، می بازی. صحبت کردن در مورد نبردهای روانی آسان است ، ولی مهم این است که سرالکس فرگوسن تیم خوبی دارد و او برنده شده است»

بنتیس از دسامبر سال 2010 که از نیمکت مربیگری اینتر برکنار شد، همچنان بیکار است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/10/14
    فشار بیکاری چه به روز آدم که نمیاره...!
    البته خوب سخته برای مربی ای که بعد از دو بار فتح لالیگا نتونه پریمیر لیگ رو طی پنج شش فصل حضور در لیورپول بگیره...
    در کل فصل 09-2008 جواب این آقا رو تو زمین چمن دادیم... حالا ایشون هی بشینه مصاحبه کنه از رو بیکاری...
    +
    به امید پیروزی (ایشالا) در بازی فردا (امروز) بعدظهر..

2. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فشار بیکاری چه به روز آدم که نمیاره...!
    البته خوب سخته برای مربی ای که بعد از دو بار فتح لالیگا نتونه پریمیر لیگ رو طی پنج شش فصل حضور در لیورپول بگیره...
    در کل فصل 09-2008 جواب این آقا رو تو زمین چمن دادیم... حالا ایشون هی بشینه مصاحبه کنه از رو بیکاری...
    نمیدونم چرا همچین حرفی زده اما کلا باید کمی با تردید به این مصاحبه نگاه کرد وقتی حرفی کلا اشتباه و فاقد منطق باشه بعید میدونم از دهن انسان عاقل و متینی مثل بنیتس بیرون اومده باشه
    اگر کسی به خاطر پول بتونه قهرمان بشه پس چرا رئال و چلسی و .... موفق نبودن

جدای از این حرفش که اساسا غلطه برای لیورپول مربی بدی نبود خاطره خوب کم نداره

به امید پیروزی (ایشالا) در بازی فردا (امروز) بعدظهر..
    به جهنم سال پیش فکر کن کمی این رویاها از سرت بپره

حسین آیت الکرسی بخون رفع بلا بشه

4. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

به جهنم سال پیش فکر کن کمی این رویاها از سرت بپره
    علیرضا جان گویا شما شاهکار داوری فصل قبل تو آنفیلد رو یادتون رفته!!

تیما خوب باشن، داوری مشکلی نداشته باشه، والا ما پامون رو تو هر جهنمی (واسه آباد کردنش) خواهیم گذاشت!! + این واژه "رویا" منو یاد عدد 19 میندازه! البته تشبیه این دو موضوع زمین تا آسمون متفاوته... به قولی این کجا و آن کجا!
    به هر حال همون فصل قبل هم ما شما رو دو بار زدیم عزیز...
    حسین آیت الکرسی بخون رفع بلا بشه
    اگه کرگر باشه که حتما لازم میشه!!
    ولی خارج از این شوخی ها یا کل کل ها و کری ها، امیدوارم یه بازی درست درمون و هجومی ببینیم که در پایان نتیجش به ضرر منچسترسیتی باشه!!
    یاعلی

6. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان گویا شما شاهکار داوری فصل قبل تو آنفیلد رو یادتون رفته!
    حسین جان خداییش نتیجه چندان ربطی به اون اشتباه داوری نداشت
    اون بازی رو اگر سر و ته هم میکردی لیورپول میبرد

منم امیدوارم این بار کرگر از این کارا نکنه و بازی خوبی بشه پیرمردای جزیره سر نیمکت هستن یه جورایی حیثیت و شناسنامه انگلیس روی نیمکت دو تیم تقسیم شده و بی انصافی بازیکناست اگر بازی خوبی نبینیم

پی نوشت: خدای من انگار شبکه سه بازی رو پخش نمیکنه از جدول پخش زنده حذفش کردن

8. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نبرد صدر جدول خیلی جالب شده و سیتی تونست به صدر جدول راه پیدا کنه
    سیتی با نتیجه 4 بر 1 استون ویلا رو برد که گل های اونو بالوتلی و جانسن و کمپانی و میلنر زدن
    یه نکته جالب اینه که روی نیمکت سیتی بازیکنایی مثل سیلوا، توره ، هارگریوز ، ژکو ، نصری ، کولاروف بودن که سه تا بازیکن آخری که نوشتم بهشون بازی نرسید!
    اون قدر بازیکن داره که مربی نمی دونه ترکیب اصلی رو چی بذاره! این فصل سیتی خیلی خطریه یه وقت نیاد قهرمان بشه طرفدارای چلسی و منچستر اینجا بی بهره بمونن

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

وحید... اگه ما 6 تیم، آرسنال، چلسی، یونایتد، لیورپول، تاتنهام و سیتی رو رقیب های اصلی بدونیم، سیتی تا الان فقط با یکی از اینها یعنی تاتنهام بازی کرده... منچستری که دو امتیاز این هفته عقب افتاد از سیتی و هفته دیگه باهاش تو OT بازی داره، با تاتنهام، آرسنال، چلسی و لیورپول بازی کرده و هفته دیگه آخرین بازی مهم نیم فصل اولش رو انجام میده... در واقع یونایتد تو نیمی از نیم فصل اول، تمام بازی های مهمش با رقبای اصلیش رو انجام داده... مطمئن باش... روزای سخت سیتی رو هم میبینیم! (تو اواخر نوامبر تا اواسط دسامبر) اون موقع باید ببینیم این تیم چی کار می کنه... + نیمکت قوی داره، قبول... ولی وقتی به بازیکنا به مقدار کافی بازی نرسه، بازیکنا به صورت طبیعی و خودکار افت بدنی یا روحی پیدا می کنن... تو همین یونایتد اگه برباتوف آقای گل فصل قبل رو فیکس بزاری، نمیتونه یه موقعیت گل ایجاد کنه... چون مدام نیمکت نشین بوده و بازی بهش کم رسیده...
    ضمن اینکه با اضافه شدن تجربه CL ای سیتی، این تیم خرگوشی هست که آخر سر دوم میشه! البته اینا نظر منه... ممکنه خیلی ها قبول نداشته باشنش!
    +
    برد چلسی رو هم بهت تبریک میگم...(حداقل یه مرسی سایدی امروز باخت)

11. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید... اگه ما 6 تیم، آرسنال، چلسی، یونایتد، لیورپول، تاتنهام و سیتی رو رقیب های اصلی بدونیم، سیتی تا الان فقط با یکی از اینها یعنی تاتنهام بازی کرده... منچستری که دو امتیاز این هفته عقب افتاد از سیتی و هفته دیگه باهاش تو OT بازی داره، با تاتنهام، آرسنال، چلسی و لیورپول بازی کرده و هفته دیگه آخرین بازی مهم نیم فصل اولش رو انجام میده...

ببخشید احتمالا به این نمیگن اعتماد به نفس کاذب؟؟؟

چیزی که واضحه اینه که منچسترسیتی مهره های بیشتری نسبت به سایر تیم ها داره حتی منچستریونایتد.

من طرفدار منچسترسیتی نیستم اما میدونم این فصل خیلی قدرتمند شده درست مثل زمانی که مورینیو سرمربی

چلسی بود. من احتمال میدم منچسترسیتی تو بازی های فشرده کریسمس تیر خلاص رو میزنه و از بقیه تیم ها جلو

میوفته چون این تیم حتی رو نیمکت هم بازیکن های خوبی داره.البته من کلا منچستریونایتد رو به مچسترسیتی

ترجیح میدم و امیدوارم پیش بینی من درست از آب درنیاد.

از وقتی ستاره های آرسنال رو گرفته اعصاب واسمون نذاشته.

ای خدا یعنی کی میشه این قانون سالم سازی یوفا اجرا بشه؟؟؟

13. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

والا من دقیق متوجه نشدم که کجای صحبت هام اعتماد به نفس کاذب داشت... من میگم سیتی از اواخر نوامبر تا باکسینگ دی به ترتیب باید با تیم های قدرتمنده: ناپولی - لیورپول - بایرن مونیخ - چلسی - آرسنال بازی کنه و تو بازی های فشرده ژانویه باید با لیورپول بازی کنه... در کنار اینها تیم های متوسط یا ضعیف دیگه ای هم هست و البته قرعه کشی جام حذفی و اتحادیه... اما یونایتد اگه در اف ای کاپ و کارلینگ کاپ هم قرعه خوبی بهش بخوره، بعد بازی با سیتی تا اواسط ژانویه واقعا بازی خیلی سختی نخواهد داشت... مثلا سخترین بازیش برابر اورتون یا بنفیکاست...
    من میگم همین سیتی که ممکنه یکشنبه هفته بعد تو OT به ما ببازه، بدون شک تضمینی نداره که همه بازی های فشرده بالا رو ببره و امتیاز از دست نده... پیشبینی واسه الان زوده... اما حقیقت اینجاست که سیتی تو لیگ هنوز محک جدی به وسیله تیمی مثل چلسی یا آرسنال یا لیورپول یا همین یونایتد رو نخورده...
    +
    تو فوتبال هر تیمی 11 نفر بازی می کنن! حالا n تا نیمکت نشین عالی هم داشته باشه... اگه همه 11 بازیکن سیتی عالی باشن، 11 بازیکن یونایتد هم تجربه قهرمانی پریمیر لیگ و نائب قهرمانی اروپا رو دارند... تو کامیونیتی شیلد هم اینو به سیتی ثابت کردند...
    والا من به شخصه تیم هایی مثل ارسنال، چلسی، لیورپول رو هنوز قوی تر از سیتی میدونم و به مراتب خطرناک تر... البته بدون شک سیتی رو هم دست کم نباید گرفت.

یاعلی

15. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من تقریبا مطمئنم که سیتی کمی جلوتر در فشار بازیها متزلزل میشه. الان فشار زیادی نیست (بازیهای سختش هم که مونده اصلا به کنار)، وقتی بازیهای لیگ و جام های حذفی و چمپیونز لیگ فشارشون زیاد بشه همیشه امثال رئال و بارسا و منچستر با اون همه تجربه شون افت می کنن، چه برسه به سیتی که تجربه همچین فشاری رو هم نداره (کل ساختار تیم از بازیکن گرفته تا تیم بدنسازی، کادر فنی، تیم مدیریت و هوادارها و ...). تجربه این شرایط چیزی نیست که با خرید بازیکن به تیم بیاد، باید تیم کم کم جا بیفته توی اون حال و هوا و کم کم خودشو وفق بده. نیمکت قوی اون جو و تفکر فوق العاده قوی تیم های بزرگ رو به تیم نمیده، شاید چند سال دیگه ولی نه فعلا. همین الان با قضیه هایی مثل توز "World Class" نبودن تیم مدیریت من سیتی داره خودش رو نشون میده.

من حس می کنم سیتی قطعا فصل خیلی خوبی رو خواهد داشت، ولی قهرمان نمیشه.

17. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشخصا نکته ای که چندان دور از ذهن نیست اینه که آرسنال این فصل احتمالا از جمع BIG 4 خارج میشه و تنها تیمی که توان بالقوه ی ورود به این جمع رو داره من سیتی هست / ( با احترام به تاتنهام ردنپ )

همونطور که دوستان هم اشاره کردند اکثر بازیهای مهم سیتی تا این لحظه انجام نشده ، چون دیدیم که در بازی با تیم با کیفیتی مثل بایرن سیتی بازی رو با اختلاف 2 گل واگذار کرد / البته این قیاس از نظر فنی و برخی پارامترها و شاخص ها خیلی شاید درست نباشه اما با موضوعیت "بازی مهم " خللی در بحث اصلی ایجاد نمیکنه /

البته جدای از علاقه ی قبلی و قلبی نگارنده به مانچو ، ظاهرا فصلی دشوار در انتظار سیتی خواهد بود و تحت فشار بازیهای CL و فشردگی اون سیتی مانچو محک جدی خواهد خورد /

و البته همونطور که اشاره شد قضایایی مثل نوع برخورد با کارلوس توز ، میتونه این تیم رو بطور جدی تحت تاثیر قرار بده /

19. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •