سلام.
دوستان قضيه ي كار ميثم منيعي و هم تيميش چي بود كه ميگفتن غير اخلاقي؟! من يه تيكه رو ديدم اما سانسور شده بود و متوجه نشدم درست.
ممنون
سلام.
دوستان قضيه ي كار ميثم منيعي و هم تيميش چي بود كه ميگفتن غير اخلاقي؟! من يه تيكه رو ديدم اما سانسور شده بود و متوجه نشدم درست.
ممنون
بازی دیشب چطوری بود؟
طالبلو از راه دور گل خورد؟![]()
شاید "کیروش" را از گذشتهام مطلع نکردهاند/ همه را دعوت کردند، جز من!
دروازه بان تیم فوتبال شاهین بوشهر با ابراز تعجب از اینکه چرا همه دروازه بانها به اردوی تیم ملی دعوت شدند، جز او گفت: شاید "کارلوس کیروش" و دستیارانش را از رزومه و عملکرد من در گذشته مطلع نکردهاند.
وحید طالب لو در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار صنعت نفت آبادان - شاهین بوشهر گفت: بازی بدی نبود. به هرحال چون یکسری تغییرات در کادر فنی تیم ما به وجود آمده بود و تاکتیک و روش بازی متفاوتی از گذشته داشتیم، قدری کارمان دشوار شده بود.
وی افزود: بچهها هنوز در تاکتیک و شیوه بازی جدید جا نیفتادهاند اما با این حال توانستیم در مصاف با تیم خوب نفت آبادان که در خانه از همه تواناییهای خود برای پیروزی به نحواحسن استفاده می کند و از مربی توانمندی چون غلام پیروانی بهره می برد، به یک امتیاز دست یابیم. ما در این بازی برای سه امتیاز بازی می کردیم اما اگر بازی مساوی هم تمام می شد، برای ما امتیاز خوبی بود که خوشبختانه با تغییر نتیجه در دقایق آخر تساوی شیرینی را بدست آوردیم.
دروازه بان تیم فوتبال شاهین بوشهر که همراه با این تیم در حال حاضر بهترین خط دفاعی لیگ برتر را دارند، افزود: با توجه به تمریات پرفشاری که انجام میدهم و انگیزه بالایی که دارم، با کمک مدافعان خوب تیم شاهین بوشهر توانستهایم بهترین خط دفاعی را در بین تیمهای لیگ برتری داشته باشیم.
طالبلو که در پایان دیدار صنعت نفت آبادان - شاهین بوشهر از فیروز کریمی پاداش دریافت کرده است، گفت: یکی از روشهای کار آقای فیروز کریمی این است که در پایان مسابقه به بهترین بازیکنان تیمش پاداش می دهد. شنبه شب نیز در پایان بازی مقابل نفت آبادان این پاداش به محسن ایران نژاد، مسعود نظرزاده و من تعلق گرفت.
وی در خصوص حضور فیروز کریمی در تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: هفته گذشته که آقای کریمی به تیم شاهین پیوست، برخی دوستان بزرگنمایی کردند و اتفاقات گذشته را به یاد ما آوردند. به عقیده من بهتر است تنها خاطرات خوب را در ذهن بسپاریم و خاطرات بد را فراموش کرده و تنها از آنها کسب تجربه کنیم.
دروازه بان تیم شاهین که در زمان حضور فیروز کریمی در تیم استقلال شایعه اختلاف نظر آنها به گوش می رسید، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخیها هنوز اتفاقات پایان دیدار استقلال - صنعت نفت آبادان در چهار فصل پیش را فراموش نکردهاند و بازهم بحث دویدن ما در پایان آن بازی را مطرح می کنند. بله ما در پایان آن بازی دویدیم، اما بعد از دویدن ما آقای کریمی تاکید کرد با این کار به دنبال تنبیه کردن ما نبوده، بلکه اهدافی دیگر داشته است. من و دیگر بازیکنان نیز روشن شدیم و هیچ اعتراضی هم نکردیم.
وی افزود: اگر من با آقای کریمی اختلاف داشتم، چطور در دو دیدار جام حذفی مقابل ذوب آهن و راه آهن ۶ پنالتی گرفتم؟ در بازی مقابل راه آهن زمان پنالتی دوم آقای کریمی به رختکن رفت و زمانی که از ایشان سئوال شد چرا به رختکن رفتید، عنوان کرد، خیالم راحت بود وحید پنالتیها را می گیرد. با این شرایط چطور می توانستیم با هم اختلاف نظر داشته باشیم.
طالب لو با تاکید دوباره بر اینکه هیچ اختلافی با فیروز کریمی ندارد، افزود: امسال از دیدی دیگر با آقای کریمی همکاری کرده و در زمان تمرینات از روش کار ایشان الگوبرداری می کنم تا در آینده برای کار مربیگری خود از آنها استفاده کنم. این را نه من که شاگرد آقای کریمی هستم، بلکه اکثر مربیان اذعان دارند که ایشان یک مربی خوب و با دانش است.
این دروازه بان باتجربه در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر که "چرا کارلوس کیروش از زمان آغاز فعالیت خود در فوتبال ایران او را به اردوی تیم ملی دعوت نکرده است؟"، گفت: این را باید از کادر فنی تیم ملی بپرسید، شاید بهتر از من و بازیکنان شاهین بوشهر در فوتبال ایران هستند که حتی یک بازیکن از تیم ما به اردوی تیم ملی دعوت نکردهاند! اما با این وجود باید بگویم تیم شاهین و هواداران پرشورش حداقل باید یک یا چند نماینده در تیم ملی داشته باشد.
وی افزود: تنها چیزی که برای من جای سئوال دارد، این است که اکثر دروازه بانهای فوتبال ایران به اردوی تیم ملی دعوت شدهاند، آقای کیروش و دستیارانش تمرینات آنها را دیدهاند اما من هنوز مورد آزمایش قرار نگرفتهام! نمی دانم چرا اما احتمال می دهم که به سرمربی تیم ملی رزومه و گذشته من را نگفتهاند. شاید ایشان نمی داند من یکی از دروازه بانان ایران در جام جهانی بودم، در جام ملتهای آسیا تیم ملی را همراهی کردم، بعد از میرزاپور همه مرا دروازه بان اول تیم ملی میدانستند و ... .
طالب لو در خاتمه تصریح کرد: در فوتبال فراز و نشیب و بالا و پایین زیاد است اما من به آنها توجهی ندارم. شیطنتهایی هم اگر وجود داشته باشد، بی توجه از کنارشان رد می شوم، چرا که نگاهم به آینده است و امیدوار به اینکه با تلاش زیاد دوباره به تیم ملی برگردم. من انگیزهام را از دست نمی دهم.
tabnak
صفحه ی اول به روز شد...
فینال جام حذفی، نهم بهمن در شیراز
سایت گل – سازمان لیگ برتر فوتبال ایران، شیراز را به عنوان میزبان بازی فینال جام حذفی برگزید.
به گزارش سایت گل، در شرایطی که به نظر نمی رسد شیراز امکانات مناسبی برای این کار داشته باشد، اما در نهایت سازمان لیگ این شهر را برای برگزاری بازی دو تیم استقلال و شاهین بوشهر انتخاب کرد.
این انتخاب دو وجه مختلف دارد که بخشی از آن به نزدیکی بوشهر و شیراز برمی گردد، اما وجه مهم تر کرکری شدیدی است که بین دو شهر شیراز و بوشهر در زمینه فوتبال وجود داشته است.
استقلالی ها می توانند روی شیرازی ها به عنوان طرفداران بالقوه حساب کنند، اما در عین حال نزدیکی شیراز به استان بوشهر باعث حضور چندهزار نفری هواداران شاهین خواهد شد.
به گفته عزیز محمدی باشگاه استقلال دو شهر دیگر را مدنظر داشت ولی در نهایت فتح الله زاده، مظلومی و پورحیدری به ما اعلام کردند به دلیل رعایت حال هواداران شاهین و اینکه آنها هم بتوانند از بازی فینال استفاده کنند حاضر شدند بازی در شیراز برگزار شود. استقلال هم که در همه جای ایران هوادار دارد.
درگيري لفظي مديران شاهين و استقلال
درگيري لفظي و جر و بحث نمايندگان دو باشگاه استقلال و شاهين بوشهر، اتفاق جالبي بود كه ظهر روز گذشته توجه تمام افرادي كه در طبقه پنجم سازمان ليگ حرفهاي در حال رفت و آمد بودند را به خود جلب كرد.
با توجه به تغيير سياستهاي سازمان ليگ در مورد نحوه برگزاري مسابقات جام حذفي، مديران اين مجموعه بعد از مشخص شدن دو تيم فيناليست، اعلام كردند مسابقه نهايي به صورت تك بازي و در يك شهر بيطرف انجام ميشود. عزيزمحمدي هم بلافاصله در مصاحبه اي تاكيد كرد دو شهر شيراز و اصفهان دو گزينه سازمان ليگ براي ميزباني فينال هستند كه در اين بين شانس شيراز براي انتخاب شدن بيشتر است. مديران باشگاه استقلال هم بلافاصله ضمن ابراز نارضايتي از اين تصميم بحث بازي نكردن در شيراز را وسط كشيدند و اعلام كردند در تبريز يا مشهد حاضر هستند با شاهين بازي كنند. حاشيههاي به وجود آمده در اين زمينه عزيزمحمدي و همكارانش را مجاب كرد تا براي حل اين مشكل از مديران و مربيان دو باشگاه استقلال و شاهين دعوت كنند تا با حضور در سازمان ليگ، در اين باره تصميمگيري كنند!
به همين ترتيب از ساعت 11 صبح روز يكشنبه، جلسهاي با حضور علي فتحا...زاده، منصور پورحيدري، پرويز مظلومي و علي نظري جويباري به عنوان نمايندگان استقلال و افراشته و فيروز كريمي به نمايندگي از شاهين بوشهر در دفتر رييس سازمان ليگ برتر برگزار شد. از آنجايي كه هيچ كدام از طرفين دوست نداشتند تصميمي كه در نهايت در مورد فينال گرفته ميشود به ضرر تيم خودشان باشد، از همان دقايق ابتدايي جو نشست ملتهب شد و كار به داد و بيداد و مشاجره لفظي بين نمايندگان دو باشگاه كشيده شد.
جرقه اول در اين جنجال را هم بوشهريها زدند. آنها استقلاليها را به خاطر مصاحبههاي چند روز اخير و تهديد سازمان ليگ مبني براينكه در شيراز و اصفهان بازي نميكنند، متهم به جوسازي كردند. مديران شاهين بوشهر مدعي بودند اين بار هم مديران استقلال ميخواهند از نفوذ خود در فدراسيون و دوستي با عزيز محمدي استفاده كنند و شرايطي را براي برگزاري فينال فراهم كنند كه به نفع خودشان باشد. بلافاصله بعد از اين حرفها صداي اعتراض پورحيدري و نظري جويباري بلند شد و آنها اتهام شايعه پراكني و جوسازي را به بوشهريها برگرداندند. عزيزمحمدي هم كه جو را ملتهب ميديد ضمن دعوت از طرفين به آرام شدن خطاب به افراشته تاكيد كرد: «خدا شاهد است براي من هر دو تيم يكي هستند. تازه ما براي رفاه حال تماشاگران بوشهري پيشنهاد داديم بازي در شيراز برگزار شود تا شاهين در بازي فينال از حمايت طرفداران خود برخوردار باشد. حالا اين چه حرفي است كه شما ميزنيد؟!»
واكنش مديران شاهين به صحبتهاي عزيزمحمدي و استقلاليها هم به وسط كشيدن نتايج قبلي دو تيم و اشتباهات داوري ختم شد؛ جايي كه آنها مدعي شدند باختهاي اخير شاهين به استقلال به خاطر اشتباهات داوري بوده و الان هم آنها در نظر دارند شرايط را به نفع خودشان رقم بزنند تا باز سر شاهين بريده شود.
اين صحبتها از سوي افراشته، خشم منصور پورحيدري را به همراه داشت تا جايي كه سرپرست استقلال با انتقاد شديد از حرف هاي افراشته، تاكيد كرد: «فعلا كه همه چيز دارد دست به دست هم ميدهد تا استقلال قرباني شود و شما هر كاري ميخواهيد ميكنيد. دستهايي پشتپرده است كه استقلال نتيجه نگيرد و اين انصاف نيست. همين كه بين اين همه شهر شيراز را براي برگزاري فينال در نظر گرفتهاند نشان ميدهد هواي شاهين بوشهر را دارند.»
در شرايطي كه پرويز مظلومي هم در صحبتهاي خود به مديران شاهين اعتراض ميكرد فيروز كريمي با شوخيها و خندههاي هميشگي خود سعي ميكرد جو جلسه را تغيير دهد.
فيروز خان ضمن تعريف و تمجيد از فتحا...زاده در جلسه تاكيد كرد: «براي ما فرقي ندارد كه كجا بازي كنيم. حتي حاضر هستيم در تهران هم با استقلال مسابقه بدهيم. اين بحثها قشنگ نيست اما بحث اينجا است كه انصاف و عدالت رعايت شود و من با شناختي كه از فتحا...زاده دارم ميدانم حاجي هم همين را ميخواهد.»
فيروز كريمي صحبتهاي جالب ديگري را هم كه نوشتني نبود در جلسه مطرح كرد اما علي فتحا...زاده بعد از شنيدن صحبتها به عزيزمحمدي پيشنهاد داد تا فينال در ورزشگاه تختي اهواز برگزار شود. اين مدير كه خيلي خوب ميدانست تيمش در اهواز طرفداران بسيار زيادي دارد با تيزهوشي اين پيشنهاد را با گفتن جمله «اهواز نسبت به شيراز به بوشهر نزديكتر هم هست و از نظر آب و هوايي هم به نفع شاهين است كه در اهواز بازي كنيم» بيان كرد.
البته پيشنهاد فتحا...زاده به مذاق افراشته خوش نيامد. نماينده باشگاه شاهين در واكنش به حرفهاي فتحا...زاده اعلام كرد كه «شما عدالت را رعايت نميكنيد. چون استقلال در اهواز طرفداران زيادي دارد اين پيشنهاد را ارائه ميدهيد وگرنه دلتان به حال تيم ما نميسوزد بلكه به فكر خودتان هستيد.»
در نهايت عزيزمحمدي از دوست صميمياش فتحا...زاده درخواست كرد كوتاه بيايد و با برگزاري مسابقه در شيراز موافقت كند كه مديرعامل استقلال حرف عزيزمحمدي را قبول و موافقت خود را اعلام كرد. با حرف فتحا...زاده پورحيدري و مظلومي هم مجبور شدند ديگر حرفي نزنند اما پورحيدري باز هم جمله خودش مبني بر اينكه «دستهايي پشت پرده هست كه نتيجه كار به نفع شاهين رقم بخورد» را تكرار كرد.
در نهايت مقرر شد فينال جام حذفي در تاريخ 9 بهمن ماه 1390 در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شود و سكوهاي ورزشگاه به صورت 50-50 بين طرفداران دو تيم تقسيم شود تا همه چيز مساوي باشد. پرويز مظلومي نگراني هاي خود را در آخرين دقايق جلسه درباره كيفيت چمن ورزشگاه حافظيه مطرح كرد ولي فيروز كريمي با طعنه جواب او را داد و گفت: «شما هر روز داريد در ورزشگاه دستگردي تمرين ميكنيد. چمن حافظيه مطمئن باشيد از دستگردي بهتر است و نگران اين مسائل نباشيد.»
با پايان جلسه عزيزمحمدي انتقادهايي نسبت به جو نشست مطرح كرد و در نهايت همه چيز به پايان رسيد اما در نهايت اين سوال بدون جواب ماند كه استقلاليها بر چه اساسي ميگويند از حق خودشان گذشتند تا بازي در شيراز برگزار شود؟ اينكه به همين راحتي نسبت به مواضع خود كوتاه آمدند خود جاي تامل دارد و جاي تحقيق و بررسي!
وقتي فردوسي پور نتوانست !| جزئياتي از پشت پرده ديشب نود در ارتباط با شاهين بوشهر
اقدامات بسيار ارزشمندي در راستاي تأمين باشگاه شاهين بصورت پايدار از سوي رئيس هيئت مديره اين باشگاه آماده شده است و آيت الله صفائي بوشهري نيز از آن حمايت قاطع نموده و اكنون نيز مراحل آخر خود را طي مي كند
ديشب مسائل حاشيه اي پيرامون شاهين بوشهر بررسي نشد .
دوشنبه شب در حالي كه برنامه نود يكي از جنجالي ترين برنامه هاي خود را پشت سر گذاشت و ضمن اينكه در برنامه قبل نيز قرار بر اين شده بود كه در برنامه اين هفته بصورت ويژه به مسائل پيرامون باشگاه شاهين رسيدگي شود اما اين موضوع هرگز اتفاق نيفتاد .
به گزارش سوك ، در برنامه ديشب نود شايد عادل فردوسي پور در موردي كه كمتر زير بار آن رفته باشد ، هرگز به او اجازه داده نشد تا با بررسي حواشي تيم شاهين به نوعي آرامش تازه برگشته شده به اين تيم را دوباره دور سازد . در اين ارتباط شنيده مي شود كه علي افراشته رئيس هيئت مديره باشگاه شاهين كه اين روزها زمان و انرژي زيادي را براي سر و سامان دادن به اين باشگاه صرف كرده است ، با اطلاع از اينكه بزرگترين ضربه را از حاشيه ها خواهند خورد ، با پيگيري هاي ويژه و از طريق كانال هاي بسيار قوي در صدا و سيما ، مانع از به حاشيه رفتن شاهين بوشهر و بازيكنان اين تيم شده است .
گفته مي شود كه افراشته با توجيه مسئولان مرتبط ، در ارتباط با اين موضوع آنان را توجيه نموده است كه تيم شاهين در ميان 64 تيم حاضر در رقابتهاي جام حذفي با زحمات بسيار و البته با حمايت و پشتيباني مردم يك استان به فينال راه يافته است و در حالي كه تيم شاهين بزودي مي بايست در فينال جام حذفي به مصاف تيم قدرتمند استقلال برود ، بررسي مسائل حاشيه اي ضربات بزرگي را به تيم وارد خواهد نمود كه در پي آن تنها مردم استان بوشهر متضرر آن خواهند بود .
بعد از اين توجيه ، مسئولان مرتبط قانع شدند كه فعلا اين مسائل حاشيه اي در برنامه نود مطرح نشود تا كماكان شاهين بدون حاشيه به كار خود ادامه دهد . در همين راستا قرار بود كه ميثم منيعي نيز در برنامه نود حضور يابد كه اين موضوع و ديگر موضوعات مرتبط به بعد از بازي فينال جام حذفي موكول شد .
همچنين بايد عنوان شود كه اخبار ديگر نيز از روزهاي خوب براي آينده شاهين حكايت دارد كه بزودي منتشر خواهد شد البته ذكر اين نكته نيز ضروري بنظر مي رسد كه اقدامات بسيار ارزشمندي در راستاي تأمين باشگاه شاهين بصورت پايدار از سوي رئيس هيئت مديره اين باشگاه آماده شده است و آيت الله صفائي بوشهري نيز از آن حمايت قاطع نموده و اكنون نيز مراحل آخر خود را طي مي كند و تنها مسئولان ارشد اجرائي استان هستند كه بايد همراه با افراد ياد شده ، اين موضوع را پيگيري نموده و با ايجاد پشتوانه بيشتر اين اقدامات را به نتيجه مطلوب رسانند .
جاسم کرار به شاهين بوشهر پيوست
احمد گزی رئیس هیئت موسسین باشگاه شاهین بوشهر گفت: با جاسم کرار به توافق رسیدیم و این بازیکن عراقی عصر امروز برای ثبت قراردادش به بوشهر می آید. وی در مورد انتخاب مدیرعامل برای باشگاه شاهین گفت: در حال مذاکره هستیم و تصور می کنم هفته آینده مدیرعامل جدید را انتخاب و معرفی کنیم.
ورزش3
محسن بياتينيا يكسال محروم شد
سايت گل – محسن بياتينيا مهاجم سابق تيم فوتبال مس كرمان با حكم كميته پزشكي فدراسيون فوتبال يكسال از حضور در ميادين فوتبال محروم شد.خلیلی از کرمان دور شد، به بوشهر نزدیک
به گزارش سايت گل پس از مثبت اعلام شدن آزمايشگاه دوپينگ بياتينيا در شهر كلن آلمان، نتيجه آزمايش به ايران رسيد و حالا بياتينيا بايد يكسال از ميادين فوتبال دور باشد. محروميت اين بازيكن از تاريخ هفتم دي ماه 1390 آغاز ميشود و او تا يكسال نميتواند فوتبال بازي كند.
نكته مهم در محروميت بياتينيا بدشانسي بزرگ او است. اين بازيكن از مادههاي مكمل استفاده كرده كه طبق قوانين دوپينگ فقط توبيخ كتبي دارد ولي چون بياتينيا قبلا هم در اين مورد بياحتياطي كرده بود حالا محروميت سنگيني برايش در نظر گرفته شد.
اگر او سابقه محروميت قبلي را نداشت فقط توبيخ كتبي ميشد.
پ.ن.: قرار بود این بازیکن به شاهین بوشهر پیوندد
سایت گل- محسن خلیلی که صحبت از پیوستن او به مس کرمان در میان بود به احتمال زیاد با این تیم به توافق نخواهد رسید. مقصد بعدی آقای گل سابق احتمالا بوشهر و باشگاه شاهین است. شاهین بوشهر به شدت به یک مهاجم گلزن نیاز دارد و در صورت آماده بودن خلیلی او را در نیم فصل دوم در خط حمله این تیم خواهیم دید.خلیلی بازیکن آزاد محسوب می شود و پیوستنش به باشگاه ها جزو سهمیه لیگ برتری این تیم ها محسوب نخواهد شد.
اظهارنظر عجیب فیروز در مورد ستار:بسم الله الرحمن الرحیم؛غلط میکنه!
سایت گل- خبرنگاران بوشهری از بی نظمی های سابقه دار ستار زارع در این تیم می پرسیدند واینکه فصل قبل این بازیکن بارها وبارها در تمرینات غایب بود و هیچ گاه هم تنبیه شد. اواسط کنفرانس بعد از بازی با فولادبود که بحث به ستار کشیده شد وقتی سئوالات شدت گرفت وگفته شد او مکرر بی انضباطی می کند با او چه می کنید؟ فیروز آب دهانش را قورت داد وگفت: بسم الله الرحمن الرحیم، غلط می کنه! این اظهار نظر قهقهه همه را به دنبال داشت!
خطاب به مظلومی تنگستانی
بعد از تساوی استقلال تهران مقابل سپاهان اصفهان در بازی دیروز سرمربی محترم استقلال تهران مصاحبه ای با خبرگزاری فارس انجام داد مبنی بر اینکه شاهینی ها تا چهار ساعت التماس می کردند برای رضایتنامه جاسم کرارمحمد و اگر شرط ما را جامه عمل نپوشانند مسلمانی زیر سئوال می رود!!!به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، پرویزخان مظلومی مسلمانی با این چیزها زیر سئوال نمی رود بلکه با دروغ گویی شما لکه دار می شود و من به نمایندگی از هواداران شاهین بوشهر به شما عرض می کنم که شما بهتر است به فکر مسلمانی خود باشید نه دیگران که دروغ بالاترین معصیت است. شاهین بوشهر نه به شما و نه به هیچ احدی التماس نکرده و نخواهد کرد. شما که ادعای قهرمانی دارید شایسته است که مثل قهرمانان فکر کرده و عمل کنید نه مثل… . شما که با لشگری از ستاره های فوتبال ایران از بازی یک بازیکن شاهین بوشهر هراس دارید چگونه می خواهید افکار قهرمانی را در ذهن بازیکنان خود دیکته کنید. چرا افکار عمومی را فریب می دهید. اگر نمی دانید باید به شما عرض کنم جاسم کرارمحمد قبل از اینکه با شاهین بوشهر به توافق برسد با مدیران شما بر سر جدایی به توافق رسیده و بعد با شاهین بوشهر قرارداد می بندد و از نظر قانونی شما ناچار به دادن رضایتنامه بودید و راهی جز این نداشتید. این شرط شما نه منطقی است و نه در هیچ کجای آئین نامه فوتبال ایران و جهان این چنین شروطی نخواهید دید. به شما توصیه می کنم اگر می خواهید در لیگ قهرمان شوید سعی کنید مثل قهرمانان فکر کنید برادر مسلمان. خوشحالم که از شاهین بوشهر هراس داری پرویزخان البته حق هم داری دو سال است که بازی های شاهین بوشهر را به لطف اشتباهات داوری(البته غیر عمد) پیروز از میدان خارج شده ای و به لطف خدا اگر در بازی فینال اشتباهاتی صورت نگیرد این پیروزی ها را به کام شما تلخ خواهیم کرد. آقای پرویزخان مظلومی یادتان باشد ما دیگر شما رو بوشهری ندانسته و نمی دانیم./مهدی جعفری
کرار در اسکوربورد
نمایش تصویر جاسم کرارمحمد روی اسکوربورد ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر هیجان خاصی را در میان شاهینی ها به وجود آورد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، یکی از اتفاقات ویژه بازی امروز شاهین بوشهر و فولاد خوزستان حضور جاسم کرارمحمد ستاره عراقی و تازه وارد تیم بوشهری در جایگاه ویژه ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر بود. جالب اینکه وقتی اسکوربورد ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر تصویر جاسم کرارمحمد را نشان داد هواداران بوشهری به شدت هافبک تازه وارد تیم شان را تشویق کردند و شعار دادند “جباری یادت باشه کرار سرورته” شعاری که مورد استقبال جاسم کرارمحمد هم قرار گرفت و او با دست تکان دادن از هواداران تیم جدیدش تشکر کرد./گل
جاسم کرارمحمد در فینال جام حذفی حضور دارد
خبرهای منتشره در خبرگزاری فارس و وب سایت ورزش سه را به شدت تکذیب می کنیم.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، خبری با این موضوع که جاسم کرارمحمد بازیکن تازه وارد تیم فوتبال شاهین بوشهر نمی تواند در فینال جام حذفی مقابل استقلال تهران بازی کند از عصر دیروز(پنجشنبه) ذهن فوتبال دوستان بوشهری را مشغول کرده است. به دلیل تماسهای مکرر و همینطور نظرات فراوان هواداران دوست داشتنی تیم فوتبال شاهین بوشهر بر خود واجب دانسته که این موضوع را پیگیری کنیم. خبرنگار ما در گفت و گویی اختصاصی با علیرضا محمدی مدیر روابط عمومی تیم فوتبال شاهین بوشهر از وی پرسید که آیا خبر منتشره شده صحت دارد و جاسم کرارمحمد نمی تواند در فینال جام حذفی مقابل استقلال تهران قرار بگیرد؟ علیرضا محمدی در پاسخ به این خبر گفت: خیر، به هیچ عنوان این خبر صحت ندارد و ما چنین درخواستی را قبول نکردیم و جاسم کرارمحمد در فینال جام حذفی مقابل استقلال تهران با صلاحدید کادر فنی می تواند به میدان برود. حال ما از بازدیدکنندگان محترم شاهین بوشهر دات آی آر خواهشمندیم به شایعات منتشره در این خبرگزاریها و وب سایتها هیچ توجهی نکنند.
حبیب کاشانی مدیرعامل شاهین بوشهر
انتخاب حبیب کاشانی در حالی مطرح می گردد که او به دلیل مشغله اش در شورای شهر تهران قادر به حضور مداوم در بوشهر نخواهد بود.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، فیروز کریمی از پذیرفتن مدیر عاملی شاهین بوشهر توسط حبیب کاشانی خبر داد. او گفت: من صرفاً دستور هئیت مدیره را اجرا و ماموریت دعوت از دوست و بچه محل قدیمی ام را انجام دادم. حاج حبیب کاشانی هم پذیرفتند اما به احترام پرسپولیس تهران و هواداران بیشمارش امضای قرارداد و کارهای نهایی را به بعد از بازی با پرسپولیس تهران محول کردند. این اظهارات فیروز کریمی در حالیست که خبرهایی مبنی بر حضور شهرام شفیعی زاده در این باشگاه وجود داشت و البته از سوی احمد گزی تکذیب شده بود. رئیس هئیت موسس شاهین بوشهر قبلاً گفته بود: اگر تا آخر فصل هم صبر کنیم فقط به دنبال مدیر بومی خواهیم بود او البته در اظهارات تازه اش اعلام نموده بود: ما مهرزاد رئیسی نژاد از اعضای هئیت موسس را به هئیت مدیره معرفی کرده ایم و اگر آن طرف اتفاق تازه ای رخ ندهد باید بعد از بازی با پرسپولیس تهران شاهد صدور حکم مدیریتش باشیم. انتخاب حبیب کاشانی در حالی مطرح می گردد که او به دلیل مشغله اش در شورای شهر تهران قادر به حضور مداوم در بوشهر نخواهد بود./گلهمچنین مسعود نظرزاده در خصوص بازی مقابل پرسپولیس تهران بیان کرد: بازیکنان در روزهای اخیر روند بسیار خوبی را در پیش گرفته اند و تمام بازیکنان از روحیه بالایی برخوردار و امیدوارم در روز دیدار با پرسپولیس تهران بتوانند با ارائه ارزشهای واقعی خود فاتح این مسابقه شوند. مسعود نظرزاده در خصوص حضور هواداران پرسپولیس تهران در ورزشگاه آزادی افزود: طبیعی است ما باید برابر تیمی که از حمایت تماشاگران متعصب سود می برد قرار بگیریم و در این میدان مهم اگر بازیکنان قدرت و توان خود را به نمایش بگذارند می توانیم به پیروزی بزرگی برابر پرسپولیس تهران در ورزشگاه آزادی تهران دست یابیم و بنابراین به ورزشگاه آزادی تهران می آئیم تا با شکست دادن پرسپولیس تهران لیگ را جذاب کنیم. در ادامه هم مهدی شکوهی مدافع جوان و خوش آتیه تیم شاهین بوشهر در خصوص بازی مقابل پرسپولیس تهران بیان نمود: فکر می کنم بازی سختی پیش رو خواهیم داشت و بازی کردن مقابل پرسپولیس تهران آسان نیست و سه امتیاز این دیدار برای هر دو تیم مهم می باشدو مهدی شکوهی ادامه داد: ما برای کسب سه امتیاز به تهران سفر کردیم و وضعیت ما خوب است. با تمریناتی که بعد از بازی مقابل فولاد خوزستان زیر نظر کادر فنی انجام دادیم توانستیم در این فرصت نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی و برطرف نمائیم. مدافع شاهین بوشهر گفت: ما برای کسب سه امتیاز به تهران سفر کردیم و بچهها هم قسم شده اند تا سه امتیاز بازی با پرسپولیس تهران را بگیرند./سایت رسمی
شاهین از جام حذفی انصراف بدهد!
عدالت در فوتبالی که سازمان لیگش متهم می شود به تیم ها سرمربی توصیه می کرده نباید هم مفهوم مشخصی داشته باشد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، در این کارزار آن که زورش بیش باشد عایدات بیشتری به چنته می ریزد و شاهین بوشهر که کسی را ندارد تا هر روز در سازمان لیگ حضور داشته باشد باید هم هر لحظه منتظر اتفاق تلخی شود که این البته از ماست که بر ماست. تاریخ فینال جام حذفی را به میل خود تغییر می دهند. استدلال عزیزالله محمدی در این رابطه شنیدنی است! رویانیان تماس گرفت و گفت انصاف نیست قبل از دربی ما در لیگ برتر بازی کنیم و استقلال تهران در جام حذفی. شاید ما بازیکن سه اخطاره بدهیم و استقلال تهران از این ماجرا مبری است! خنده دار است. نیست؟ اگر استقلالی ها در برابر فولاد خوزستان در هفته بیست و دوم سه اخطاره یا اخراج شوند با لغو بازی هفته بیست و سوم با تراکتورسازی تبریز و برگزاری جام حذفی اتوماتیک وار بازیکنان محروم استقلال تهران دربی را از دست می دادند. حالا حتماً باید در برابر تراکتورسازی تبریز اخطار بگیرند تا باب میل سرداران فوتبال ما باشد؟ رویانیان گویا اخطارهای فوتبال را با جریمه های دوبله شده راهنمایی رانندگی اشتباه گرفته است. بنا به خواست سرخ ها و به دلیل فشردگی بازی های استقلال تهران فینال جام حذفی دو ماه تعویق می افتد. شاهین بوشهر هم که از نظر حضرات تیم نیست! حالا خبر مهم تر این است که تربیت بدنی فارس قرار است در اسفندماه زمین حافظیه را در سکوت و بی خبری زیر کشت ببرد و بازی های فجر به سعادت شهر منتقل می شوند. ورزشگاهی که سه هزار نفر ظرفیت دارد. برق در زمین اختصاصی اش و پیام هم در ورزشگاه دستغیب به میدان خواهند رفت. این یعنی بازی فینال حذفی قرار نیست در شیراز برگزار شود و سخن از مشهد به میان آمده و البته اصفهان! اینگونه شاهین بوشهر هم در کار انجام شده قرار می گیرد و ناچار است تبعیت کند چون ورزشگاه شیراز آماده نیست. با همه آنچه این روزها در فوتبال ما می گذرد گویا زمان آن رسیده تا یکی قربانی شود اما همه درس بگیرند. شاهین بوشهر با ادامه این روند اگر از جام حذفی کنار بکشد بهتر است زیرا هم آقایان به خواسته شان می رسند و قهرمانی تیم محبوبشان را می بینند و هم شاید انصراف از یک دیدار در این سطح شاخک های کنفدراسیون فوتبال آسیا را حساس کند و بدانند اینجا همه چیز در تیول عده ای خاص است.بس است. این نجابت نیست. اسم این سکوت در مقابل حق خوری ها را با عرض معذرت حماقت بگذارید. در حساس ترین برهه فصل بازی شاهین بوشهر بدون تماشاگر می شود در بدترین وقت فینال را به اسفندماه می کشند و در حادترین دقایق خبر از تغییر مکان فینال خواهند داد تا شاهین بوشهر مقابل کار انجام شده قرار گیرد. عدالت اگر این است درب این فدراسیون را تخته کنید. افسوس که شاهینی ها جو سازی های رسانه ای و بازی هایی از این دست را هم بلد نیستند. علی افراشته که بنا به مقتضیات شغلی اش نمی تواند حرف های آنچنانی-بخوانید منطبق با ادبیات فوتبال ما- بزند و صدای احمد گزی هم آنقدرها بلند نیست که به گوش کسی برسد. سرمربی تیم نیز گویا به دلیل ملاحظاتی که با علیپور و عزیزالله محمدی دارد نمی خواهد وارد جدال شود حال شاهین بوشهر مانده و حوضش. لطف کنید فشارهای روانی را بیشتر کنید تا بیش از این به گرده شاهین بوشهر تیپا نزنند. قواعد بیانیه و تهدید رسانه ای را در پیش بگیرید که با این اوضاع و احوال نتیجه فینال هم مشخص است./عبدالصمد ابراهیمی
دلنوشتي درباره چهارشنبهي تلخ بوشهر: بعد از ظهر سگی!
حتی آن ماهیگیر محله جفره نیز غروب چهارشنبه وقتی تورش را خالی از دریا بیرون کشید آنقدر ناراحت نشد که از شنیدن باخت چهار بر يك تیمش به پرسپولیس. او سیگاری روشن کرد و تور خالی را روی شانه گذاشت و روانه خانه شد
سايت گل- آن هنگام که یدالله جهانبازی در سوت خود به نشانه پایان بازی پرسپولیس و شاهین دمید و تابلوی ورزشگاه آزادی، باخت چهار بر یک شاهین را به ما یادآوری کرد باور کردیم که روزگار ناخوش آقافیروز در بوشهر شروع شده.فیروز کریمی که در کارنامه مربیگریاش افتخارات و جامهای زیادی را در کلکسیون داشت این بار میخواست محبوب بندر شود. او خوب میدانست محبوب بندر بودن یعنی چه و بهتر از آن میفهمید محبوب بندر شدن چه سخت است. اما برخلاف جام حذفی فیروز و بندرنشینان در لیگ برتر حال و روز خوشی ندارند. دو باخت متوالی شاهین، فیروز کریمی را هم بیحوصله کرده است.
حتی آن ماهیگیر محله جفره نیز غروب چهارشنبه وقتی تورش را خالی از دریا بیرون کشید آنقدر ناراحت نشد که از شنیدن باخت چهار بر يك تیمش به پرسپولیس. او سیگاری روشن کرد و تور خالی را روی شانه گذاشت و روانه خانه شد. او شرمنده بود. اما نه شرمنده فرزندانش که آنها عادت داشتند دریا خست کند. شرمندگیاش از این بود که به شاهین کوچکش قول داده بود امروز تیمشان برنده خواهد بود و حالا شرمنده شاهینش شده بود.در خیابان لیان که مهمترین مرکز خرید شهر است و هر غروب جای سوزن انداختن ندارد، غروب چهارشنبه خبری از رفتوآمدهای همیشگی نبود. خیلیها حتی مغازهشان را باز نکرده بودند. کسی حوصله خرید نداشت. پیرمرد کرکره مغازهاش را پایین کشید و گفت: «لابد شاهین باز هم باخته.»پیرزنهای محله صلحآباد عصر که میشد قلیانها را چاق میکردند و دم خانه ننهعباس محفل میگرفتند. آنجا شده بود مرکز پخش و نشر انواع خبرها. از پسردار شدن عروس ننهقاسم گرفته تا فروختن گلوبند ننههاجر. اما عصر چهارشنبه هیچ قلیانی در محله صلحآباد چاق نشد. ننهسلیمان در جواب فرزندش که از او پرسید مگه امروز نمیری مجلس؟ (بچهها اسمش را گذاشته بودند مجلس) گفت: «نه ننه، حالم خوب نیست. سرم درد میکنه...» و سلیمان دیگه چیزی نگفت. او زیر لب گفت: فقط یه چیز میتونه مجلس رو تعطیل کنه. باز هم شاهین باخت.جاسم که فلافل و سمبوسههایش در بوشهر حکم همبرگرهای مکدونالد را دارد هر عصر بساطش را کنار ساحل پهن میکند. مشتریها هر روز امانش را میبرند. جاسم اما بدون اینکه استراحت کند فلافل مکدونالد به مشتری تحويل میدهد. بعد از ظهر چهارشنبه جاسم اما مشتری نداشت. کسی حوصله فلافل خوردن نداشت. جاسم که فلافلهایش روی دستش مانده بود از عابری پرسید: اقا امروز شاهین باخته؟ و مرد بیحوصله سرش را به نشانه تایید تکان داد.و جاسم بساطش را جمع کرد، روی ترک موتورش گذاشت و به خانه رفت.بعد از ظهر چهارشنبه، بوشهر شهر طاعونزدگان بود.
گل اول شکوری ول داد بعد طالبلو سوتی داد(پنالتی)(مشکوک)
گل دوم شکوری سوتی داد.
گل سوم طالبلو سوتی داد.(کاشته نوری) :اگه من بودم راحت با یه عکس العمل میگرفتم lol
گل چهارم شکوری سوتی داد.
فقط اشتباهات باعت باخت شاهین شد به نظر من.
البته اضافه کنم توی اون کاشته دیوار دفاعی سوراخ بود!!
نمی دونم خیلی بد می کردن
اما از پرسپولیس هم نگذریم، اولادی که روز اوجش بود!
رضایی هم که شده بود اسب شیطون...
خیلی بازی بدی بود....
بازی با تراکتور بدون تماشاگره، اما باید جبران کنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)