تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: گوشی تا 250 تومن

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام.
    من galaxy gio داشتم.
    اره به اندورید 2.3 اپدیت میشه. الان اپدیت 2.3 براش امده. یعنی خیلی وقته که امده.
    این گوشی سی پی یو 800mhz داره ولی این سخت افزار رو اندروید قوی نیست. فقط تعداد انگشت شماری از بازی های HD رو میتونی اجرا کنی . ANGRY birds کمی لگ میزنه .
    از لحاظ نرم افزاری همه نرم افزار های مولتی رزولیشن هستند. از این لحاظ روی این گوشی حسابی حساب کن.

اگه بازی HD میخوای و گوشی میخوای که همه بازی های hd رو اجرا کنه باید 280 تومان هزینه کنید و یا ویو 2 بخرین و یا c6-01 که همه بازی های HD رو خیلی راحت و بدون لگ اجرا کنند.
    گرافیک بازی های در ویو 2 فوق العاده هست به حتی گرافیک بعضی از بازی در ویو 2 در مقایسه با اندروید و سیمبین شفافیت بیشتری داره به دلیل رزولیشن فوق العاده و کیفیت عالی که داره.
    ولی در عوض این گوشی سیستم عامل نوپایی به نام بادا داره که نرم افزار خیلی خیلی کمی براش پیدا میشه...
    ولی داره پیشرفت میکنه . به تازگی ورژن جدید سیستم عاملش هم عرضه شده من اسکرین شات هاشو دیدم خیلی عالی شده بود البته فعلا به صورت بتا هست.
    این سیستم عامل اینده روشنی داره
    نوکیا c6-01 هم که گفتم خودم دارم.
    سیمبین ANNA داره.
    سخت افزارش از GIO ضعیفتره ولی چون از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنه که سیستم عامل سبکی هست و باعث پردازش عالیش میشه و برای همین همه بازی های HD و گرافیکی رو اجرا میکنه .
    حتی بازی هایی که در اندروید سخت افزاری قوی (سی پی یو 1ghz|) رو مطلبند روی این گوشی به راحتی اجرا میشه. مثل بازی asphalt6 و....
    99% بازی های HD برای هر 3 سیستم عامل موجود هست. یعنی بازی های hd که داخل اندروید هست رو میتونید راحت برای بادا هم پیدا کنید.
    از لحاظ نرم افزاری هم وضعیتش خیلی خیلی بهتر از بادا هست. ارشیو بزرگی از نرم افزار داره البته از لحاظ تعداد و تنوع هیچکدومشون به اندروید نمیرسند.
    ولی به هر حال برای بادا و یا سیمبین هر ماه برنامه های زیادی عرضه میشه ( نه به اندازه اندروید)

اگه بازی برات خیلی مهم هست حتما ویو 2 رو بگیر که بهترین عملکرد و رزولیشن خیلی بالای داره و در اجرا بازی های HD فوق العاده هست.
    اگه هم نرم افزار و هم بازی های HD رو میخوای C6-01 بگیرد. البته گرافیک بازی ها در همه سیستم عامل ها HD هست ولی چون رزولیشن ویو 2 بیشتر هست کمی بازی هارو با شفافیت و کلا وضوح بیشتری نشون میده .
    البته C6-01 خودشم رزولیشن بالایی و ال سی دی AMOLED داره ...( فاصلشون کمه)
    بازم میگم اگه بازی HD مد نظرت هست ویو 2 رو بگیر. 100% راضی میشی.
    مرسی ممنون از راهنمایی هات ولی اولویت اول من سیستم عامل آندروید و نرم افزار های جالبش هست و خودم هم میدونم که سخت افزار جیو واسه گیم های HD آندروید کمه برای همین زیاد روی این موضوع گیر نمیدم ولی حداقل دیگه انتظار نداشتم اینطور که شما میگین انگری برد رو نتونه راحت اجرا کنه !!!!
    اولویت های من اینه :
    1-سیستم عامل آندروید
    2-نرم افزارهای زیاد و جالب(که فکر کنم آندروید بهترین گزینه باشه)
    3-اجرای گیم های معمولی ( مثلا گیم های در حد انگری برد و نینجا فروت و این قبیل گیم ها رو راحت باز کنه )
    .
    .
    .
    در کل آقا جان من راحت تر بهتون بگم که من فعلا علی الحساب میخوام یه آندروید ارزون قیمت خوب بگیرم که فعلا کارم رو راه بندازه تا بعدا که پول دستم اومد یه بهترش رو بگیرم .
    توی انجمن این سایت هم که کلی گشتم همه گفتن واسه این رنج قیمت بهترین گوشی آندروید "جیو" هست .
    ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه نظرت برای اندروید قطعیه گوشی بهتر از GIO تو این قیمت پیدا نمیکنی.

3. این کاربر از ali pahlavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[QUOTE=AC_POP;6387368]مرسی ممنون از راهنمایی هات ولی اولویت اول من سیستم عامل آندروید و نرم افزار های جالبش هست و خودم هم میدونم که سخت افزار جیو واسه گیم های HD آندروید کمه برای همین زیاد روی این موضوع گیر نمیدم ولی حداقل دیگه انتظار نداشتم اینطور که شما میگین انگری برد رو نتونه راحت اجرا کنه !!!!
    اولویت های من اینه :
    1-سیستم عامل آندروید
    2-نرم افزارهای زیاد و جالب(که فکر کنم آندروید بهترین گزینه باشه)
    3-اجرای گیم های معمولی ( مثلا گیم های در حد انگری برد و نینجا فروت و این قبیل گیم ها رو راحت باز کنه )
    .
    .
    .
    در کل آقا جان من راحت تر بهتون بگم که من فعلا علی الحساب میخوام یه آندروید ارزون قیمت خوب بگیرم که فعلا کارم رو راه بندازه تا بعدا که پول دستم اومد یه سلام

سلام.
    بله دوست عزیز با این انتظارات شما GIO بهترین گوشی هست..
    از لحاظ نرم افزار سیستم عامل اندروید هر برنامه ای بخوای داره... رک بهت بگم. هرچی دلت بخواد داره
    بازی های معمولی رو راحت اجرا میکنه.
    هامونطور که گفتم بعضی از بازی های HD رو میتونه اجرا کنه.
    در کل گوشی خیلی خوبیه...
    من از همهچیش راضی بودم فقط به خاطر بازی فروختمش و سراغ C6-01 رفتم .
    چون زیاد با نرم افزار سروکار نداشتم.
    ولی شما که نرم افزار رو مد نظرت هست در خریدش شک نکن.

5. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام.
    بله دوست عزیز با این انتظارات شما GIO بهترین گوشی هست..
    از لحاظ نرم افزار سیستم عامل اندروید هر برنامه ای بخوای داره... رک بهت بگم. هرچی دلت بخواد داره
    بازی های معمولی رو راحت اجرا میکنه.
    هامونطور که گفتم بعضی از بازی های HD رو میتونه اجرا کنه.
    در کل گوشی خیلی خوبیه...
    من از همهچیش راضی بودم فقط به خاطر بازی فروختمش و سراغ C6-01 رفتم .
    چون زیاد با نرم افزار سروکار نداشتم.
    ولی شما که نرم افزار رو مد نظرت هست در خریدش شک نکن.
    مرسی.خیلی ممنون.
    فقط دو تا سوال دارم . ببخشید دیگه زیاد سوال میپرسم
    1-من هرچی گشتم توی انجمن این سایت کلوپ این گوشی نبود ( جیو ) . اگه کسی لینک کلوپ این گوشی رو دیده یا میدونه لطف کنه بذاره .
    2- و دوم اینکه دوست عزیزم PUNISHER عزیز ، توی 2-3 پست قبل گفتی انگری برد رو لگ میزنه . در چه حد لگ میزنه ؟؟؟ خیلی تابلوئه ؟؟؟ شما چند ماه جیو رو داشتی ؟؟؟

راستی یه سوال دیگه الان اومد به ذهنم . راجع به نرم افزار و گیم ها . من باید برم گیم ها و نرم افزار های مخصوص رزولوشن این گوشی رو پیدا کنم یا فرقی نداره ؟ ( آخه مثلا رزولوشن گوشی های دیگه بزرگتره) . منظورم اینه که اینطوری نشه که وقتی نرم افزار یا گیم نصب کردم فقط نصفش رو نشون بده (بخاطر کوچیک بودن رزولوشن)
    Last edited by AC_POP; 22-08-2011 at 00:06.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مرسی.خیلی ممنون.
    فقط دو تا سوال دارم . ببخشید دیگه زیاد سوال میپرسم
    1-من هرچی گشتم توی انجمن این سایت کلوپ این گوشی نبود ( جیو ) . اگه کسی لینک کلوپ این گوشی رو دیده یا میدونه لطف کنه بذاره .
    2- و دوم اینکه دوست عزیزم PUNISHER عزیز ، توی 2-3 پست قبل گفتی انگری برد رو لگ میزنه . در چه حد لگ میزنه ؟؟؟ خیلی تابلوئه ؟؟؟ شما چند ماه جیو رو داشتی ؟؟؟

راستی یه سوال دیگه الان اومد به ذهنم . راجع به نرم افزار و گیم ها . من باید برم گیم ها و نرم افزار های مخصوص رزولوشن این گوشی رو پیدا کنم یا فرقی نداره ؟ ( آخه مثلا رزولوشن گوشی های دیگه بزرگتره) . منظورم اینه که اینطوری نشه که وقتی نرم افزار یا گیم نصب کردم فقط نصفش رو نشون بده (بخاطر کوچیک بودن رزولوشن)
    سلام.
    چرا هست داخل بخش گوشی های اندرویدی برو اونجا هست.
    بعضی از مراحل angry birds رو لگ میزنه.. دلیلشم مشخص نیست چون angry birds بازی گرافیکی نیست..
    من پرسیدم میگن به خاطر رزولیشن هست.. بعضی ها میگفتن لگ نمیزنه ولی باور کنید بعضی از مراحل لگ میزد. زیاد لگ نمیزنه.. این مشکل لگ در angry birds رو خیلی از گوشی های اندرویدی دارند..
    نگران نباش فقط بعضی از مراحل لگ میزنه و فقط یکمه اذیت نمیشی.
    ولی نسبت به x8 خیلی کمتر لگ میزد...
    من در کمتر از 2 هفته gio رو فروختم...
    دوست عزیز.. همه نرم افزار ها مولتی رزولیشن هستند... یعنی روی همه گوشی های اندروید کار میکنند.
    فقط بازی ها محدودیت رزولیشن دارند.
    البته بعضی از بازی ها هم مولتی رزولیشن هستند نمونش همین angry birds هست..

10. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت bestboy72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

من E52 داشتم خیلی راضی بودم.دیگه الان فک کنم قدیمی شده باشه.ولی عجب گوشیی بود

الان x6 دارم همه ی چیزایی که میخوای داره خوبم هست.

ولی فقط E52.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من گالگسی ایس دارم تا عکسا و موزیک هرو تو حافظه ش میریزم میزنه مموری تو دستگاه نیست چرا؟کسی میدونه؟

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •