پاک بشه...................................
پاک بشه...................................
Last edited by S.J-REZ2; 12-09-2011 at 17:05.
این آموزش واسه ی تمام فت های لایت آن جواب گو هست... واسه ی در آوردن DVD Key هم روش های مختلفی هست ، و چندین نوع کیت ، و خیلی موارد کلی بریدن PCB و لحیم و این جور کارا... این راه آسون ترینه... و این راه هم واسه ی تمام درایو های لایت آن فت جواب میده... ضمنا : هیچ درایو لایت آن فت ــی 0251 نیست ، با داشبورد 13146 و 13599 ریفلش میشه به 0251... و دوباره هم میگم که هــر فرمویری داشته باشین این روش جواب میدهاین روش استخراج DVD Key واسه ی تمام درایو های لایت آن فت جوابگوئه ، همچنین ایریز کردن و رایت کردن...
ضمنا ساجد یه بار دیگه وقتی که فکر میکنی که شاید اشتباه میکنی پست بدی جفت پا میام تو صورتت :-دبلیو همین کارا رو میکنی میان میریزن سرت دیگه : دی
سلام من key های دستگاهم را ندارم وقتی برنامه رو اجرا میکنم و گزینه phat key رو میزنم ارور میده که درایو رو پیدا نکرده(no detect drive found) همه چیز رو هم طبق راهنماییهای صفحه اول انجام دادم نمیدونم چرا اینطور میشه؟
به نظرتون مشکل من از کجاست؟روی دوتا سیستم هم امتحان کردم
پورت رو عوض کنین تا بشناسه درایو رو... مدلش رو باید بزنه...
عوض کردم بازم نشد
باید پورت مربوط به درایو رو پیدا کنین خلاصه ، دیگه کاری بیش از این از دست من بر نمیاد...
اگه DVD Drive ساتا دارین و اگه روی یکی از پورت ها جانگل شناختش ، میتونین DVD Drive رو موقتا جدا کنین و درایو 360 رو بهش بزنین و روی همون پورت بیارین...
سلام
دوستان من از کجا میتونم بفهمم چه فریموری روی دستگاهم نصب شده
من حدود یک ماه پیش بردم توپ خونه برام آپدیت کردن
درایور لایت آن هست و ایکس باکس فت الیت هست
داشبوردم این ورژنه
2.0.12311.0
می تونم داشبورد
2.0.9199.0
بریزم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
الان فریمورم چیه ؟
الان شما کنسول رو به داشبورد 13599 یعنی آخرین داشبورد آپدیت کنید... یعنی فایلشو از xbox.com بگیرین و بریزین روی فلش (توضیحات رو توی خود سایت داده)...
بعد فرمویر دستگاه به 0251 استاک تبدیل میشه... بعد شما باید طبق آموزش صفحه اول ، فرمویر LT+ یعنی فرمویر کپی خور رو بریزین...
سلام دوستان . من ایکس باکس 360 فت با درایو 83850c دارم اگه ممکنه فایل فریمویر 1.91 اون رو واسم بزارین.
ورژن 1 یا 2 بودن درایو رو هم نمیدونم ولی تاریخ روی دستگاه June 2009 هست.
فایل دانلود فریمویر های پست اول کار نمیکنه از چند جای دیگه هم دانلود کردم اصلا نفهمیدم کدومش مال درایو منه.
خیلی ممنون./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)