کاش شما یکی از اون تمام سایت های تولید کننده رو نشون من میدادید.
شما لازم نیست در مورد سواد و مطالعه من نظر بدین. بهتر ه یه نگاهی به پست هاتون بندازین و ببینین هیچ یک از حرف هاتون رو اثبات نکردین و فقط حرف های قبلیتون رو تکرار میکنید. شما به سوالات من در پست قبل پاسخ دادین؟ اینتل کجا اون حرفو زد؟ دوست عزیز من بهتر از شما از جزییات چیپ z68 آگاهم. اگه شما از اورکلاک چیزی میدونید بهتره فقط به عکس مادربرد پیشنهادی من به خصوص در قسمت تغذیه مادربرد و پین های برق قسمت تغذیه نگاه کنین همه چی دستتون میاد و اگر نمیدونید اظهار نظر نفرمایید.
مشکلات چیپ p67 چی بوده که در z68 رفع شده؟فقط یک مورد نام ببرید.
مشکل بنده با چیپ z68 نیست. بنده به خوبی از ویژگیهای این چیپ اطلاع دارم.
مشکل من با جمله ی " p67 دیگه ارزش خرید نداره " هست که شما گاه و بیگاه و در هر تاپیکی برای نشون دادن خودتون مطرح میکنید.
بنده مایل به ادامه بحث با شما نیستم. قضاوت با خوانندگان محترم.
این حرف شمارو قبلا عرفان و چند نفر دیگه برسیده بود من هم جواب دادم و قدیمی شده و سایت هم گذاشتم برای همین میگم اگر برای حرف های که میگم توضیح و سایت بزارم خیلی میشه
P8Z68-V PRO Your dream Z68 motherboard, with full support for 3X faster video conversion and universal switchable graphics
همون اول سمت راست گذاشته درشت هم هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کسی مطالعه و اطلاعاتش کامل نیست و شما که کاریر قدیمی هستی بست های منو ندیدی خیلی قبل تست گذاشتم حالا برای ندیدن شما دوباره اینهمه وقت و بحث کنم این تست تدوین فیلم سری Z هست که رکوردهای خوبی گذاشته معلومه الکی نگفته در بخش و تدوین فیلم سه بابر قویتره

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون حرف های در مورد سری P من نگفتم(خودتون مطرح کردید من جوابی ندادم) حالا مگر سری Z در اورکلاک مشکل داره یا توان کمتری در اورکلاک از سری P داره در عکس بالا دید اورکلاک هم براحتی میکنه من p67 دیگه ارزش خرید نداره این حرف رو برای خودنمایی نگفتم برداشت غلط و توهین آمیز شماست قبلا هم گفتم این ها همش صلیغه هست من برای اینکه از سری Z برتره که در بالا سایت ها و دلیل شو گذاشتم گفتم در این سایت هیچی به من نمیرسه اصلاعات خودم رو میگم کسی دوست داشت قبول میکنه یا نمیکنه نه اسم و فامیل گذاشتم نه شهر نه فروشگاه دارم که خودم رو نشون بدم بازم میگم اگر برای حرف های که میگم توضیح و سایت بزارم خیلی میشه ولی بیشترشو گذاشتم