تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 118

نام تاپيک: سيستم تا 1100000 تومن

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

آقای خودم که شما باشید حدود یک ماه پیش شرکت آواژنگ یه اجلاسی در اصفهان برگزار کرد که در بخشی از آن یکی از مهندسان شرکت در مورد این چیپ و البته فن آوریهای به کار رفته در این سری از مادربردهای گیگا صحبت می کرد. خیلی چیزای عجیب و غریب می گفت که بیشترش با عقل من جور در نیومد. یکیش همین مورد بود.
    البته اون می گفت این فناوری در ماردربرد گنجونده شده !!!
    من بعد از اجلاس باهاش در مورد این مبحث حرف زدم. می گفت اگه هاردهای معمولی در این مادربردها با SSD ترکیب و به اصطلاح RAID0 بشند باعث میشه سرعت معمولی ها هم بالا بره
    در آخر هم گفت کلا یه جورایی اگه از SSD هم استفاده نشه این مادربردها تاثیر بیشتری رو بهتر شدن سرعت هاردهای معمولی دارند. بعد هم گفت تو سایتمون هست مقالاتش برو بخون و یه جورایی من را قانع کرد.
    حالا قضاوت با شما
    من که در سایت چیزی پیدا نکردم
    شدید مایلم اگه چیزی واقعا هست بدونم. شدید هم دنبالشم.چیزی سافت شد میزارم
    در کل اگه با حرفهام باعث گمراهی اذهان عمومی شدم عذر می خوام
    عزیز این تکنولوژی Intel Smart Response Technology هست که به زبان خودمونی میشه SSD Caching.

و همون طور که خودتون گفتید باید SSD با HDD ترکیب بشن تا این حالت به وجود میاد، که باعث میشه سرعت شما بالا بره و حجم مناسبی هم داشته باشید.

برخی مادربرد ها هم از SSD به وسیله رابط Msata استفاده میشه کرد.

دوستمون Mersoft در این پست توضیحات خوبی اراده داده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی این ها به این گفته شما اصلا ربط ندارن:

مورد دیگه فناوری استفاده شده در این چیپ که باعث بهینه شدن سرعت هاردهای معمولی هم میشه
    اصلا به سرعت هارد SSD تکی یا HDD تکی این ها مربط نیستند.

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 07-08-2011 at 18:26.

2. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سه برابر در بخش فیلم و کدک قویتره و کیفیت فیلم که اهمیت زیادی داره برای همه
    این 3 برابر از کجا اومد؟؟
    در ضمن مثل اینکه یادتون رفته صاحب تاپیک دارند یک کارت گرافیک قوی میخرند.

و اولین چیب هوشمند دنیا هست
    میشه یکم توضیح بدین چیپ هوشمند یعنی چی و دقیقا" چه کاری میکنه؟

خود اینتل همه گفته سری z جایگزین سری p هس
    خوداینتل کجا اینو گفت؟

این مادریرد
    GA-Z68XP-UD3=240
    ارزش 20 تومان اضافه علاوه بر برتری بیشتر
    من برتری خاصی در این مادربرد نمی بینم. ملاک های شما برای برتری این مادربرد چیه؟ اگه من میگم مدلی که معرفی کردم برتره به دلیل قابلیت اورکلاک بسیار خوبه. هرچند فراموش نکنید 30 تومن اختلاف در مادربرد کم نیست ضمن اینکه دوستمون میگن این مادربرد 260 تومنه نه 240.

و گارانتی واقعی
    چنان صحبت از گارانتی میکنید که انگار مدل پیشنهادی من به کل گارانتی نداره. شرکت انفورماتیک گستر جزو گارانتی های خوب و پاسخگو ست.
    اگر گارانتی اینقدر ملاک مهمی هست پس کلا" مادربرد های msi باید پیشنهاد بشه چون از گارانتی ماتریکس (که به عقیده من اگه بهترین نباشه دوم هم نیست!) بهره میبره.

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این 3 برابر از کجا اومد؟؟
    در ضمن مثل اینکه یادتون رفته صاحب تاپیک دارند یک کارت گرافیک قوی میخرند.

میشه یکم توضیح بدین چیپ هوشمند یعنی چی و دقیقا" چه کاری میکنه؟

خوداینتل کجا اینو گفت؟

من برتری خاصی در این مادربرد نمی بینم. ملاک های شما برای برتری این مادربرد چیه؟ اگه من میگم مدلی که معرفی کردم برتره به دلیل قابلیت اورکلاک بسیار خوبه. هرچند فراموش نکنید 30 تومن اختلاف در مادربرد کم نیست ضمن اینکه دوستمون میگن این مادربرد 260 تومنه نه 240.

چنان صحبت از گارانتی میکنید که انگار مدل پیشنهادی من به کل گارانتی نداره. شرکت انفورماتیک گستر جزو گارانتی های خوب و پاسخگو ست.
    اگر گارانتی اینقدر ملاک مهمی هست پس کلا" مادربرد های msi باید پیشنهاد بشه چون از گارانتی ماتریکس (که به عقیده من اگه بهترین نباشه دوم هم نیست!) بهره میبره.

1-این سه برابر در تمام سایت های تولید کننده مادریرد اومده نه شما یادتون رفته من سری h بیشنهاد دادم هزینه رو برای گرافیک کردم

2- از شما بعیده مطالعه نکرده باشید کل جزییات سری z در باسخ به شما که نمیشه گفت هوشمند یعنی:LucidLogix Virtu: این فناوری به مانند فناوری‌های مشابه كه در کامپیوترهای همراه مانند نوت‌بوک‌ها و نت‌بوک‌ها استفاده مي‌شود امكان تعويض بين پردازنده‌هاي گرافيكي را بر‌اساس نوع كاربرد فراهم مي‌كند. در اين حالت شما مي‌توانيد از توانايي پردازنده‌گرافيكي مجتمع داخل پردازنده و کارت‌گرافیک غيرمجتمع به راحتي استفاده كنيد كه اين موضوع باعث كاهش توان مصرفي سيستم و افزايش عمر مفيد دستگاه مي‌شود

3-خوب برتری خاصی نمیبینید چون از حرف هاتون مشخصه مطالعه نکردید سری z علاوه بر فناوری های سری p,h فناوری های جدیدتر دیگه هم داره و مشکلات گذشته هم رفع شده خوب همه کمبانی ها وقتی جدید تولید میکنن امکانات بیشتر میذارن و مشکلات قدیم هم رفع میکنن بس جدید بیشتر مواقع بهتره و GIGA بهتره از Biostar

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

1-این سه برابر در تمام سایت های تولید کننده مادریرد اومده نه شما یادتون رفته من سری h بیشنهاد دادم هزینه رو برای گرافیک کردم

2- از شما بعیده مطالعه نکرده باشید کل جزییات سری z در باسخ به شما که نمیشه گفت هوشمند یعنی:LucidLogix Virtu: این فناوری به مانند فناوری‌های مشابه كه در کامپیوترهای همراه مانند نوت‌بوک‌ها و نت‌بوک‌ها استفاده مي‌شود امكان تعويض بين پردازنده‌هاي گرافيكي را بر‌اساس نوع كاربرد فراهم مي‌كند. در اين حالت شما مي‌توانيد از توانايي پردازنده‌گرافيكي مجتمع داخل پردازنده و کارت‌گرافیک غيرمجتمع به راحتي استفاده كنيد كه اين موضوع باعث كاهش توان مصرفي سيستم و افزايش عمر مفيد دستگاه مي‌شود

3-خوب برتری خاصی نمیبینید چون از حرف هاتون مشخصه مطالعه نکردید سری z علاوه بر فناوری های سری p,h فناوری های جدیدتر دیگه هم داره و مشکلات گذشته هم رفع شده خوب همه کمبانی ها وقتی جدید تولید میکنن امکانات بیشتر میذارن و مشکلات قدیم هم رفع میکنن بس جدید بیشتر مواقع بهتره و GIGA بهتره از Biostar

کاش شما یکی از اون تمام سایت های تولید کننده رو نشون من میدادید.
    شما لازم نیست در مورد سواد و مطالعه من نظر بدین. بهتر ه یه نگاهی به پست هاتون بندازین و ببینین هیچ یک از حرف هاتون رو اثبات نکردین و فقط حرف های قبلیتون رو تکرار میکنید. شما به سوالات من در پست قبل پاسخ دادین؟ اینتل کجا اون حرفو زد؟ دوست عزیز من بهتر از شما از جزییات چیپ z68 آگاهم. اگه شما از اورکلاک چیزی میدونید بهتره فقط به عکس مادربرد پیشنهادی من به خصوص در قسمت تغذیه مادربرد و پین های برق قسمت تغذیه نگاه کنین همه چی دستتون میاد و اگر نمیدونید اظهار نظر نفرمایید.
    مشکلات چیپ p67 چی بوده که در z68 رفع شده؟فقط یک مورد نام ببرید.
    مشکل بنده با چیپ z68 نیست. بنده به خوبی از ویژگیهای این چیپ اطلاع دارم.
    مشکل من با جمله ی " p67 دیگه ارزش خرید نداره " هست که شما گاه و بیگاه و در هر تاپیکی برای نشون دادن خودتون مطرح میکنید.
    بنده مایل به ادامه بحث با شما نیستم. قضاوت با خوانندگان محترم.

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

MSI هم داره Z68 هاشو وارد بازار ایران میکنه
    نمایندگی ماتریکس می گفت تا دو هفته دیگه این مدل می آد Z68A-GD80 B3

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کاش شما یکی از اون تمام سایت های تولید کننده رو نشون من میدادید.
    شما لازم نیست در مورد سواد و مطالعه من نظر بدین. بهتر ه یه نگاهی به پست هاتون بندازین و ببینین هیچ یک از حرف هاتون رو اثبات نکردین و فقط حرف های قبلیتون رو تکرار میکنید. شما به سوالات من در پست قبل پاسخ دادین؟ اینتل کجا اون حرفو زد؟ دوست عزیز من بهتر از شما از جزییات چیپ z68 آگاهم. اگه شما از اورکلاک چیزی میدونید بهتره فقط به عکس مادربرد پیشنهادی من به خصوص در قسمت تغذیه مادربرد و پین های برق قسمت تغذیه نگاه کنین همه چی دستتون میاد و اگر نمیدونید اظهار نظر نفرمایید.
    مشکلات چیپ p67 چی بوده که در z68 رفع شده؟فقط یک مورد نام ببرید.
    مشکل بنده با چیپ z68 نیست. بنده به خوبی از ویژگیهای این چیپ اطلاع دارم.
    مشکل من با جمله ی " p67 دیگه ارزش خرید نداره " هست که شما گاه و بیگاه و در هر تاپیکی برای نشون دادن خودتون مطرح میکنید.

این حرف شمارو قبلا عرفان و چند نفر دیگه برسیده بود من هم جواب دادم و قدیمی شده و سایت هم گذاشتم برای همین میگم اگر برای حرف های که میگم توضیح و سایت بزارم خیلی میشه

P8Z68-V PRO Your dream Z68 motherboard, with full support for 3X faster video conversion and universal switchable graphics
    همون اول سمت راست گذاشته درشت هم هست

کد:
    هیچ کسی مطالعه و اطلاعاتش کامل نیست و شما که کاریر قدیمی هستی بست های منو ندیدی خیلی قبل تست گذاشتم حالا برای ندیدن شما دوباره اینهمه وقت و بحث کنم این تست تدوین فیلم سری Z هست که رکوردهای خوبی گذاشته معلومه الکی نگفته در بخش و تدوین فیلم سه بابر قویتره

کد:
    اون حرف های در مورد سری P من نگفتم(خودتون مطرح کردید من جوابی ندادم) حالا مگر سری Z در اورکلاک مشکل داره یا توان کمتری در اورکلاک از سری P داره در عکس بالا دید اورکلاک هم براحتی میکنه من p67 دیگه ارزش خرید نداره این حرف رو برای خودنمایی نگفتم برداشت غلط و توهین آمیز شماست قبلا هم گفتم این ها همش صلیغه هست من برای اینکه از سری Z برتره که در بالا سایت ها و دلیل شو گذاشتم گفتم در این سایت هیچی به من نمیرسه اصلاعات خودم رو میگم کسی دوست داشت قبول میکنه یا نمیکنه نه اسم و فامیل گذاشتم نه شهر نه فروشگاه دارم که خودم رو نشون بدم بازم میگم اگر برای حرف های که میگم توضیح و سایت بزارم خیلی میشه ولی بیشترشو گذاشتم
    Last edited by jonerex; 07-08-2011 at 19:23.

8. 2 کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

دوستان اینجا محل کل کل نیست.
    هر کاربری نظری میده و اطلاعاتی میده و ما علممون افزایش پیدا میکنه.و باید ممنون دار باشیم.

از دوستانی که در مورد مین ها اطلاعات دادند واقعا تشکر میکنم.
    فرق های p67 و z68 را نمیدانستم.
    اما امروز میدانم
    اشتباه بزرگ را نکنید.
    شما میتوانید با این بحث ها تجربه خود را افزایش دهید.
    هیچکس علمش کامل نیست

10. 2 کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من عرض کردم که با z68 در مواردی که به جا پیشنهاد بشه مشکلی ندارم. مشکل من با همون جمله هست.
    باید توجه داشته باشید که در فروم هر حرفی که میزنید باید قابل اثبات باشه. شما حرف هایی میزنید که واسش دلیلی وجود نداره. مثل برتری gigabyte به biostar که ناشی از تعصبب روی برنده. یا جمله " خود اینتل همه گفته سری z جایگزین سری p هس" که منبعی نیاوردین و یا همین 3 برابر که نوشته تبلیغی اسوس رو گذاشتین و یک بنچمارک هم گذاشتین که این بنچمارک به هیچ وجه 3 برابر بودن سرعت رو نشون نمیده.
    در مورد اورکلاک z68 صحبت کردیدن که توانایی بالقوه اورکلاک کردن به چیپ بستگی داره اما مقدار اورکلاک به طراحی مادربرد. من نگفتم z68 تو اور بد عمل کرده. چیپ که اور نمیکنه. من گفتم مادربرد پیشنهادی بنده از نظر اورکلاک قابل مقایسه با مدل گیگابایت معرفی شده توسط شما نیست.

باز تاکید میکنم که شما وقتی میگید p67 ارزش خرید نداره باید حرف خودتون رو اثبات کنید. اثبات نه به وسیله مثال زدن یک مادربرد تقریبا" هم قیمت که چیپ دیگه ای داره ولی ارزش بسیار کمتر. اثبات منطقی و از روی دلیل. بی شک اگه از چیپ z68 مادربرد مناسب ، خوش قیمت و باکیفیتی ببینم حتما" در پیشنهاد ها ازش اسم میبرم. اما فعلا" چنین مادربردی که قیمت خودش رو توجیه کنه ندیدم و امیدوارم با ورود برند های دیگه جز گیگابایت و اسوس شاهد z68 های خوش قیمت و با ارزش در بازار باشم.
    بنده با توجه به چینشی که برای سیستم پیشنهادی در نظر گرفتم و کیفیت مادربرد پیشنهادی رو در برابر قیمتش ملاک قرار داده و حیف دیدم که پیشنهاد ندم و شما باز از بی ارزش بودنش صحبت کردید.
    قصد ادامه صحبت رو نداشتم، ولی باید پاسخ میدادم. موفق باشید.

12. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من عرض کردم که با z68 در مواردی که به جا پیشنهاد بشه مشکلی ندارم. مشکل من با همون جمله هست.
    باید توجه داشته باشید که در فروم هر حرفی که میزنید باید قابل اثبات باشه. شما حرف هایی میزنید که واسش دلیلی وجود نداره. مثل برتری gigabyte به biostar که ناشی از تعصبب روی برنده. یا جمله " خود اینتل همه گفته سری z جایگزین سری p هس" که منبعی نیاوردین و یا همین 3 برابر که نوشته تبلیغی اسوس رو گذاشتین و یک بنچمارک هم گذاشتین که این بنچمارک به هیچ وجه 3 برابر بودن سرعت رو نشون نمیده.
    در مورد اورکلاک z68 صحبت کردیدن که توانایی بالقوه اورکلاک کردن به چیپ بستگی داره اما مقدار اورکلاک به طراحی مادربرد. من نگفتم z68 تو اور بد عمل کرده. چیپ که اور نمیکنه. من گفتم مادربرد پیشنهادی بنده از نظر اورکلاک قابل مقایسه با مدل گیگابایت معرفی شده توسط شما نیست.

باز تاکید میکنم که شما وقتی میگید p67 ارزش خرید نداره باید حرف خودتون رو اثبات کنید. اثبات نه به وسیله مثال زدن یک مادربرد تقریبا" هم قیمت که چیپ دیگه ای داره ولی ارزش بسیار کمتر. اثبات منطقی و از روی دلیل. بی شک اگه از چیپ z68 مادربرد مناسب ، خوش قیمت و باکیفیتی ببینم حتما" در پیشنهاد ها ازش اسم میبرم. اما فعلا" چنین مادربردی که قیمت خودش رو توجیه کنه ندیدم و امیدوارم با ورود برند های دیگه جز گیگابایت و اسوس شاهد z68 های خوش قیمت و با ارزش در بازار باشم.
    بنده با توجه به چینشی که برای سیستم پیشنهادی در نظر گرفتم و کیفیت مادربرد پیشنهادی رو در برابر قیمتش ملاک قرار داده و حیف دیدم که پیشنهاد ندم و شما باز از بی ارزش بودنش صحبت کردید.
    قصد ادامه صحبت رو نداشتم، ولی باید پاسخ میدادم. موفق باشید.

من حرف هارو با دلیل و مدرک گفتم و سایت بنچمارک هم گذاشتم همون اول هم گفتم اگر بذارم شما میگی این تبلیغات سایت ها بی ارزشه بنچمارک هم بی ارزشه خوب من چه کار کنم شما هیچ کس هیچ سایتی رو قبول ندارید از این به بعد هم میگم وقتی هزینه از 210 تومان بیشتر باشه P67 ارزش خرید نداره چون Z هست با همون امکانات و با امکانات بیشتر شما رده بندی فروش مادریرد هارو نگاه کنی میبینید گیگابایت سرتره شما هم برای حرف هاتون دلیل نیاوردین نه سایتی گذاشتید نه بنچمارکی یک سایتی بزارید که این دوتا مادریرد رو با هم مقایسه کرده باشه

14. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من حرف هارو با دلیل و مدرک گفتم و سایت بنچمارک هم گذاشتم همون اول هم گفتم اگر بذارم شما میگی این تبلیغات سایت ها بی ارزشه بنچمارک هم بی ارزشه خوب من چه کار کنم شما هیچ کس هیچ سایتی رو قبول ندارید از این به بعد هم میگم وقتی هزینه از 210 تومان بیشتر باشه P67 ارزش خرید نداره چون Z هست با همون امکانات و با امکانات بیشتر شما رده بندی فروش مادریرد هارو نگاه کنی میبینید گیگابایت سرتره شما هم برای حرف هاتون دلیل نیاوردین نه سایتی گذاشتید نه بنچمارکی یک سایتی بزارید که این دوتا مادریرد رو با هم مقایسه کرده باشه
    تا همین جاش هم که یک سقف بودجه رو پذیرفتین جای شکر داره. پس با این حساب biostar tp67xe ان شاالله ارزش خرید داره؟
    وقتی اسوس میگه 3 برابر، آخه 3 برابر نسبت به چی؟؟
    شما به آمار فروش اشاره میکنید اما آمار فروش ارتباطی با کیفیت نداره. چیزی که بیشتر تبلیغ کنه بیشتر هم میفروشه، این برتری gigabyte به biostar رو ثابت میکنه؟ بحث بر سر برند بسیار ابتدایی و مضحکه.
    اگه من میگم biostar tp67xe بهتر از GA-Z68AP-D3 هست دلیل دارم. کافیه به تصویر این 2 مادربرد توجه کنید:

در مادربرد گیگابایت عدم وجود خنک کننده و سینک مناسب در قسمت تغذیه پردازنده ، بهمراه تنها یک کانکتور 4 پینی برق برای پردازنده گویای عدم توانایی این مادربرد در پایدار شدن در اورکلاک متوسط به بالاست.
    حال در مادربرد بایواستار سینک خنک کننده مناسب در قسمت پردازنده در کنار 2 کانکتور 8 پینی برق در قسمت پردازنده حاکی از توانایی این مادربرد در تغذیه مناسب پردازنده اورکلاک شده است. متاسفانه امکان تست این 2 مادربرد برای ما وجود نداره اما همین موضوعات هم بخوبی گویای واقعیته . گذشته از امکان sli در مدل بایواستار مورد بحث ، رابطه مستقیم کیفیت با توانایی اورکلاک در مادربرد بر کسی پوشیده نیست.

امیدوارم حداقل خوبی این مادربرد با توجه به قیمت 210 هزار تومانیش رو بپذیرید.

16. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •