تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: انسان هم شرطی می شود(یک بحث روانشناختی)

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نوشته شده توسط dashhosein38 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما جهان رو از طریق مناطق جغرفیایی در نظر بگیر متوجه می شی تو هر منطقه جغرافیایی مردم یک ایین مشترک دارند اکثرا،،

بحث رو کلی در نظر بگیرین نه اینکه چند نفر عقایدشون رو عوض کردن

دقیقترین تبیین و توضیح در رابطه با موضوع این تاپیک ، گفتار بالا است؛ به معنای واقعی کلمه ختم کلام !
    این کاملاً اشتباه و نگاه سطحی هست. چطور کسی میخواد ظهور و بروز ادیان فعلی رو به پراکندگی جغرافیایی فعلی مربوط کنه؟؟ یک ذره استدلال پشت این حرف نیست و فقط با نگاهی به اوضاع پراکندگی ادیان فعلی به چنین نتیجه ی خامی ممکنه برسه!
    خاستگاه ادیان اسمانی همگی بیت المقدس و خاورمیانه بوده. ایینهای پیش از اون هم منحصر در بودیسم(از ژاپن تا افغانستان) میتراییسم و زردتشتی(از ایران تا اروپا) رو شاید بشه به این ترتیب گفت ولی ادیان فعلی رو هیچوقت.
    ضمن اینکه من از ارتباط این بحثهای بیربط به موضوع اصلی همچنان در عجبم و اینم از الطاف این آقایی میدونم که تاپیکها رو داره به بیراهه میکشونه.....

2. 4 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ولی ادیان فعلی رو هیچوقت
    بخوام یه نمونه تو زمان خودمون مثال بزنم خودتون رو در نظر بگیرین وبش فکر کنیین که چی تو ذهنتون -- شده ونسبت به چی شرطی شدین
    اگه تو یه جامعه دیگه بودین اینجوری بود افکارتون

همین الان هم ارتباط ایین ها با منطق جغرافیایی به وضوح دیده میشه
    قضاوت با دوستان من دیگه کشش نمیدم این بحث رو

4. 5 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بخوام یه نمونه تو زمان خودمون مثال بزنم خودتون رو در نظر بگیرین وبش فکر کنیین که چی تو ذهنتون -- شده
    اگه تو یه جامعه دیگه بودین اینجوری بود افکارتون

همین الان هم ارتباط ایین ها با منطق جغرافیایی به وضوح دیده میشه
    قضاوت با دوستان من دیگه کشش نمیدم این بحث رو
    ای بابا من هر چی میگم حرف اول خود شما حکایت از ظهور ادیان داره و حرف دوم حکایت از پراکندگی فعلی. یه نگاه دوباره به پستهای خودت بکن تا حرف منو تأیید کنی. به پراکندگی فعلی ادیان هیچوقت نمیشه استناد کرد چون یه امر تدریجیه و چیز ثابتی نیست. چطور به یه چیزی که در طول هزاران سال تغییر کرده و داره میکنه میخوای بعنوان یه امر ثابت استناد کنی؟؟ منکه دارم از تغییر دین میگم شما میگی کمه و قابل استناد نیست بعد خودت روی آب روان میخوای بنویسی؟؟ جالب بود جالبتر شد آقا!
    ضمناً بازم تکرار میکنم این بحثا هیچ ربطی به شرطی شدن پاولوف نداشت که شما پیش کشیدی! فقط میخواید نظرات شخصی خودتون رو بازم با استناد به برداشتهای خودتون اثبات کنی.

6. 4 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ای بابا من هر چی میگم حرف اول خود شما حکایت از ظهور ادیان داره و حرف دوم حکایت از پراکندگی فعلی. یه نگاه دوباره به پستهای خودت بکن تا حرف منو تأیید کنی. به پراکندگی فعلی ادیان هیچوقت نمیشه استناد کرد چون یه امر تدریجیه و چیز ثابتی نیست. چطور به یه چیزی که در طول هزاران سال تغییر کرده و داره میکنه میخوای بعنوان یه امر ثابت استناد کنی؟؟ منکه دارم از تغییر دین میگم شما میگی کمه و قابل استناد نیست بعد خودت روی آب روان میخوای بنویسی؟؟ جالب بود جالبتر شد آقا!
    ضمناً بازم تکرار میکنم این بحثا هیچ ربطی به شرطی شدن پاولوف نداشت که شما پیش کشیدی! فقط میخواید نظرات شخصی خودتون رو بازم با استناد به برداشتهای خودتون اثبات کنی.
    دوست عزیز من به عنوان خواننده بحث دارم میگم...شما گیر دادی با این جملت:
    ضمناً هر جا استدلالی میشه که نظر شخصیتون رو نقض میکنه دائم نگین: بحث پیرامونش خیلی زیاده! یا بحث رو کلی در نظر بگیرین! یا نمیشه توی معادله شرکتش داد!!
    این آقا که همون اول گفت بیخیال این بحث!

8. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سئوال اساسی که مطرح است اینست که آیا جبر جغرافیایی را واقعا میتوان ریشه کن کرد؟

امروز عکسی دیدم که نفهمیدم باید براش خندید یا گریه کرد یا شاید هم هیچ عکس العملی نشون نداد.

تا وقتی ما دست از سر بچه ها بر نداریم، این دنیا همین آش و است و همین کاسه.
    اما اگر بچه هارو رها کنی چه اتفاقی خواهد افتاد؟

گویا همیشه به یک کودک خام باید یکسری دیتای اولیه داد تا به حرکت افتد.
    اما اینکه این دیتاها چقدر انتخاب مسیر رو تحت تاثیر قرار میدن و کدام دیتاها موفق ترند، بدون شک هر جامعه ای خواهد گفت دیتاهای اولیه من و انتقال ابدی این دیتاها به آیندگان !!!

10. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •