تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 60

نام تاپيک: کلوپ تبلت Acer Iconia Tab A500

داره خودمونی میشه haniballecter1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من چند وقت پیش خیلی تو نخ خرید این تبلت بودم ( بیشتر هم به خاطر پورت یو اس بی ) ولی به خاطر مشکلاتی که تو پخش فایل های تصویری فول اچ دی داشت کلا بیخیال شدم .
    الان شما راضی هستی از این تبلت ؟ تو پخش ویدئوهای HD با فرمت های مختلف مثل MKV , MP4 , DIVX , RMVB و... مشکل نداره ؟
    سلام دوست عزیز
    والا من زیاد تو نخ فیلم دیدن تو تبلت نبودم. فیلمهای خیلی با کیفیت رو ترجیح میدم با تلویزیون و در اولویت بعدی با کامی ببینم. به نظر می یاد Galaxy Tabها بهتر باشن از این نظر. شاید Archos سری G9 هم بد نباشه ولی هنوز به بازار نیومده و کیفیت ساختش مشخص نیست.
    اما من از تبلت اینا رو می خواستم:
    1-کتاب بخوانم
    2- اینترنت گردی کنم
    3-کارهای ساده کامپیوتری رو انجام بدم. زیاد پشت کامپیوتر نشینم
    4- کتابخوانهای الکترونیکی هم گرون هستند پس تبلت با امکانات بینهایت نسبت به کتابخوان، در اولویت من قرار گرفت

اما تو پخش ویدئوها مشکلاتی که دوستان میگن همچنان هست. برا من همین قدر که فیلمهای ساده رو پخش کنه و 720P رو تا حدودی پخش کنه کافیه.
    اما امروز صبح قبل اینکه برم سرکار، مختصر و سریع چک کردم دو تا فیلم mkv داشتم 4GB و 9GB که با لگ و تاخیر پخش میکرد. یاد کامپیوتر قدیمی ام افتادم. یه فرمت avi. هم پخش کرد بدون مشکل اما نمی دونم DivX بود یا XviD. در مورد MP4 قضیه کمی فرق می کنه. MP4 داریم گوشی هم اجرا می کنه و MP4 داریم Full HD ، پس بستگی به فایلتون داره. RMVB رو هنوز چک نکردم.
    در حالت کلی نباید انتظار آنچنانی در مورد ویدئو داشته باشید. تبلت یه چیز portable هست. پس حداقل در این تبلت هم اجرای ویدئو هم در اون حد هست. اما منو راضی می منه. در ضمن Playerها و کدکهای مربوط به اونها هم مهم هستن و اینکه می تونن زیرنویس بندازن.

خوش باشین.
    Last edited by haniballecter1; 27-11-2011 at 13:18.

2. این کاربر از haniballecter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

سلام . دوستان در این تبلت برای رفتن به اینترنت به جز وایرلس راه دیگه ای هم هست ؟

4. این کاربر از i-like-ddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام . دوستان در این تبلت برای رفتن به اینترنت به جز وایرلس راه دیگه ای هم هست ؟
    سلام
    1- یه دانگل GPRS usb تهیه کنید و یه سیم کارت بندازین توش. که میگن باید تبلت روت بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این آدرس مال سایت HU هستش. گویا مجاز نیستیم آدرس سایت رو بگیم خودتون تو گوگل سرچ کنید (مدیران محترم اگر خلاف مقررات سایت بود لطفا یادآوری بفرمایید)

2- می تونید از طریق گوشی اندرویدی خود که GPRSش رو فعال کردید و یا به وای فای وصل شده از طریق گزینه Tethering به اینترنت وصل شید.
    من هنوز خودم این حالت رو چک نکردم.
    Last edited by haniballecter1; 04-12-2011 at 10:56.

6. 2 کاربر از haniballecter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdi966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    والا من زیاد تو نخ فیلم دیدن تو تبلت نبودم. فیلمهای خیلی با کیفیت رو ترجیح میدم با تلویزیون و در اولویت بعدی با کامی ببینم. به نظر می یاد Galaxy Tabها بهتر باشن از این نظر. شاید Archos سری G9 هم بد نباشه ولی هنوز به بازار نیومده و کیفیت ساختش مشخص نیست.
    اما من از تبلت اینا رو می خواستم:
    1-کتاب بخوانم
    2- اینترنت گردی کنم
    3-کارهای ساده کامپیوتری رو انجام بدم. زیاد پشت کامپیوتر نشینم
    4- کتابخوانهای الکترونیکی هم گرون هستند پس تبلت با امکانات بینهایت نسبت به کتابخوان، در اولویت من قرار گرفت

اما تو پخش ویدئوها مشکلاتی که دوستان میگن همچنان هست. برا من همین قدر که فیلمهای ساده رو پخش کنه و 720P رو تا حدودی پخش کنه کافیه.
    اما امروز صبح قبل اینکه برم سرکار، مختصر و سریع چک کردم دو تا فیلم mkv داشتم 4GB و 9GB که با لگ و تاخیر پخش میکرد. یاد کامپیوتر قدیمی ام افتادم. یه فرمت avi. هم پخش کرد بدون مشکل اما نمی دونم DivX بود یا XviD. در مورد MP4 قضیه کمی فرق می کنه. MP4 داریم گوشی هم اجرا می کنه و MP4 داریم Full HD ، پس بستگی به فایلتون داره. RMVB رو هنوز چک نکردم.
    در حالت کلی نباید انتظار آنچنانی در مورد ویدئو داشته باشید. تبلت یه چیز portable هست. پس حداقل در این تبلت هم اجرای ویدئو هم در اون حد هست. اما منو راضی می منه. در ضمن Playerها و کدکهای مربوط به اونها هم مهم هستن و اینکه می تونن زیرنویس بندازن.

خوش باشین.
    دوستمون کامل توضیح دادن ولی نکته مهم ناسازگاری تگرا 2 در پخش کانتینر mkv هست
    نه تنها تب ایسر مشکل داره در نقدی که من از ترانس ایسوس خوندم اون هم با پخشش مشکل داره

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

سلام به دوستان و مهدی عزیز
    من دیروز تبلتمو آپدیت کردم بدون روت به 3.2
    امروز صبح قبل اینکه برم سرکار همین جوری سرپایی چک کردم دیدم شناخت
    یه هارد دارم External آداپتوری 1TB با فرمت NTFS که تبلتم شناخت.
    نه روت کردم نه برنامه خاصی نصب کردم. هاردم تا خرخره پر بود از فیلم و مستند و موسیقی و Ebook.
    تو شناخت و اجراش هیچ مشکلی نداشت.به جز مشکلاتی که از قبل بود.مثل کند پخش کردن فایهای FullHD و ...
    وجود شما غنیمتی شده تو کلوپ ایسر
    منتظر تجربه های بیشتر شما هستیم

8. این کاربر از mehdi966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    دوستان من پریروز اواخر شب نشستم هرچی برنامه نت نویسی بود (یه چیزی تو مایه های notepad ویندوز) رو نصب کردم تا بهترین برنامه رو انتخاب کنم که بتونم یه سری نت برداری مختصر رو بتونم انجام بدم.
    یکی از این نرم افزارها علاوه بر حالت text note یه گزینه دیگه ای داشت به اسم paint note توش می تونستی با انگشت هر چی دوست داشتی بکشی
    برا انگشت حساسیتش قابل قبول بود (ولی نمیشه نت برداری کرد. )
    حالا:
    اگه دوست داشتین در مورد Stylus یا قلمهایی بحث کنیم که تو همچین محیط هایی بشه نت برداری کرد

اگه بشه به یه نتیجه قابل قبول روسند شاید از تو این بحث ها بتونیم تبلتمون رو به دفتر یادداشت دستی هم تبدیل کنیم

به نظرم این اتفاق میتونه تبلت رو برا ما یه همراه همیشگی تبدیل کنه

برا شروع چندتا سوال مطرح می کنم:
    1- حساسیت تبلتهای فعلی مخصوصا ایسر در حدی هست که بشه باهاش نت برداری کرد
    2- سایز نوک قلم باید در چه حدی باشه
    3- قلمهای موجود در بازار چه مشخصاتی رو دارند
    4- بهترین و یا کارامدترین نرم افزار تو این زمینه کودوما هستند که انطباق پذیری قابل قبولی رو نسبت به هدفمون داشته باشن؟
    5- به نظرتون تایپ با کیبورد تاچ می تونه این هدف رو برآورده کنه (ما رو از نت برداری با قلم بی نیاز کنه؟)
    6- ما مردم ایران آدمای شفاهی هستیم زیاد اهل نت برداری و documentسازی نیستیم. آیا این بحثی که مطرح کردم چه قدر می تونه تو این زمینه کمکمون کنه؟
    7- می تونیم در کنار نت برداری به کشیدن طرح های گرافیکی هم بپردازیم؟ در این صورت تو آموزش و تمرین و تو کارهامون(گرافیکی) چه قدر می تونه کمکمون کنه؟
    8- کیف یا کاوری میشناسین که بتونیم قلم رو هم همیشه کنار تبلتمون داشته باشیم

فعلان کوپن من تموم شد تا نوبتم برسه در امان خدا
    یا علی
    Last edited by haniballecter1; 28-11-2011 at 09:52.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من چند وقت پیش خیلی تو نخ خرید این تبلت بودم ( بیشتر هم به خاطر پورت یو اس بی ) ولی به خاطر مشکلاتی که تو پخش فایل های تصویری فول اچ دی داشت کلا بیخیال شدم .
    الان شما راضی هستی از این تبلت ؟ تو پخش ویدئوهای HD با فرمت های مختلف مثل MKV , MP4 , DIVX , RMVB و... مشکل نداره ؟
    دوست عزیز اگه خواستین یه سری به اینجا هم بزنین. دوستان عزیزی اینجا که خیلی باتجربه تر از من هستن تجربیاتشون رو ارائه دادن:
    کد:
    این لینک مال سایت HU هستش ولی انگار مجاز نیستیم آدرس بدیم. اگه خواستین به این سایت برین از گوگل HU رو با Acer Iconia A500 رو چک بفرمایید پیداش می کنین. تو search گوگل حالت زبان رو persian انتخاب کنین. (مدیران محترم اگر خلاف مقررات سایت بود لطفا یادآوری بفرمایید)
    Last edited by haniballecter1; 28-11-2011 at 11:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    دوستان من پریروز اواخر شب نشستم هرچی برنامه نت نویسی بود (یه چیزی تو مایه های notepad ویندوز) رو نصب کردم تا بهترین برنامه رو انتخاب کنم که بتونم یه سری نت برداری مختصر رو بتونم انجام بدم.
    یکی از این نرم افزارها علاوه بر حالت text note یه گزینه دیگه ای داشت به اسم paint note توش می تونستی با انگشت هر چی دوست داشتی بکشی
    برا انگشت حساسیتش قابل قبول بود (ولی نمیشه نت برداری کرد. )
    حالا:
    اگه دوست داشتین در مورد Stylus یا قلمهایی بحث کنیم که تو همچین محیط هایی بشه نت برداری کرد

اگه بشه به یه نتیجه قابل قبول روسند شاید از تو این بحث ها بتونیم تبلتمون رو به دفتر یادداشت دستی هم تبدیل کنیم

به نظرم این اتفاق میتونه تبلت رو برا ما یه همراه همیشگی تبدیل کنه

برا شروع چندتا سوال مطرح می کنم:
    1- حساسیت تبلتهای فعلی مخصوصا ایسر در حدی هست که بشه باهاش نت برداری کرد
    2- سایز نوک قلم باید در چه حدی باشه
    3- قلمهای موجود در بازار چه مشخصاتی رو دارند
    4- بهترین و یا کارامدترین نرم افزار تو این زمینه کودوما هستند که انطباق پذیری قابل قبولی رو نسبت به هدفمون داشته باشن؟
    5- به نظرتون تایپ با کیبورد تاچ می تونه این هدف رو برآورده کنه (ما رو از نت برداری با قلم بی نیاز کنه؟)
    6- ما مردم ایران آدمای شفاهی هستیم زیاد اهل نت برداری و documentسازی نیستیم. آیا این بحثی که مطرح کردم چه قدر می تونه تو این زمینه کمکمون کنه؟
    7- می تونیم در کنار نت برداری به کشیدن طرح های گرافیکی هم بپردازیم؟ در این صورت تو آموزش و تمرین و تو کارهامون(گرافیکی) چه قدر می تونه کمکمون کنه؟
    8- کیف یا کاوری میشناسین که بتونیم قلم رو هم همیشه کنار تبلتمون داشته باشیم

فعلان کوپن من تموم شد تا نوبتم برسه در امان خدا
    یا علی

سلام دوستان به این عکسا دقت بفرمایید

اینا مربوط میشه به تبلت Lenovo Thinkpad Tablet :

اینم مقایسه این تبلت با IPad (البته نامرتبط به موضوع هست.)
    کد:
    این یه ویدئو طراحی با HTC Flyer:

کد:
    Last edited by haniballecter1; 28-11-2011 at 12:49.

12. 2 کاربر از haniballecter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

سلام
    1- یه دانگل GPRS usb تهیه کنید و یه سیم کارت بندازین توش. که میگن باید تبلت رو بشه.
    مرسی دوست عزیز ولی من تو یه سایتی خوندم که هیچ مودم gprs روی این ایسر جواب نمیده !!
    آیا شما خودت این کار رو انجام دادی ؟ اگه آره مدل اون مودم چی بوده ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بر دوستان
    اگر کسی تبلت ایسر رو با گارانتی سازگار خریده می تونه یک عکس از کارت گارانتی بزاره؟؟؟/
    یه مورد هست که با گارانتی میده ولی کارت گارانتیش مشکوکه منم تا حالا کارت گارانتی سازگار رو ندیدم؟؟؟

یکی زحمت میکشه عکس بزاره
    پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بر دوستان
    اگر کسی تبلت ایسر رو با گارانتی سازگار خریده می تونه یک عکس از کارت گارانتی بزاره؟؟؟/
    یه مورد هست که با گارانتی میده ولی کارت گارانتیش مشکوکه منم تا حالا کارت گارانتی سازگار رو ندیدم؟؟؟
    یکی زحمت میکشه عکس بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •