شما میتونی برای بدست آوردن این اطلاعاتی که میخای مشخصاتی که کارخونه سازنده اعلام کرده رو نصف کنی مثلا اگه تومشخصات باطری نوشته با کارکرد معمولی 4 ساعت بدون که 2 ساعته یا یکم بیشتر یا کمتر چیز دقیقی نمیتونی در مورد باطری به دست بیاری![]()
شما میتونی برای بدست آوردن این اطلاعاتی که میخای مشخصاتی که کارخونه سازنده اعلام کرده رو نصف کنی مثلا اگه تومشخصات باطری نوشته با کارکرد معمولی 4 ساعت بدون که 2 ساعته یا یکم بیشتر یا کمتر چیز دقیقی نمیتونی در مورد باطری به دست بیاری![]()
دوست عزیز اینو بهت چرت گفته
تمام فول هم کار کنه 1 ساعت حدودا میره
یک مدل هست n43sv همه چیز مثل n53sv فقط مانیتور به جای 15.6
14 هست به نظرتون روی عمر باتری چقدر اثر میگذاره این اختلاف؟
اگر با بلوری را بخواهم قیمت حدود چقدر هست؟
N53SV
N43SV
جل الخالق چه چیزیهایی تو ایران پیدا میشهمن تو این بازارهای کامپیوتر ایران یه چیزهایی دیدم که حتی شرکتهای سازنده هم اونهارو ندیدن مثل K53S و K53SV وحالا هم که این N43SV تو سایت ایسوس هم یه چنین چیزهایی نیست شما کجا اینو دیدی ؟
![]()
اینو پشت ویترین داشت
الان سازگار ارقام چک کردم N43s بود
مدل x42j هم من توی بازار دیدم ولی خود سایت ایسوز خبر نبود
Last edited by albous; 17-08-2011 at 21:46.
دوست عزیز بعضی از مدلایی که میاد ایران اسمشون عوض میشه خیلی عجیبه این؟؟؟؟؟؟؟
بومی سازیش میکنن![]()
البته ناگفته نماند ک بعضی مدل ها تو سیت قرار نمیگیره و شما میتونید از درایور های مشابه ک خوده سونی قرار میده استفاده کنید.مثل مدل های آور شده
به نظر من شما اول بودجه ای که داری رو مشخص کن که تا چه سقف قیمتی می تونی خرج یه لپ تاپ کنی و بعدش هم نوع کاربرد بعد میتونی بری واسه انتخاب یه لپ تاپ جستجو کنی . اگه میخای زیاد اینور اونور ببریش بهتره سایز 14 و پایین تر رو انتخاب کنی که البته رزولیشن بیشترشون مثل اکثر مدلهای 15.6 اینچی 1366*768 هستش و تنها فرقشون مونیتور کوچکتر و نداشتن کلیدهای NumPad و وزن کمتره . اگه بودجه کافی داری بهتره 15 اینچ انتخاب کنی و فول اچ دی هم باشه که چه بهتر و اگه میخای ایسوس بگیری وپول کافی داری من مدل N53SN رو پیشنهاد میکنم (البته نوع فول اچ دی) بد نیست یه نگاه هم به مدلهای سری گیم ام اس آی هم بندازی از سری Fashion هم مدل FX620 رو که من دیدم چیز باحالی بودن و حتی میشه گفت از N53SV ایسوس هم بهتر بودن من فقط به خاطر این که فکر کردم این مدل فول اچ دیه (که نبود)وقیمتشهم مناسبتر بود گرفتم وگرنه ام اس آی از اکثر جهات از ایسوس بهتر بود
1200 یک کم کمتر بیشتر
بلوری و USB 3 و ترجیجا یک کیبرد کامل الان که حساب می کنم میشه از NumPad گذشت
پورت HDMI که فکرکنم همه دارند
دنبال CPU corei7 بودم
و گرافیک NVDIA
کار اصلی بیشتر وب و کار عمومی هست ولی گاهی کانورت سنگین و گیم هم هست
می خواهم چیزی بگیرم که تا 2 3 سال دیگه روپا باشه از پس بازی ها هم بر بیاد
عمر باتری 53SV یک چیزی حدود 2 و خورده ای با وایرلس روشن هست چون اینترنت را حتما با وایرلس می گیره یک مقدار به نظرم کم اومد یک مقدار این قضیه به شک انداختم کییردش هم باید خود فرد را ببرم ببینه چون دارم برای کسی می خرم
K53 SV با core i7 را توی خود سایت سازگار ندیدم![]()
عمر باتریش بهتر بود حدود 4 ساعت تنها فرقش نداشتن usb 3 بود
کلا هرچی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم
Last edited by albous; 19-08-2011 at 11:43.
دو تا سوال خیلی ساده دارم :
1. این لپتاپ Sata III داره ؟ اگه داره چند تا ؟ (منظورم اینه که فقط هاردش SataIII هست یا درایو نوریش هم SataIII یه)
2. با صفحه نمایش Full HD تو بازار ایران پیدا میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)