Samsung P23500 ماینتور خیلی خوبیه، من برای چند نفر (از جمله خودم) تهیه کردم، راضی بودن.
موفق باشید.
Samsung P23500 ماینتور خیلی خوبیه، من برای چند نفر (از جمله خودم) تهیه کردم، راضی بودن.
موفق باشید.
در کل SAMSUNG در بحث تلویزیون و مانیتور LCD و LED یه سر و گردن از بقیه رقباش مثل LG و SONY سر تره
خواهش میکنم به نظر من سامسونگ از ال جی بهتره و تنظیمات و کیفیت بالاتری داره باور هم بیشنهاد
ToPower EZ-700=110
Power Memonex 700w=110
گرافیک هم 6850 بگیرید چون مادریرد کراس فایر داره اگر در اینده کم اورد یک گرافیک به روز اضافه میکنید موفق باشید
با سپاس از همه ی دوستان. یه بار دیگه بین پاور به شک افتادم .
ToPower EZ-700=110
Power Memonex 700w=110
یا
Thermaltake tr600-p
?
راستی این درسته که هر چی پاور بالاتر باشه مصرف برقش بیشتره یا نه؟
پاور 600 وات با احتساب اور کلاک و سوپاپ اطمینان برای شما کافیه و به پاور بیشتری نیاز نداربد.
ضمن اینکه thermaltake استاندارد 80+ رده برنز (چیزی که در 2 پاور دیگه ای که پیشنهاد شده وجود نداره) و 5 سال گارانتی از شرکت خوش سابقه ماتریکس داره. موفق باشید.
Last edited by PC_Expert; 27-07-2011 at 20:28.
فرقی نداره هر کدوم قیمت بهتری داشت بگیر باور ها الان همه استاندارد A,B رو دارن
استاندارد a,b چیه؟
چنین استانداردی برای پاور سراغ ندارم.
دو تای اولی که هیچ. کاملا از فکرشون بیا بیرون
اما Thermaltake واقعا پاور خوبیه. حتی من بیشتر از گرین قبولش دارم. گارانتی خوبی هم داره. 550 وات برای شما کاملا کافیه. محض احتیاط برای آینده و اضافه کردن قطعات جدید یا آور کلاک 600 بگیر
بسیار بسیار ممنونم. دیگه درباره همه قطعات مطمئن شدم بجز درایو نوری که اونم فکر نمی کنم خیلی تفاوتی داشته باشن . درسته؟ اما بهتره از این یکی هم مطمئن باشم چون اصلا طاقتشو ندارم وقتی دیسک رو می ذارم توش طول بکشه تا بیاد. بازم ممنون
در حال حاظر بیشتر درایوها آشغالند
LG را که اصلا جزو درایوها به حساب نیار
فکر پایونیر و سامسونگ را نکن
پلکستور خوبه ولی گرون
به نظر من SONY نسبت به قیمتش می ارزه
به خدا من تا حالا شاید 100 تاش را فروختم مشکل نداشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)