خبه حالا میگه young wizard اگه میگفت young warlock دهنشو خورد میکردم
خبه حالا میگه young wizard اگه میگفت young warlock دهنشو خورد میکردم
میشه با هم دوئل کنیم
چطوری add کنم. .
عکس قول هم توی بازی بود اونا رو باید بکشیم؟
منم اگه دانلودم تموم شه ساعت 7 یا 8 میام تو بازی البته تو بازی هستم داره دان میشه.
من یک جادوهایی بلدم . فقط نپرس![]()
اوه
این اولیشهبزار شب دانلود شه راحتری ولی گه مشکل حجم نداری بازی کن خودش دانلود میشه
توی سایت نظر گزاشتم که دانلود هارو یه جا بزارن یا قابلیت ریزومه براش بزارن جواب دادن هنوز سرورامون اینقدر قوی نسیت که بتونه این حجم رو تحمل کنه احتمالا توی پتچ بعدی
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
اره میشه باید بری Area
چی داری؟؟؟من دیشب یه کارت خریدم 35damge برای 3 بار میده
![]()
کنسل زدم منم اگه بخوام دانلود کنم پیر میشم
میزارم هر روز 5% درصد پرشه . راستی آرمان نگفتی چی بازی های آنلاینی می کنی ما هم بیاهیم؟؟
سرعت 128 هستش؟
محدودیت داره؟
.................
اگه یه 256 از مخابرات بگیری خیلی خوب میشه نامحدود نامحدود 12 تومن
مجانی کارت اشاا... پچ بعدی میاهیم
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
lol من 128 با 3گیگ حجم با سرعت دانلود کمتر از 20kb ماهی 14 تومان دارم می دم پینگ هاشم بالای 400 و در هر 1دقیقه بالای 10 time out میده به خاطر همین من wow کمتر بازی می کنم
میتونی یه کاری کنی برو isp بگو یه 4 ساعیت پر سرعت میخوامبیا بزار سریع دانلود کن یا بازی رو ببری یه کافی نت به یارو بگی وقتی دانلود کامل شد rar کنه بهت بده
(ولی باید زیر میزی بدی که سه نکنه پیش بچه محلا
)
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
هر بازی که باحال باشه اگه بخوام همرو که بازی میکنم اسم ببرم فروم کرش میشه
ولی مهبوب ترینام teeworld wizzard 101 wow metin2 global agent perfect world
این 2تا رو بازی نکردم metin2 global agent perfect world
بعدش تو شهر ما فقط یه شرکت ارائه میده
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
[QUOTE=p30 arman;6283613]میتونی یه کاری کنی برو isp بگو یه 4 ساعیت پر سرعت میخوامبیا بزار سریع دانلود کن یا بازی رو ببری یه کافی نت به یارو بگی وقتی دانلود کامل شد rar کنه بهت بده
(ولی باید زیر میزی بدی که سه نکنه پیش بچه محلا
)
منظورت چیه؟؟![]()
من الان پینگم 266با المان با باکو 300
سرویستو عوض کن بیا از مخابرات بگیر . از من گفتن بود.
با 256 حدود 28 کیلو بایت دانلود میکنی .
512 که من دارم 55 دانلود میکنی ولی نمیدونم چرا با 30 بازی رو دانلود میکنم. مشکل از سرور بازی محدودیت پهنای باند گزاشتن
[QUOTE=Iloveu-ALL;6283630]این 2تا رو بازی نکردم metin2 global agent perfect world
بعدش تو شهر ما فقط یه شرکت ارائه میده
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
برو بگو برای 4 ساعت یه سروریس بهتر بهت بدن بعد از 4 ساعت دوباره برمیگرده حالت قبلیت حدودا 5 -6 تومنم اب میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)