سخت ترین بازی واسه من Tomb Raider 3 بود که حدود 10 سال پیش بازی میکردمش.یه مرحله ای داشت تو جایی شبیه مترو که من هرکاری کردم نتونستم بفهمم چطوری باید ردش کنم.هنوزم علاقه مندم بدونم اون مرحله چطوری در میشد!
سخت ترین بازی واسه من Tomb Raider 3 بود که حدود 10 سال پیش بازی میکردمش.یه مرحله ای داشت تو جایی شبیه مترو که من هرکاری کردم نتونستم بفهمم چطوری باید ردش کنم.هنوزم علاقه مندم بدونم اون مرحله چطوری در میشد!
من بيشتر به بازي هاي فلش علاقه دارم چون خيلي راحت هستندو خيلي زود تموم ميشه ودرآخر هم برنده اي!!
اما پرنس هم يكم بازي كردم خيلي سخت بود،خيلي هم ترسناك بود!!
خب اینجا ظاهرا کسی اینو بازی نکرده :
Dracula 3 : Path of the dragon
هر چی بازی فکری توی زندگیتون بازی کردید بریزید دور ، این بازی خیلی عالی و خیلی سخت هست .
WOW!
فوق العاده فکری ... فوق العاده ترسناک ... فوق العاده زیبا!!!
واقعا بازی مشتی بود... ولی خوبیش این بود که معماهاش همه منطقی بود خیلی شدید! مثلا وقتی گیر می کردی و می رفتی واکترو شو می دیدی می فهمیدی چقدر راحت منطقی می شد حل کرد این قسمتو!!! یک کتاب داشت 300 صفحه باید می خوندی تا بعضی قسمتاش رو بهتر جلو بری!!! وای چه بازی بود!
به نظر من تو بازي مافيا اون مرحله اي كه با ماشين مسابقه اي بايد اول ميشدي خيلي سخت بود چون سريع ماشين چپ ميكرد
من چندين بار بازي كردم و پيرم دراومد تا تونستم اونو رد كنم
البته اين بازيو خيلي وقت پيشا بازي ميكردما![]()
اوه او..یادمه ..
من سر این مرحله ددیگه بازیو ادامه ندادم...
مافیا یک رو میگید پس بازی نکردم
Dracula 3 : Path of the dragon برا چه کنسولیه؟
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
من یکش رو به خاطر همین سختیش سر غول چاپتر دوم پاک کردم
البته فقط سختیه جنگی داره اصلا چیز فکریی توش نیست
من مافیا رو بدون ترینر نتونستم
خیلی سخت بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)