نمیخاد permium بشی من 2 ساعته که دارم بازی میکنم.
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
کلاسیکش رایگانه و قشنگم هستش. ولی permium رو نمیدونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیخاد permium بشی من 2 ساعته که دارم بازی میکنم.
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
کلاسیکش رایگانه و قشنگم هستش. ولی permium رو نمیدونم.
میشه یه راهنمایی تصویری بزاری و میگی که minecraft classic و too many items رو از کجا دانلود کردی (چون من خودم beta رو دارم)
بعد این همه سرور بدون ip هستن چطوری join شیم (اگه میشه با تصویر راهنمایی کنید)
و موقع ای که می خوام join بشم eror می ده
اول میرید سایت زیر بعد قسمت راست راست گوشه روی لینک multiplayer کلیک کن تصویر زیر:
بعد وارد صفحه سرور میشی روی یکی از سرور ها کلیک کن تصویر زیر:
بعد بازی run میشه تصویر زیر:
بعد میری تو بازی تصویر زیر:
![]()
یه سوال بازی رو از کجا دان کردی وقتی من کلیک می کنم روی لینک بازی run نمی شه![]()
شما بازی رو update کردی؟؟
بازی رو مرور گر اجرا نیاز به دانلود نداره . همه سروره run نمیشن . سرورهایی بورو که خلوتن. من لان یکی رو پیدا میکنم میزارم اینجا لینکشو.
دادا من این بازی رو به صورت exe. بازی می کنم تو با browser بازی می کنی؟؟ برم بازی رو پاک کنم 42مگ دانلودش کردم
Last edited by Iloveu-ALL; 20-07-2011 at 16:28.
اینم یه سرور خوب و باید تلاش کنی تا از تو چاه دار بیای بعد میای بیرون هر چیزی که بخای میسازی
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا یه ذره شانس نداریم ماااا کسی نیست بگه؟؟؟؟
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
تا الآن 20 سرور رفتم هیچکدوم run نشدن
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
هر جا میرییم فیلتر . کم مونده ما هم فیلتر کنن *****
42 مگ کجا بود اصلا لینک دانلود 42 مگ کجا بود که من ندیدم. بازی جاوا هست نیاز به دانلود نداره که
شاید شما پرمیوم دانلود کردید باید کلاسیک بازی کنی.
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
باید صبر کنی یه 20 ثانیه بعد run میشه تو خود مرور گر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)