دوستان اگه من کارت گرافیک نخرم از گرافیک مجتمع مادربردم چطوری می تونم استفاده کنم.
CPU:Intel Core i7 2600K
M.B:Asus P8Z68-V Pro
RAM:Corsair Venegeance 16Gb 1600 CL9 (4x4Gb
و اینکه اگه از گرافیک مجتمع استفاده کنم تو سرعت سیستمم تاثیر منفی نمی زاره؟
دوستان اگه من کارت گرافیک نخرم از گرافیک مجتمع مادربردم چطوری می تونم استفاده کنم.
CPU:Intel Core i7 2600K
M.B:Asus P8Z68-V Pro
RAM:Corsair Venegeance 16Gb 1600 CL9 (4x4Gb
و اینکه اگه از گرافیک مجتمع استفاده کنم تو سرعت سیستمم تاثیر منفی نمی زاره؟
به خروجی DVI مادریرد وصل کنید و هیچ مشکلی نداره و بسیار بر قدرت فقط اگر بازی نمیکنید این کارو بکنید
بازی که نمی کنم فقط وقتی تو 3DS MAX رندر می گیرم مشکلی پیش نمیاد؟
نه فکر نکنم باور اگر 500 باشه اول سیستم بگیرید گرافیک مجتمع رو امتحان کنید اگر راضی نبودید یک 460 اضافه کنید باور هم 500 به بالا باشه که برای کارت گرافیک مناسب باشه
سلام
این سیستمی که معرفی کردی خیلی خوبه احتمالا همین رو تهیه میکنم
فقط یه سوال
من فکر میکردم که کارت گرافیکی که معرفی کردید 2 تا خروجی داره که 2 تا مانیتور بهش وصل میشه اخه کارت گرافیکی که من دارم 2 تا خروجی VGA پشتش داره که فکر میکنم اگر 2 تا مانیتور بهش وصل کنم و توی تنظیمات تغیراتی بدم میتونم 2 مانیتور رو به یک کیس وصل کنم
فکر نمیکردم دستگاهی به اسم تبدیل بخواد
میشه در موردش یکمی توضیح بدی
منظورتون کدوم کارت گرافیک کوادرو که دوتا خروجی داره کارت گرافیک مجتمع ندیدم دوتا مانیتور سایورت کنه بله برای تنظیم دومانیتور هم کارت گرافیک های الان از چندتا مانیتور سابورت میکنن و هم نرم افزار جداگانه برای تنظیم هست
عکس از کارت گرافیک کوارد داری بزاری ؟
http://www3.pny.com/QuadroPDFs/PNYNVIDIAQuadro_2000_web.pdf
با اجرازه صاحب تاپیک در همین راستا سوالی داشتم.
با سلام خدمت مهندس و دوست و کاربر عزیز jonerex .
کارت های کوادرو بیشتر برای چه کاربردی استفاده میشوند.
تا 400 تومن چی گیر میاد؟
به نظرت برا رقم های بالا از کوادرو استفاده کنیم یا کارت های ارزان هم کوادرو خوب گیر میاد؟
برای بازی کوادرو را توصیه میکنی؟
سلام مهران عزیز چند تا لینک میزارم چون توضیحات خیلی زیاد میشه بله تا 300 تومان هم هست که در سایت لیوان و صبا هست موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)