اول تا آخرشون یه قماشن، آبروی هر چی پهلوان و ورزشکاره بردن.
اول تا آخرشون یه قماشن، آبروی هر چی پهلوان و ورزشکاره بردن.
خدا بيامرزتش بعد از ديدن صندلي داغش به نظرم اومد آدم خوبي بوده باشه .... خدا رحمتش كنه ........ يه مرد آهنين با هيكل درست هم كه بود كشتنش
تو این پست هست ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما خونمون چسبیده به همین بیمارستان مدنی کرج هستش. صحت خبر تایید شده اس؟
امروز خبرش رو شنیدم گفتم الانه که بگن شایعه است و...
اما نشد
تازه یه روحانی بیچاره رو هم به خاطر اینکه میخواسته چندتا جوون رو نصیحت کنه تا مزاحم چندتا خانون نشن
8 نفری!!! ریختن سرش چاقو چاقوش کردن
قویترین مرد ایران رو کشتن وای به حال ما!!!
ما خونمون چسبیده به همین بیمارستان مدنی کرج هستش. رفیقم میگه پرسیده گفتن راسته.
خدا رحمتش کنه.
نه بابا.....
دیروز... پری روز بود اومده بود برنامه فیتیله....خودم دیدم.فکر کنم ساعت حدود 7و8... اینا بود.....
==
خوب بی تقصیر که نبوده یه چیزی این گفته یه چیزی اون.چقدر از این ورزش و این آدما بدم میاد.....ولی خدایش بیامرزد..
Last edited by Mahdi/s; 17-07-2011 at 20:17.
توی ایران اگهآرنولد شوارزینگرهم توی زور باشی چند نفری میریزند و با چاقو دخلتو میارن
خواهشا دوستان بحث اصلی تاپیک رو به انحراف نکشند
اخه چه ربطی به امنیت داره .تو این مملکت روزانه ده ها و شاید صدها قتل رخ میده این هم یکیش .حالا چون یک طرف شخصیتی معروف بوده این حادثه بزرگ شده وگرنه هر روز در تمام کشورهایی دنیا(اعم از پیشرفته و جهان سوم)هزاران قتل رخ میده .
دوستان مشکل امنیت نیست بلکه مشکل اصلی نبود فرهنگ درست هست .این حادثه ممکن هست برای من شما هم بارها اتفاق افتاده باشه و سر مسائل کوچک و بی اهمیت به نزاع پرداخته باشیم و همین ماهایی که اینجا همه چی رو زیر سوال می بریم بدترین رفتار ها رو داشته باشیم .
هنوز دقیقا مشخص نیست چه اتفاقی مابین اونها افتاده ولی چیزی که مشخصه اینه که یکی از بهترین مردان اهنین کشور که معمولا هم به خوش اخلاقی شهره بوده از بین رفته .
در ضمن نیروی انتظامی که نمیتونه برای هر نفر یه مراقب بزاره باید فرهنگ سازی در خانواده ها انجام بشه که متاسفانه بدلایل فراوان این امر کمتر انجام میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)