صادق چوبک
صادق چوبک زاده تیرماه ۱۲۹۵ در بوشهر نویسنده ایرانی است.
وی به همراه صادق هدایت از پیشگامان داستان نویسی مدرن ایران است. از آثار مشهور وی می توان از مجموعه داستان انتری که لوطی اش مرده بود و رمانهای سنگ صبور و تنگسیر نام برد.
+++++++++
صادق چوبک
صادق چوبک زاده تیرماه ۱۲۹۵ در بوشهر نویسنده ایرانی است.
وی به همراه صادق هدایت از پیشگامان داستان نویسی مدرن ایران است. از آثار مشهور وی می توان از مجموعه داستان انتری که لوطی اش مرده بود و رمانهای سنگ صبور و تنگسیر نام برد.
+++++++++
Last edited by F l o w e r; 26-01-2012 at 14:02. دليل: ضمیمه عکس
ایزابل آلنده
رمانهای او اغلب در سبک رئالیسم جادوئی جای میگیرند. در سال ۱۹۸۱ زمانی که پدربزرگش در بستر بیماری بود، ایزابل نگاشتن نامهای به وی را شروع کرد که دستمایه رمان بزرگ «خانه ارواح» گردید. پائولا نام دختر وی است که پس از تزریق اشتباه دارو به کما رفت. ایزابل رمان «پائولا» را در سال ۱۹۹۱ بصورت نامهای خطاب به دخترش نوشتهاست. رمانهای آلنده به بیش از سی زبان ترجمه شده و نویسنده خود را به دریافت جوایز ادبی بسیاری مفتخر نمودهاند.
Last edited by MobinS; 11-08-2011 at 16:48.
این یکی رو دیگه رنگی نمی کنم... همه بلدن دیگه
بعدی :
.................
Last edited by F l o w e r; 26-01-2012 at 14:04. دليل: ضمیمه عکس
تــاپیک رو چرا ندیده بودم ؟
صادق هدایـــت ، بوف کور
صادق هدايت در سه شنبه 28 بهمن ماه 1281 در خانه پدري در تهران تولد يافت و در فرودین 1330 در پاریس، شیر گاز اتاقش را باز کرد و به حیات خود خاتمه داد: فرجامی تلخ که زمینه ساز بحثهای مخالف و موافق درباره او بود و هست . . .
"بوف کور" بهترین اثر حدیث نفس گونه ی او، ستایش نویسندگان بزرگ جهان را برانگیخت و به شکل های گوناگون مورد تقلید داستان نویسان ایرانی قرار گرفت اما همتایی نیافت.
Last edited by Dark Shine; 12-08-2011 at 23:39.
نویسنــده ، ایتالیایی .
Last edited by F l o w e r; 26-01-2012 at 14:08. دليل: ضمیمه عکس
جووانی ورگا (۱۸۴۰ - ۱۹۲۲) نویسنده ایتالیایی و بنیانگذار مکتب ادبی «وریسم» یا واقعگری محض است.
او در آثار خود با لحنی تند و بیپروا زندگی طبقات رنجکشیده جامعه ایتالیا را به تصویر میکشید.
آثار :
داستان کوتاه
سیسیلی ندا (۱۸۷۴)
زندگی در کشتزارها (۱۸۸۹)
رمان
اوا (۱۸۷۳)
ببر شاهی (۱۸۷۳)
خانواده مالاوولیا (۱۸۸۱)
شکار گرگ
بعدي:
خيلي آسونه
Last edited by F l o w e r; 26-01-2012 at 14:13. دليل: ضمیمه عکس
سیمین دانشور
خانم دانشور جز نخستین زنانی ست که دست به قلم برد و خیلی ها ایشون رو نخستین زن ایرانی میدونن که به صورت حرفه ای در زبان فارسی داستان نوشت.
از جمله آثار داستانی معروفشون هم سووشون، جزیره سرگردانی و ... رو میشه نام برد.
آثار غیر داستانی شون هم شاهکارهای فرش ایران، ذن بودیسم، غروب جلال و ... اشاره کرد.
فک کنم دوستان زود بگن چون توی چندتا از کتاب هایی که از این نویسنده ترجمه شده پشت جلد عکس نویسنده رو هم زده...![]()
Last edited by F l o w e r; 26-01-2012 at 14:23. دليل: ضمیمه عکس
این که استاد ما پال اوستر هست !!!
پال آستر نویسنده آمریکایی دهه جدید ادبیات هست. از بزرگ ترین و قوی ترین رمان نویس های آمریکا. سبک نوشته هاش هم بیشتر ابسورد و اکسترسیالیست هست. رمان هاشو حتما بهتون پیشنهاد می کنم ... مخصوصا رمان هیولا. که رمانی بسیار قوی هست. حتما بخونید و از دستش ندید ... نثر قوی در داستان های حاشیه ای رمان هم خیلی قشنگ تر کرده رمان رو. مثلا داستان فردی که می خواست تمام مجسمه های آزادی جهان را نابود کند....!
عکس بعدی :
اینو هم رنگاوارنگش نمی کنمتابلوئه!!!! :
فهرست به پست اول اضافه شد !
Last edited by F l o w e r; 26-01-2012 at 14:47. دليل: ضمیمه عکس
گابریا گارسیا مارکز
نویسنده کلمبیایی،ساکن مکزیک از رمان های مشهورشون صد سال تنهایی هست!
از آثار دیگرشون میشه به قدیس،پرندگان مرده ،پاییز پدر سالار و ... اشاره کرد!
-----
نیازی به راهنمایی نیست..آسونه! : دی
![]()
Last edited by F l o w e r; 26-01-2012 at 14:50. دليل: ضمیمه عکس
رسول پرویزی
از کتاب های مشهورش قصه های رسوله که عکس خودش هم روی جلد بود ... از روی همون شناختمش... داستان نویس کوتاه هستن ایشون.... کاراش سبک قشنگی دارن ولی شاید برای خیلی ها مثل من جالب به نظر نیان... کتاب شلوار وصله دار هم معروف ترین کتاب وی می باشد....
بعدی :
![]()
Last edited by F l o w e r; 26-01-2012 at 14:52. دليل: ضمیمه عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)