بهر بد بختی بود درست شد حالا هیچ کس تمامی پک ها را جای برای دانلود سراغ داره یا نه. از 1 گرفته تا 55
بهر بد بختی بود درست شد حالا هیچ کس تمامی پک ها را جای برای دانلود سراغ داره یا نه. از 1 گرفته تا 55
یه سایتی 1 تا 40 رو برا دانلود(تورنت) گذاشته(البته ده تاش نیست یعنی رو هم 30 تا)
به نظر من خوبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
به امید خدا اگر عمری باقی ماند عکسی از بازی که در یک پادگان نظامی زندانی هستیم می گیرم داستان این است که ما در زندان هستیم و که ناگهان صدایی میتد میریم جلو که یک نفر داره فارسی صحبت می کنه و میگه...
اگر شد قسمتی از تیر اندازی بازی و قسمتی از زندان را نیز می گزارم تا اخر هفته بدرود
تغیرات اساسی من پس از خواندن مطالب زیاد پی بردن که FPS یکی از بدترین موتور های بازی است حتی بد تر از Gamemaker حال نظر بر این دارم که به شرح زیر می باشد:
نام بازی:DEAD city
موتور:UDK
زمان برای ساخت:با کمک شما حدود 2و3ماه
داستان:بعدا گفته می شود
نوع بازی:سوم شخص
حلا می تون سرم بالا بگیرم وبگم دیگه به اسم موتور بازی نمی خندید:
شرم اور بود
این 2 تا لگو بازی هستن به نظر شما کدوم بهتره:
Last edited by 2lombe; 12-08-2011 at 19:05.
احتمال میدم جز اون دسته دوستانی هستی که یه هو جو گیر میشن و هنوز هیچی نشده به فکر ساختن بازی میفتن !
UDK دیگه مثل FPSCreator بچه بازی نیس !
یاد گرفتنش کلی زمان میبره !
شما هم اول یاد بگیر بعدا فکر ساخت بازی باش![]()
حرفت درسته اما اینکه اینجوری بهش بگی توهین میشه بهش .
به نظر من بازی سازی فقط نیاز به پول زیاد داره . یعنی اگه آرزو دارید بازی ساز بشید فقط به فکر پول باشید و تاسیس شرکت
بازی سازی هم جز کارهای خیلی سنگین به حساب میاد . شاید حتی سخت تر از ساخت یه برج !
الان به ما بگن یه برج بساز اولین چیزی که به ذهنمون میرسه داشتن پول زیاده که بتونیم تخصص هایی که لازم داریم رو جور کنیم
بازی سازی هم دقیقا مثل همینه یعنی واسه ساخت یه بازی خوب حداقل باید 500 میلیون سرمایه داشت + شرکت
یه موضوع دیگه اینکه به نظر من هیچ وقت نباید رو کار ساخت یه بازی به صورت مستقیم سرمایه گذاری کرد
یعنی مثلا شما 700 میلیون داری به هیج وج نباید این پول رو خرج ساخت بازی کنی ! باید این پول رو بزاری یه جایی مثل بانک و از سود ماهیانه این پول مثلا 10 تا کارمند استخدام کنی
اینطوری اگه شکست هم بخوری آسیب زیادی نمی بینی ! اما اینکه بخواهی اصل سرمایه رو خرج کنی کار اشتباهیه .
البته این واسه بازیهای سنگین و خوب در حد بازیهای خارجی هست نه بازیهای کوچیک و گروهی یا مستقل
بازی سازی کوچیک و مستقل هم میتونه سود داشته باشه اما هیج وقت فکر نکنید که به صورت اینترنتی میشه بازی بزرگ و سنگین و خوبی ساخت ...
نه جوگیر نشدم چون برادرم کمی در قسمت های برنامه نویسی کمک می کنه چون رشتش همینه و محیط بازی فقط سلیقه ای هست ولی فکر نکردم که اسون هست همون فیلم های 3dbuzz را نگاهکردم و نگاه خواهم کفایت می کنه نمی خواهم GEARS OF WAR 4 بسازم در حد بازی های ایرانی بلکا کمتر از انها
درسته که FPSC خیلی نسبت به UDK محدود تره ولی هم بازی خوب میشه با FPSC ساخت و هم امکان داره بازی UDK بد باشه من اینجا نه از FPSC طرفداری میکنم نه از UDK بد میگم اگه بازی خوب ساخته بشه دیگه ایراد موتور یا برنامهاش چیه؟ مهم اینا نیست دوست عزیز مهم بازییه که ساخته میشه.![]()
اگر من بتونم که می تونم با FPSC با خیلی اسون تره ولی خیلی کم استقبال میکنند ولی اگر با موتور بهتری بسازی هرچند بد ولی استقبال زیاد میشی و انتقاد وباعث می شود که برای بد بهتری بسازیم
دوست عزیزم به آدم های خبره این انجمن نگاه کن که از کجا شروع کردند.
شما اگه تا حالا سراغ هیچ موتوری نرفتی من دوتا موتور رو به شما پشنهاد می دهم یکی گیم میکر و یکی گیم استدیو
UDK اصلا ساده نیست .پیشنهاد هم نمی کنم نرسیده بهش بچبسی البته باخودته .دو تا موتور بالای یادگیرشون بسیار ساده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)