در مقایسه ی کولر گازی با آبی کدوم کمتر برق مصرف میکنند منظورم مدل های مشابه هست
در مقایسه ی کولر گازی با آبی کدوم کمتر برق مصرف میکنند منظورم مدل های مشابه هست
نمایندگی شارپ در دبی
P.O.Box 17115
Dubai
Phone +971 4 8815311
Fax 971 4 8871388
کسانی که در مناطق معتدل زندگی میکنند می توانند یک کولر با ظرفیت پایین شارپ بخرند و یک عمر راحت باشند. پیشنهاد می کنم که اگر خودتون یا دوستان خواستند برن از طریق همین نمایندگی خاورمیانه شارپ یک مدل توپ انتخاب کنند. مثلا 9000 یا 12000 که به اندازه یک یخچال بیشتر مصرف نخواهند کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گازی صدر صد
آقا من اسپلیت های سامسونگ رو پیشنهاد میدم...خودمون 7 ساله داریم یه فضای 250 متری رو کامل جواب میده(30 هزاره)...
کلا عالیه...البته کل فضا رو بخواد خنک کنه 2 ساعت روی حالت معمولی تو توربو 1:30 طول میکشه...راستی 250 متر با اتاق و ... گفتم!
چون اکثرا در اتاقا رو باز میذاریم خنک شه! ولی همون محدوده ی 60-70 متر جلوشو که در عرض نیم ساعت یخچال میکنه روی توربو!
برای شمال هر متر مربع با ارتفاع حدود ۳ متر ۴۴۵BTU/h لازمه.
برای سواحل جنوبی ۴۶۵ بی تی یو برای هر متر مربع
مناطق شرقی و جنوب شرقی گرم و خشک ۴۵۰ بی تی یو
مناطق غربی کوهستانی معتدل ۳۲۰ بی تی یو
به ازای هر نفر ۱۲۰ بی تی یو به مجموع حاصلضرب متراژ در این اعداد اضافه کنین.
به ازای هر اجاق گاز در آشپزخانه معمولی ۲۰۰۰ تا و آشپزخانه اوپن ۴۰۰۰ تا به این اعداد اضافه کنین.
مصرف کولرهای آبی در حد چند صد وات هست ولی گازی معمولا بیشتر از ۱۰۰۰ واته.
گازی اگه روشن بشه در مدت 1 ساعت کل خونه رو خنک میکنه اما کولر آبی باید یه 6 ساعتی بذاری بمونه تا خونه خنک بشه اونم خنکی شبیه به حموم
یعنی مصرف آبی 6 ساعت باشه ، گازی کمتر از این مقدار مصرف میکنه(مصرف زمان)
سلام من میخوام دو تا اسپلیت بگیرم.بهم سامسونگ رو پیشنهاد کردن.میگن کم مصرف ترین هم هست.حالا بین دو مدل neo vivace و کریستال موندم.خودم از رنگ neo vivace خوشم میاد ولی مرده میگفت کریستال بهتره و پرتاب بادش بیشتره.ممنون میشم راهنماییم کنین که چی بهتره.
(برای حال 24000 میخوام و برای اطاق 12000 البته واسه اطاق فکر کنم فقط کریستال داره)
نمی دونم شما تا حالا بندرعباس بودی یا نه؟ اینجا از اردیبهشت تبدیل به جهنم میشه و تا آخر آبان ادامه داره. در واقع شما کباب نمی شی ولی آب پز میشی.
نمی دونم رو چه حسابی برای هر متر مربع این اعداد رو پیشنهاد دادی. ولی برای شهر ما برای هر متر مربع 1000 بی تی یو هست. تازه اگر مستقیم آفتاب بهش نزنه و یا جایی نباشه که مرتب باید درش باز و بسته بشه مثل مغازه ها. که در اون صورت باید ظرفیت بیشتری برای هر مترمربع بگیرید.
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
این تا حدودی میتونه درست باشه. ولی شهر ما که کولر رو خاموش کنیم حداکثر نیم ساعت خنکی دوام داره و باید کولر بصورت ممتد روشن باشه.
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
بندرعباس اصلا SAMSUNG و LG رو پیشنهاد نمی کنن. دلیلشون مقاومت خیلی کم این کولرها در برابر شرجی بسیار شدید هست. مقاوم ترین در برابر شرجی OGENERAL هست. بعدشم مارکهای مثل PANASONIC و غیره. میتسوبیشی از همشون بهتره ولی سه برابر مارکهای بالا قیمت داره.
یعنی برای یه خونه ۱۰۰ متری باید کولر ۱۰۰ هزار بزنی.من که فکر نمیکنم اینطوری باشه.
کولر ۱۰۰ هزار میشه حدود ۱۰۰۰۰ وات.یعنی ۴۵ آمپر.دیگه بقیش رو خودتون حساب کنین.
اون اعداد رو هم از یه سایت مهندسی ساختمان کپی کردم.
باور کن اینجا همینطور هست. ما برای 18 متری 18000 گزاشتیم. برای 6 متری که اتاق خودم باشه هم 6000 گزاشتم که از اون اصلا راضی نیستم و باید 12000 میزاشتم.
برای هر متر 1000 بی تی یو را من هم از یک شرکت مهندسی فروش تاسیسات تهویه مطبوع از اینترنت درآوردم.
البته حرف شما هم منطقی هست. و برای 100 متر فوقش سی هزار میزارن.
Last edited by msm43njn; 18-07-2011 at 16:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)