بابا کولر گازی مصرفش بالاست من به همون آبی راضیم جون مراد : دیای مسعود.....ای کولر گازی ......ای توربین.....خودت رو لو دادی برو دیگه برو دوستان ماهیتتو شناختن .... .
+
این موضوع ادامه پیدا نکنه خیلی بهتره... دوستان فقط سعی کنید زیر سنتون حرفی نزید![]()
بابا کولر گازی مصرفش بالاست من به همون آبی راضیم جون مراد : دیای مسعود.....ای کولر گازی ......ای توربین.....خودت رو لو دادی برو دیگه برو دوستان ماهیتتو شناختن .... .
+
این موضوع ادامه پیدا نکنه خیلی بهتره... دوستان فقط سعی کنید زیر سنتون حرفی نزید![]()
گیم اسپات هم نقد رو کامل کرد به نکات خوب و بد اشاره کرد...
The Good
- Excellent dungeon design
- A host of worthwhile collectibles
- Great boss fights
- Strong visuals.
The Bad
- Troublesome controls
- Lots of padding
- Predictable formula.
نمرات جدید
Nintendo Life 10/10
Digital Spy 5/5
Gaming Age A
N-Europe 10/10
متای بازی رفته بود رو 94 که برگشت رو 95...
میانگین نمرات بازی شاهکار هست!
از 28 نقد میانگین 94.25% برای این شاهکار بزرگ Wii
این با آنچارتد 3 دیگه واقعا منفجر کردن درباره خود بازی هم دیگه واقعا میشه گفت فقط شاهکار... آنچارتد 3 اینقدر خوب نشون داد خودش رو حالا این رو هم بازی کنیم عنوان های دیگه در کنار این دو مسخره هستن! : دی
گوتی هم این دو میشن چون کیفیت بالاتری از دیگر عنوان ها دارن...
البته اینجا میانگین بازی رو گفتیم بقیش میشه برا تاپیک vga ولی چون اون تاپیک اسپم کده شده اینجا گفتیم! : دی
Last edited by Killzone2; 23-11-2011 at 23:40.
این تاپیک منتقل نمیشه؟
نمرات بالایی هم که گرفت کسی هم بهش توجه نکرد...
واقعا نمیدونم چرا این سبک ها بهش توجه نمیشه از عنوان های مضخرف دیگه خیلی بهتره این ولی کی هست که توجه کنه!!!
میانگین از 51 نقد 93.86% هست که در کل میشه گفت عالی هست.
تاپیک منتقل شود!![]()
من تسلیمم ، پرچم سفید رو میبرم بالا و تسلیم..
حاضرم 3 بار پشت سر هم اسکاریم تموم کنم ، 3 بار ویچر رو از اول برم همشون رو هم روی درجه سختی اخر Deus ex رو حاضرم چندین بار بازی کنم
خدای جنگ 3 رو دوباره پلت کنم ولی نگن بیا اینو دوباره بازی کن که جم کردن این ایتم ها دیگه کار من نیست و بسه واقعا بسمه..
لامصب مگه تموم میشه به قول یارو گفتنی س...س شدیم رفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)