تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: این انتظارات رو از یه گوشی میخوام فکر میکنید wildfire جوابگو خواهد بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bttt0's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    sargashteye kooye to

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من x10 ارزش خرید نداره منم سامسونگ S8530 Wave II رو بیشتر تایید میکنم تا x10 ... اگر آندروید میخوای بگیری یکم بیشتر هزینه کن sl بگیر

2. 2 کاربر از bttt0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من x10 ارزش خرید نداره منم سامسونگ S8530 Wave II رو بیشتر تایید میکنم تا x10 ... اگر آندروید میخوای بگیری یکم بیشتر هزینه کن sl بگیر
    دوست عزیز میشه دلایلتون رو بفرمائید. ممنون میشم

4. این کاربر از reza,n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

x10 دیگه قدیمی شده عزیز! سال ساختشو نگاه کن شما!

بعدشم رنگ 256000 ها واسه آندروید خیلی خنده داره!

گرفتن این گوشی = پول دور ریختنه!

فقط دوربین داره!

6. این کاربر از softcenter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز میشه دلایلتون رو بفرمائید. ممنون میشم
    دوست عزیز شما اول بیا خواسته های خودتو 100% اوکی کن...اول دنبال سیستم عامل آندروید بودی...الان رسیدی به بادا! اینم بگم که بادا رو اصلا سیستم عامل حساب نکن چون خیلی برنامه هاش محدوده...خیلی زیاد...و با ظهور آندروید هم دیگه شرکتها رغبت چندانی واسه برنامه نوشتن واسه این سیستم عامل ندارن.

شما بیا یکی دو تا چیز رو ملاک اصلی قرار بده...طبق استفاده خودت...مثلا بگو گوشی من حتما باید آندروید باشه چون می خوام از نرم افزارهاش استفاده کنم...بعد برو سراغ بقیه چیزها...

بعدم شما میگی با سامسونگ حال نمی کنی که...پس ویو دیگه چیه؟؟

ببخشید اینطوری گفتم ها...به نظرم سردرگم شدی کمی...

x10 دیگه قدیمی شده عزیز! سال ساختشو نگاه کن شما!

بعدشم رنگ 256000 ها واسه آندروید خیلی خنده داره!

گرفتن این گوشی = پول دور ریختنه!

فقط دوربین داره!
    256 هزار هم نیست...65 هزارتاییه.

8. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دیگه بدتر!

56 هزار تا چیه!

10. این کاربر از softcenter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما اول بیا خواسته های خودتو 100% اوکی کن...اول دنبال سیستم عامل آندروید بودی...الان رسیدی به بادا! اینم بگم که بادا رو اصلا سیستم عامل حساب نکن چون خیلی برنامه هاش محدوده...خیلی زیاد...و با ظهور آندروید هم دیگه شرکتها رغبت چندانی واسه برنامه نوشتن واسه این سیستم عامل ندارن.

شما بیا یکی دو تا چیز رو ملاک اصلی قرار بده...طبق استفاده خودت...مثلا بگو گوشی من حتما باید آندروید باشه چون می خوام از نرم افزارهاش استفاده کنم...بعد برو سراغ بقیه چیزها...

بعدم شما میگی با سامسونگ حال نمی کنی که...پس ویو دیگه چیه؟؟

ببخشید اینطوری گفتم ها...به نظرم سردرگم شدی کمی...

256 هزار هم نیست...65 هزارتاییه.
    خواهش میکنم دوست عزیزم از اینکه صادقانه صحبت میکنید و اطلاعات خودتون رو در اختیارم قرار میدید واقعا" متشکرم. حق با شماست یه مقدار سردرگم شدم حقیقتش قصدم اینه که اواخر ماه همون X10 رو بگیرم (به احتمال 90درصد) ولی خب راستش رو بخواید من اطلاعاتم در مورد موبایل محدود هستش و قصدم اینه که یه مقدار از تجربیات و اطلاعات دوستان بهره ببرم. البته بماند که یه تعداد از دوستان هم اصلا" X10 رو توصیه نمیکنم و فقط میخوام دلایل فنی ش رو بدونم.
    باز هم ممنونم
    رضا

12. این کاربر از reza,n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هادی جان با توجه به اینکه شما با هر دو کار کردید. با در نظر گرفتن همه شرایط (قیمت و ... ) نظرتون چیه؟
    اگه بین wildfire و x10 قرار باشه انتخاب کنی حتما x10 روبگیر چون سخت افزار قوی داره ولی اگه تو این رنج گوشی دیگه ای میخوای که جدید تر باشه و از سامسونگ هم خوشت نمیاد به نظر من حتما HTC Desire به قیمت حدود 400 تومن بگیر که صفحه نمایشش هم amoled هست اینو گفتم چون اچ تی سی خیلی کمتر amoled میزنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ما داریم دلایلش فنیش رو میگیم باز میگه x10 !

دادا!

آخه 65 هزار تا رنگ..خندت نمیگره خودت!؟؟ چی رو میخواد درست نشون بده توی آندروید با این صفحه نمایش چرت؟

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه tft خیلی هم خوبه...توی نور افتاب بسیار خوب عمل میکنه برعکس oled و اینا .
    ببخشیدا ولی منظورتون از oled و اینا AMOLED و Super AMOLED ه؟؟!!! اینو دیگه همه می دونن که AMOLED ها زیر نور آفتاب خیلی بهتر از TFT هستند. احتمالا منظورتون چیز دیگه ای بوده.!

16. این کاربر از SH_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم بگم که بادا رو اصلا سیستم عامل حساب نکن چون خیلی برنامه هاش محدوده...خیلی زیاد...و با ظهور آندروید هم دیگه شرکتها رغبت چندانی واسه برنامه نوشتن واسه این سیستم عامل ندارن.
    البته به این شدت هم که شما می گید نیست. اگه یه سر به samsung Apps بزنید می بینید که خیلی از شرکت های معروف برنامه هاشونو واسه Bada هم ارائه دادن. در ضمن سامسونگ هم به شدت از بادا حمایت می کنه و جدیدا هم در تلوزیون های هوشمندش هم از این سیستم عامل استفاده کرده.

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

من هم WaveII رو پیشنهاد می کنم. به دلایل زیر:

1. سخت افزار فوق العاده قوی. تا حالا هر فیلم HD (ا MKV, DivX و ... ا)با هر بیت ریتیو به راحتی و روون پخش کرده. (با پلیر خود گوشی.)
    2. UI روون و سریع.
    3. دوربین خیلی خوب (5MP) و فیلم برداری بسیار عالی (720p Overall bit rate : 12.1 Mbps
    4. صفحه نمایش بسیار خوب SCLCD با رزولوشن بالا (480 * 800 ) با 16 میلیون رنگ و زاویه دید عالی و عملکرد خوب زیر نور خورشید. که X10 اصلا باهاش قابل مقایسه نیست.
    5. وایرلس سری N در مقایسه با سری g در X10.
    6.من خودم تا حالا کارم لنگ نمونده و هر برنامه ای که می خواستم پیدا کردم (البته در بخش برنامه های مجانی... برنامه های پولی که دنیاییه واسه خودش).
    ((در ضمم X10 رادیو نداره!)).
    بازم انتخاب با خودتونه اما قبل از اون تا جایی که می تونید تحقیق کنید و خودتونو به چند تا گزینه محدود نکیند... اگر سوالی بود در خدمتم... موفق باشید.
    Last edited by SH_P; 09-07-2011 at 12:27.

18. این کاربر از SH_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •