من کامل متوجه نشدم دوتا دستگاه جدا است یعنی چی
میشه بیشتر توضیح بدهید
من کامل متوجه نشدم دوتا دستگاه جدا است یعنی چی
میشه بیشتر توضیح بدهید
ای بابا حالا چرا 10 تومنی. شما همون پاناسنیکو بیار من 250 تا 300 ازت می خرم. هر سه تا گیرنده ای که معرفی کردم در حدود 100 تا 200 دلاره.
این که گفتید چند کاره نیست یعنی قسمت گیرنده و DVD پلیر جدا از هم کار می کنه؟
موقعی که DVD پلیر روشن است ، دیگه گیرنده کار نمی کنه؟ و بالعکس؟
این حسن دستگاه است یا عیبش؟
سلام به همگی دوستان و هموطنان.دوستان چند سوال داشتم میخوام راهنماییم کنید.
1. من میخوام یک گیرنده دیجیتال بخرم و برا کامپیوتر قبلا یکی خریدم و فقط میخوام ----- دیجیتال بخرم.به نظر شما در این زمان و مکان(بیرجند) و میخوام کامل و بی نقص باشه و پشتیبانیشم همه جوره خوب باشه و full hd 1080P رو هم ساپورت کنه و خاصیت تنظیم برای ظبط هم کامل ساپورت کنه و امکانات دیگه ای که همه استفاده میکنند چی بخرم خوبه؟قیمت هم زیر 100 تومن میخوام در ضمن هیچ نیازی ندارم که دی وی دی پلیر داشته باشه فقط یو اس بی که بشه هارد و فلش وصل کرد داشته باشه بسه.
در ضمن میخوام که کابل HDMI هم بخوره با این که تلوزیونمون نداره ولی خوب شاید لازم شد یعنی لازم میشه.کامپونت رو که حتما داشته باشه.
لطفا یه مدل بگین که کارش رو پس داده باشه و هنگ و اذیت تو کارش نباشه و از زبان شیرین فارسی تا ته ساپورت کنه.
راستی این یه شبکه ضبط کردن و یک شبکه تماشا رو همه رسیورا ساپورت میکنند؟الان شبکه های اصلی از 1 تا قرآن همه تو یک فرکانسند؟
2. در مورد خود سیستم دیجیتال هست که چرا کیفیت از ----S پایین تره یه کمکی؟(شبکه های موحود در ستلایت بدر)
3. من الان به شبکه 7 احتیاج مبرم دارم ولی الان که سیسام دیجیتال رو استفاده مینکنم همه شبکه ها هستند به جز آموزش.خواستم بدونم مشکل از کجاست؟چون قبلا بود و چشبکه چهار نبود ولی الان شبکه چهار هست و اون نیست.
Last edited by hosseingrami; 25-08-2011 at 07:13.
سلام دوستان اگه کسی هست جواب بده.من منتظرم و نیاز به اطلاعات دارم.
سلام
این دستگاه نمایندگی فروش معتبر در تهران هم داره ؟
به خاطر اینکه دستگاه های برقی یک میزان ساعت مشخص عمر مفید داره، این دستگاه به صورت ترکیبی از دوتا دستگاه داخل یک پکیج تهیه شده و با کنترل از حالت گیرنده دیجیتال به حالت دی وی دی تغییر وضعیت میدهد و عملاً در طول ساعاتی که شما از تلویزیون استفاده می کنید ، دی وی دی پلیر شما خاموش است
در نتیجه از عمر مفیدش کم نمیشه و یک حسن به حساب میاد.
1- با همون نکته ای که گفتی می خوام 1080P باشه و زیر 100$ گزینه مورد نظر شما بلوسنس T14+ است و همه قابلیت هایی که نوشتید داره.
2-فعلاً تصاویر ارسالی صدا و سیما کیفیت پایینی داره ولی در کل ----T سیستم MPEG-4 H.264 است و ----S سیستم MPEG-2 استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آینده ای نزدیک کیفیت هم بالاتر از ماهواره میره
3- در این زمان شبکه های ارسالی در بیرجند این ها است
یک، دو، سه، چهار، خبر، شما و استانی خاوران (بیرجند)
آدرس و مشخصات برات پ.خ شد.
توي تبريز هم نمايندگي هست
شنبه برات پ خ می زنم
عکس داخل انواع گیرنده دیجیتال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من هم نمایندگی شیراز را پ.خ کن
امیدوارم که مثل امکاناتی که نوشتی ، جنس اش هم کامل و درجه 1 باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)