تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: مايا يا 3D MAX ؟

داره خودمونی میشه حاجی حسین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    شیراز،بلوار نصر،شهرک دتخضر،کوچه فرهنگ سرا،درب ششم،سم

پيش فرض

سلام اگه میخوای حرف ای بشی باید کار کنی کار کار کار
    من با مایا مدلینگ میکنم
    با زی براش دیتیل میدم
    با موشن بیلدر انیمیت مکنم البته فقط ریگ رو باید بیاری که سنگین نشه
    با مکس و وی ری اسکین میکنم و رندر میگیرم
    با افتر کامپوزیت میکنم
    هر برنامه ای به درد یه کار میخوره و هیچ برنا مه ای کامل نیست
    فکر نکن کار کن

2. این کاربر از حاجی حسین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 3dRasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Bandar Abbas

پيش فرض

به نظرمن مكس هم بهتره وهم هيولاي سه بعديه

من تازگي حرفه اي شدم
    ميگم مكس عاليتره

داره خودمونی میشه Bubo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تصميم گرفتم برم مايا! از نظرات همه خيلي ممنونم!
    تصمیم خوبیه عزیز ولی یه نکته که فکر نکنم هیچ کس بهش اشاره کرده باشه.
    ببین تو بازار انیمیشن الان ایران کدوم بیشتر استفاده میشه.

اگه بهترین هم یاد بگیری ولی تو بازار الان کار برد نداشته باشه پشیزی به درد نمیخوره.

البت بدون یا مکس یا مایا ، سمت XSI و Blender و Sinema 4D اصلا نرو که اصلا فکر نکنم زیاد درامد زا باشه.

فقط اینو بگم من هم مکس کار میکنم و هم مایا ولی تو هر پروژه میرم ببینم چیزی که میخوام با کدوم سریع تر و بهتر بهش میرسم.
    با این که اصلا نمیشه مکس رو با مایا از لحاظ Bug ـها و فلکسیبل بودن مقایسه کردن ولی بدون اگه دو مدل کار رو، یکی در مایا یکی در مکس به مسابقه بذارن هیچ وقت مایا کار به پای مکس کار نمیرسه بابت ابزارهای فوق العاده مکس برای مدلینگ؛ از لحاظ سرعت سهولت گفتم.

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

خز چیه بابا

تا موقعی که ما دنبال این جور چیزاییم به هیچ جا نمیرسیم یعنی فقط کلاس، فقط یه چی داشته باشم که اون یکی نداشته باشه
    واقعا خیلی خنده داره، بچه گانس، ببخشیدا ولی ...

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    اگه میخواید با مایا حرفه ای بشید خیلی کار باید بکنید
    خیلی تلاش میخواد
    و خیلی هم حرفه ای تره.بیشتر انیمیشن ها و بازی های معروف قسمت زیادیشون با مایا ساخته میشه
    مکس بادگیریش آسون تره و برای معماری خیلی بهتره
    در مورد مدلینگ امکانات مایا همون طور که دوستان گفتن بیشتره
    ببینید آموزش ویدیویی مایا برای مبتدی ها شاید کم توی ایران پیدا شه و مال مکس خیلی بیشتر باشه ولی اگه به سمت پروفشنال شدن برید آموزشای مایا بیشتر هست
    اینم بگم برای اینکه یه انیمیشن ساز یا یه مدلساز بشید یادگیری مایا یا مکس به تنهایی کافی نیست
    شما در طول کارتون به نرم افزار های زیادی نیاز پیدا می کنید که شاید امکاناتی که دارن رو مایا یا مکس نداشته باشه و باید این نرم افزار ها رو ترکیب یا همون intergrate کنید.
    مثلا zBrush و mudbox رو احتیاج دارید برای sculpting
    افتر افکتس و nuke و... هم میخواید برای کامپوزیت
    و خیلی نرم افزار های دیگه
    که برای حرفه ای شدن باید اونا رو هم تا یه حدی بلد باشید
    توی ایران با مدلسازی پیشرفت زیادی نمی کنید ولی رندر و انیمیت خیلی درآمد داره
    موفق باشید

6. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض B3dnet

سلام
    منم وظیفه دونستم نظرمو بگم...
    من هم با 3dmax کار کردم و هم با Maya
    من موقعی که نرم افزار مایا را برای اولین بار نصب کردم واقعا از کار کردن باهاش ترسیدم ولی مکس و خیلی بیشتر تونستم بپزیرم...
    برای این موضوع بود که نمای کلی مکس ساده تر هست و اگه کسی بخواد شروع کنه دوست داره بیشتر توی مکس کار کنه تا مایا ..
    ولی به جرات میتونم بگم که نظمی که توی مایا دیدم توی خیلی از نرم افزار ها ندیدم...
    الان برای تمام مباحث نرم افزار خاصی اومده ... برای مدل سازی Zbrush برای texture نرم افزار هست برای render چندین موتور مثل Vray - Mental ray - brazil - .... برای composite هم همینطور...
    چیزی که مهم هست اینه که شما اصول کارو یاد بگیری...مثلا اگه میخوای Modeling کار کنی آناتومی یاد بگیری و همینطور طراحیت خوب باشه و ....
    و اگه میخوای انیمیت کار کنی تکنیک هارو یاد بگیری...
    در واقع یاد گیری نرم افزار زیاد وقتتو بگیره چند ماه و بعد یاد گیریه تکنیک و همزمان تمرین تمرین تمرین...تو هر نرم افزاری که باشی توی هر تخصصی حرفه ای میشی...
    اگه میخوای انیمیشن کار کنی من بهت پیشنهاد میکنم مایا یاد بگیری...چون 3Dmax با اینکه باهاش هم گیم میسازن هم انیمیشن هم فیلم ولی با نرم افزار های معماری بیشتر هماهنگ هست...مثل Autocad ....
    و تو ایران هم توی دانشگاه ها برای درس معماری مکس یاد میدن و برای انیمیشن مایا
    اینم از شروع بهت بگم که یک تخصص خوب یاد بگیر به صورت حرفه و به باقی مباحث هم نسبتا تسلط داشته باش..همه چیزو با هم نمیتونی به خوبی یاد بگیری ولی میتونی یه کارو خیلی عالی یاد بگیری

8. 4 کاربر از b3dnet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2ERroR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من بعد از اینکه اتودسک امتیاز مایا رو خرید تغییرات زیادی در مایا و مکس ایجاد کرد
    همانطور که می بینید در نسخه های جدید تر بیشتر امکانات مایا به مکس هم اضافه شده
    به عنوان مثال افزوده شدن mCloth در مکس 2013 که قبلا این امکان فقط در مایا بود و امکانات دیگری مانند تغییرات MassFX و ...
    امیدوارم در آینده این دو نرم افزار به یک نرم افزار حرفه ای تبدیل شن تا کاربران بتونن کارهای بهتری انجام بدن

10. این کاربر از 2ERroR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •