سلام. نه رفیق با isfahaneshop عزیز بودم که اونم جوابم رو نداد.لطف کن جواب بده isfahaneshop
سلام. نه رفیق با isfahaneshop عزیز بودم که اونم جوابم رو نداد.لطف کن جواب بده isfahaneshop
دوست عزیز! برای تبلیغ یه کالا نیازی نیست که یه پست رو توی چند تاپیک و چندین بار تکرار کنی.
سایت مورد اشاره شما رو دیدم. نمیدونم روی چه حسابی اون شرکت محترم وب سایت رو انگلیسی طراحی کردن و پیغام Eide Fetr Mobarak رو هم لااقل به زبان فارسی نذاشتن!! نمیدونم شاید هم CMS فارسی پیدا نکردن که سایتشون رو روی اون پیاده کنن.
ولی من اونجا نه چیزی برای مقایسه دیدم و نه چیزی برای مشاهده کیفیت! فقط یه PDF بود حاوی مشخصات که حداقل در مورد ساپورت هارد دیسک چیزی نوشته نبود. تاکید خاصی هم روی مشخصات واقعی مطابق با استاندارد صدا و سیما شده بود که من نفهمیدم منظور چیه! مگه بقیه دستگاهها مشخصاتشون غیر واقعیه؟! اگه ملاک رو تاییدیه صدا و سیما و شرکت تکتا بگیریم خیلی از دستگاهها این رو دارن و خیلی از دستگاهها هم هستن که تاییدیه ندارن و خیلی امکانات کاملی هم دارن! به گارانتی کامل یک ساله هم اشاره شده بود که باز هم من منظورشون رو نفهمیدم. مگه گارانتی بقیه شرکتها ناقصه؟!
ضمناً در قسمت Related website با وب سایتهایی نظیر ewqeqe , 1234 , ewtrwe , test1 مواجه شدم که برام جالب بود!
برای شرکتی که عدم شتابزدگی در ارائه محصول برای حفظ صیانت از مشتری رو به عنوان شعارش معرفی میکنه، این موارد رو نمیدونم باید به عنوان چه چیزی حساب کرد؟!
دوستان نظرتون راجع به Lumexy T3601 چیه؟؟؟ کیفیت dvd پلیرش خوب هست یا نه؟؟؟ کیفیت گیرندش چطور؟ ارزش داره بخرم یا نه؟ بهتره گیرنده رو جدا و دی وی دی پلیر هم جدا بخرم؟
سلام دوستان.
بین لومکسی که دی وی دی پلیر هم بود و بلوسنس تی 14 پلاس با صرف نظر از اینکه که لومکسی دی وی دی پلیر داره کدوم رو انتخاب میکنید؟ و چرا؟
کلا بلوسنس تی14+ ارزش خرید داره نسبت به رقبا و قیمتی که داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من شخصاً اگه قصد خرید داشتم و DVD برام مهم نبود قطعاً بلوسنس رو انتخاب میکردم. قیمت بلوسنس هم با توجه به Media Player اش و به نسبت سایر گیرنده های دیجیتال معقول به نظر میرسه.
پس این که میگند در عمل همه گیرنده ها یکی اند چرته؟
الان p و I که بلسونس از P پتیبانی میکنه شبکه ها رو سریعتر باز میکنه یا فرقی نداره؟چون واقعا 5 ثانیه آزار دهنده است.
پس خرید بلوسنس با توجه به شرایط الان معقوبه؟
من برای خرید این وسیله باید چه فاکتورایی توجه کنم که اصل باشه و لاین که چیا همراهش هست و نیست؟و در کل هر چی برا خید لازمه بگید چون واقعا قصد خریدش رو پیدا کردم.
تو تهران هم اگه جای خوب و معتبر و منصف میشناسید معرفی کنید و اگه خلاف قوانین هست پ.خ کنید.
یا علی ممدد و پیشاپیش ممنون
آره زیاده چون یکی از فامیلا یه دستگاه ساده شو خریده که حتی گیرندگی خوبی نداره ولی در عرض 2یا3 ثانیه شبکه رو عوض میکنه .
حالا این دستگاه T14+ با این امکانات و قیمت چرا اینقدر طول میده تا کانال عوض کنه .
حرف من سوالی بود ها.یعنی این هم مثل بقیه سرعت بود شبکه ها کمه؟پس کو این تکنولوژی P ؟
پس معلوم میشه علکی زدندش....
دوستان خواهشا در این مورد نظر بدن.
مدلی هست که سرعت لودش خوب باشه؟؟؟![]()
سلام دوستان یه سوال فنی
کیفیت و رزولیشن شبکه ها در dvbt ها بهتره یا ماهواره؟
مثلا میشه با یه ریسیور خوب کانالارو hd دریافت کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)