از اور دراوردم الان idle 45 46 هست و تو load همون 60 که گفتم . فکر نکنم پایین تر از این بیاد تو فروم ها من خوندم اکثرا همین دما رو دارن
از اور دراوردم الان idle 45 46 هست و تو load همون 60 که گفتم . فکر نکنم پایین تر از این بیاد تو فروم ها من خوندم اکثرا همین دما رو دارن
خب شما دفعه بعد رعایت کن چون بدون فن تا لب مرز رفتی ما که جرات نمیکنیم!![]()
دوستان با این سیستمم که تو پست اول هست میتونم 470 gtx ببندم ؟ از قدرتش استفاده میکنه ؟کارت pci-e 2 هست mb مشکلی نداره ؟
Last edited by M.s.95; 27-06-2011 at 19:33.
460 کفایت میکنه برای چی 470 میخواین؟بودجتون چقدره؟مانیتورتون؟
دقیقا همین سوال شما تو ذهنمه، که آیا ارزش داره این اختلاف قیمت رو بپردازم و 470 بگیرم یا به 465 یا 460 کفایت کنم ، یعنی درست متوجه نیستم که با اسلات های PCI E 16X 1که دارم آیا میتونم از توان 470 که PCI E 2 هست استفاده کنم یا نه
مانیتور رو هم قراره HD بگیرم روزلیشن رو هم میتونید1920*1080در نظر بگیرید
خب شما فعلا یه 460 بگیر کم بود یکی دیگه بگیر SLI کن کاراییش از 580 هم بعضی مواقع بالاتر میره!
از نظر تفاوت بین 460 و 470 که بله ارزش داره. مخصوصا برای FullHD.ولی به نظرم GTX 560 Ti از 470 هم بهتره. قویتر... خنک تر...دقیقا همین سوال شما تو ذهنمه، که آیا ارزش داره این اختلاف قیمت رو بپردازم و 470 بگیرم یا به 465 یا 460 کفایت کنم ، یعنی درست متوجه نیستم که با اسلات های PCI E 16X 1که دارم آیا میتونم از توان 470 که PCI E 2 هست استفاده کنم یا نه
مانیتور رو هم قراره HD بگیرم روزلیشن رو هم میتونید
1920*1080
در نظر بگیرید
ولی این که PCI e محدودیت ایجاد کنه یا نه شک دارم... و صد البته پردازنده محدودیت ایجاد خواهد کرد.
موفق باشید.
ولی بازم به نظر من 460 اقتصادی تره بگیری!![]()
خب من اگه یه 460 بگیرم و cpu رو اور کنم رو 3.5 (با دمای مناسب) بازم محدودیت ایجاد میکنه ؟
راستی مادربوردم هم sli نداره!
ممنون ار دوستان
به نظر من ارزش نداره البته دقیق اختلاف قیمتشو نمیدونم.
اسلات هم محدودیت ایجاد میکنه ولی کم یعنی اونقدر نیست که محسوس باشه البته مطمئنن pci2 کارایی بهتری خواهد داشت.
ی
تا 3.5 اور کنین خوبه و مشکلی نخواهید داشت.رم هم بالای 2gb بزارین.پاور هم بالای 500w
برای اطمینان بعد از خرید سیستم و اور با 3dmark11 تست بگیرین و با امتیازهای مختلف متوجه محدودیت میشین و با اور رفعش میکنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)