دوستان لطف کنن یه نیگا به همین تاپیک و عکساش بندازن!
حداقل سوای اسم کارخونه ی ماشین ظاهر بعضی از عکسها(ماشینها) نشون میده که نقلی و جمع و جوره!
خب اگه ماها اصرار داریم که پراید سوار شیم دیگه حرفی نمی مونه!
نمایشگاه 2011 لس آنجلس
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااای ، دوسته عزیز شما شورلتو با این ماشین مقایسه میکنید؟.gif)
یه بار دیگه به شورلت توهین کنید یا خودمو میکشم یا دستم به شما که نمیرسه بازم خودمو میکشم..gif)
آخه کجایه شورلت جمو جوره؟ شورلته بد بخت که از اول عمرش تا حالا ماشین کوچیک تر از تانک نزده..gif)
دوسته عزیز شورلته ولتا سرعتو قدرتش از خیلی از ماشینایه حتی بنزینیه ما بهتره.
اگر خواستید میتونم دقیقشو براتون گیر بیارم. این ماشین شدیدن پیشرفتست. در ضمن این خودرو هیبریدی هست .
اما تا جایی که من متوجه شدم این خودرویه ایرانی در دو مدله الکتریکی و بنزینی فقط با موتوره ضعیف تر طراحی شده و داره به این قیمت فروخته میشه.
دوستان مدله 250 سی سی این خودرو رو با موتوره بنزینی. 7-8 تومن اگر اشتباه نکنم. قیمت دادن.
250 سی سی برایه یک خودرو که بدنه داره کمه. مگر اینکه بدنش شدیدن سبک باشه. احتمالا این خودرو از کاربراتور بهره میگیره. که همین باعث به صرف نبودن مصرفه خودرو نسبت به کاراییش میشه. مخصوصا که تک دنده هم هستو همیشه دوره بالا میچرخه. البطه مدل الکتریکیش که کاملا برقیه. اما بازم به این قیمت؟
یکم زیادی دارن زیاد میگن. حاضرم قسم بخورم برایه خودشون نصفه اینم در نمی یاد.
من از مدله الکتریکیش اطلاعاته دقیقی ندارم.
اما مدله بزینیش مثل باقیه ماشیناست اما شدیدن سبکترو کم تجهیزات تر. اونم با یک انجینه 250 سی سی ، اونایی که مکانیک خوندن میدونن چی میگم. این ماشین نصفه قیمتشم قیمت نداره.
شما از قیافه ی این ماشین خوشت اومده. اما باور کنید وقتی مجبور باشید از این وره شهر با سرعته 40 برید اون وره شهر اونم تو گرما ، سرما، زمستو، تابستون حرفه منو درک میکنید. من نمی خوام به این ماشین توهین کنم. مدله الکتریکیش محشره ادم مواقعی که عجله نداره گردش میره. میخواد بره خرید و ... خوب 100 در 100 سرعت مهم نیست و واقعا کاربردیه و خیلی کمک میکنه. شما فکر کنید همه ی مردم با ماشینایه این جوری و الکتریکی برن بیرون. چقدر هوا خوب میشه. تازه کلی به اقتصاده خانواده کمک می کنه. اما نه به این قیمت. این خودروها باید به قیمته معقولی به فروش برسن ، همه میدونن هزینه ی ساخته یه همچین ماشینایی انقدر نمی شه. حتی اگرم بشه مردن ام وی امو پرایدو بیشتر قبول دارن .حد اقل قیمتش پایین تره سرعت بالاتر مصرفشون پایین. کولر داره. بخاری داره ،بیرون شهرم تو سر بالایی اذیت نمی کنه. این خودرو حد اکثر سرعتش 40 اعلام شده ، طبقه گفته ی دوستان حالا به مدت زمانی که طول میکشه به چهل برسه کار ندارم. اما فکر کنید ماشین دوتا سر نشینه سنگین داشته باشه به نظرتون تو سر بالایی چند تا میره؟
بازم میگم من شدیدن موافق این خودرو ها هستم اما با قیمت عادلانه.
میدونم به این تاپیک مربوط نمی شه به همین دلیل از همه معذرت می خوام اما این عکسایه شورلته ولتارو بارایه مقایسه یا اشنایی دوستان میزارم. گفتم نیازی نیست اپیکه جدید باز کنم. چون اطلاعاته دقیقی از این خودرو ندارم اما اگر لازمه خوده دوستان زحمته انتقالشو بکشن. بازم عذر می خوام..gif)

اینم چند تا عکس دیگه که برایه اینکه سرعته لود صفحه کم نشه ادرسشو میزارم اگر کسی دوست داشت اینم باقیه عکسا
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد: