سلام من HS20 رو دارم مشکلم اینه که زیادی امکانات حرفه ای داره و خیلی نمیشه باهاش سریع عکس گرفت و واجب شد یه کلاس عکاسی برم شما اگه دوست داری دوربینی داشته باشه که بتونی با کمترین تنظیمات و زوم بالا بگیری همون S4000 بهتره مطمئن باش!![]()
سلام من HS20 رو دارم مشکلم اینه که زیادی امکانات حرفه ای داره و خیلی نمیشه باهاش سریع عکس گرفت و واجب شد یه کلاس عکاسی برم شما اگه دوست داری دوربینی داشته باشه که بتونی با کمترین تنظیمات و زوم بالا بگیری همون S4000 بهتره مطمئن باش!![]()
ممنون ازت . میگم موقع فیلم برداری وقتی زوم میکنی با زوم بک میکنی صدای موتورلنز تو فیلم میادش؟
آقا مصرف باتری hs20 چطوره ؟ اذیت نمی کنه ؟
با سلام
من نیاز شدیدی به دفترچه راهنمای FUJIFILM S200 EXR دارم در صورت موجود بودن به من خبر بدهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان
4 تا باتری camelion rechargeable بگیر حله. من خریدم 35 تومن. تا الان 300 و خورده ای عکس گرفتم که 50-60 تاش با فلاش بوده و یک ساعت فول اچ دی فیلم برداری کردم اصلا و ابدا خالی نکرده.
خوبی hs20 میدونی چیه؟ سه نوع باتری بهش میخوره: Lithium (از نوع قلمی که البته نمیدونم لیتیومی قلمی توی ایران پیدا میشه یا نه) و Alkaline و Ni-MH
ضمنا باتریهایی که میخری باید 2300 mA به بالا باشه.
دوستان من هنوز تو انتخاب موندم fuji s200 يا fuji hs20 البته گزينه اول قيمتش خوبه ولي از طرفي فيلمبرداريش كيفتش خوب نيس البته من فيلماش نديدم از رو امكاناتي كه توسايت زده بود ميگم ولي مزاياي گزينه 2 اينه كه فيلمبرداريش بهتره و صفحه نمايشش ثابت نيست
من واقعا گيج شدم لطفا راهنمايي فرماييد.
دوربین عکس برداری میخوای یا فیلم برداری آخه؟ فقط در مورد فیلم برداریشون پرسیدی آخه.راستش ما یه HS20 داریم. کیفیت فیلم برداریش FULL HD است و خیلی با کیفیته. فکر کنم یکی از بهترین slr like هایی باشه که اینقدر کیفیت فیلم برداریش خوبه. کیفیت عکس برداریش هم خیلی خوبه. البته بای بلد باشی چطوری تنظیم کنی وگرنه اگه زیاد بلد نباشی و زیاد ور نری باهاش یهو میبینی از یه موبایل هم بدتر عکس گرفت
و این مشکل خیلی از کاربران کم اطلاع هست. بعضی ها رو آخه دیدم اصلا بلد نیستن چطوری عکس بگیرن، میان میگن این چرا اینطوری عکس میگیره، در حالی که اگه واقعا بلد باشی چطور تنظیم کنی و چطور عکس بگیری، واقعا حرف نداره.
مثلا یکی از مسائلی که ملت ازش ایراد میگیرن میگن نویز داره توی عکس برداریش. من خودم بعضی از روشهای معمول عکس برداری رو استفاده نمیکنم. مثلا اکثر افراد توی نور کم میان iso رو میبرن بالا. من دقیقا عکس این کارو میکنم!! iso رو میارم پایین (همیشه روی iso 100 عکس میگیرم) اما فلاش میزنم و البته نور فلاش رو هم تنظیم میکنم. و وقتی عکس میگیرم، روش زوم میکنم تا ببینم چقدر جزئیات رو تشخیص داده. مثلا بیشتر وقتا وقتی از صورت کسی عکس میگیرم، روی عکسه زوم میکنم ببینم خطوط روی پوست صورت رو چقدر تشخیص داده. اگه خوب گرفته باشم و نور رو درست میزون کرده باشم، خیلی قشنگ و شفاف خطوط روی پوست معلوم میشه و اصلا هم نویز نداره.
من اول انتظارم عکس بعد فیلم بیشتر عکس میگیرم ولی خوب گاها فیلم هم لازم میشه
کسی از دوستان هست که s200 رو داشته باشه یا اگه دوستان یه مقایسه ای بین این دو انجام بدن ممنون میشم.
یعنی کسی تو جمع دوستان نیس که مارو راهنمایی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)