درود
توضیحاتت در مورد گیم پلی بازی و درجه سختی رو خوندم یه جاهاییش قابل قبوله
ببین از اساسین کرید 1 تا برادرهود میشه گفت این فرانچایز 300 درصد پیشرفت داشته حالا این پیشرفت در مورد همه چیزه و کلیه مثلا گیم پلی - گرافیک - صداگذاری - داستان - هیجان - پرسنتیشن - ورث و اکسوریس و چیزای دیگه
به جز گیم پلی که بحث ماست در بقیه چیزا که ذکر شد مخصوصا داستان اساسین کرید خارق العاده و آتشین بوده دلیل انتخاب شدن بهترین ارائه E3 هم گیم پلی بازی نباشه همین نکاته
در مورد گیم پلی شاید میتونستن درجات سختی به بازی اضافه کنن مثل بقیه بازی ها تا هر کس طبق خواسته خودش درجه سختی رو تنظیم کنه که اینکارشون رو هم میشه یه جوری توجیه کرد
برای مثال بزرگترین تفاوت درجه سختی نرمال بازی ای مثل خدای جنگ با درجه سختی تیتان چیه ؟
آیا دشمنا بهتر مبارزه می کنن ؟
آیا دشمنا حرکات بهتر و آفنسیوی ارائه میدن ؟
آیا هوش مصنوعی دشمنا طوری عمل می کنه که میتونن از محیط بهتر از گیمر استفاده کنن ؟
اینا شاید تاثیر داشته باشه اما خیلی کمه بزرگترین تفاوت درجات سختی نرمال و تیتان در استیت حملات دشمنه
مثلا اگه روی درجه سختی نرمال هر ضربه دشمن از HP شما مثلا 10 عدد کم می کنه در درجه سختی تیتان این عدد حدود 40 شایدم بیشتر برای همین با یکی دو ضربه Game Over
اساسین کرید اینکارو انجام نداد و درجه سختی یکسانی در مبارزات داشت البته میتونیم در این نوع سختی هم با نینجا گایدن سیگما مقایسه اش کنیم که دقیقا همین نوع درجه سختی رو داشت اما نسبت به اساسین کرید خیلی خیلی سخت تر بود و من یادمه یکی از گلایه های منتقدین همین سختی مفرط بازی بود البته کم نبودن گیمرهای Hardcore که از بازی فوق العاده خوششون اومد
در نینجا گایدن بازی یه شکل مستقیمی داشت محیط ها بسته بودن و داستان خطی بود و همینطور باید مبارزه می کردی و میرفتی جلو اما اساین که Open-World این نوع سختی واقعا نمیخونه چون همین طور داریم تو کوچه پس کوچه ها راه میریم چند نفر بریزن سرمون حالا فکرشو بکن بخوایم تو هر مبارزه ای با سخت شبیه نینجا گایدن بخوایم روبرو بشیم میشه گفت خیلی از جذابیت بازی کاسته میشه یه جورایی خسته کننده میشه
برای همین من خودم عقیده دارم این گیم پلی و این سختی برای اساسین خوب و طبیعیه هر چند معروفیت اساسین کرید بخاطر گیم پلیش نیست بلکه گیم پلی بخشی از دلیل و دلیل اصلی رو باید در داستان غنی و جذابش جستجو کرد
بدرود