تازه کی گفته w800 همش emergency call میده؟
تازه کی گفته w800 همش emergency call میده؟
بالا 100% تاييد ميشه
در صمن بهترين آهنگ رو سوني پخش ميكنه
ارزونترين گوشي ها رو سوني داره
بهترين كيفيت دوربين رو سوني داره
بهترين كيفيت فيلمبرداري رو سامسونگ داره
نوكيا بره جلو بوق بزنه
![]()
بالا 100% تاييد ميشه
در ضمن بهترين آهنگ رو سوني پخش ميكنه
ارزونترين گوشي ها رو سوني داره
بهترين كيفيت دوربين رو سوني داره
بهترين كيفيت فيلمبرداري رو سامسونگ داره
نوكيا بره جلو بوق بزنه
من نمي گم آنتن دهي سوني اريكسون و سامسمونگ صد در صد خوب نيست ولي اگر نوكيا بخري هر مدلي كه باشه مي توني مطمئن مطمئن باشي كه آنتن دهيش حرف نداره ولي خوب سوني اريكسون و سامسونگ تضمين نداره يه مدلش شايد خوب باشه و مدل ديگش گند.
ببخشید من کاره ای نیستم ولی این تاپیکو بیخیالش شین
ممنون از همه
حالا كه ميخواين بيخيالش بشين بذاري من هم يه چيزي بگم.
من مدتي با چنتا از دوستان يه جاهايي بوديم كه انتن دهي فوق العاده متغيري داشت. مثلا يه جا خط نميداد ولي يه متر اونورترش همه خطها پر ميشد!! همه ميدونستن كه مثلا توي اين 10 متري آنتن بي آنتن! ما هر كدو م يه گوشي داشتيم كه اتفاقا هيچكدوم مثل هم نبود. من اونروزا پنتكداشتم. يكي نوكيا و ديگري سوني اريكسون. خب ما تا خط ميرفت نگاه به گوشي بغلي ميكرديم ببينيم چطوري است. يه روز من چنتا خط داشت بقيه نه!! يه روز روز سوني اريكسون بود و... گاهي يكيمون خط ميداد ولي نميشد باهاش تماس بگيري !!
نتيجه بعد از چند ماه: وقتي يه جايي خط نميده برا همه خط نميده. اگه يكي خط ميده اتفاقي است. شايد نيم ساعت بعد خط نده.
به نظر منم بي خيال شين بهترين آنتن دهي رو صايران لنگه كفشي داره اينو كاملا جدي ميگم !!! گوشي هاي جديد هم نمي گم فرقي با هم ندارن اما فرقشون انقدر نيست كه ارزش اين كل كل را داشته باشه !!! در ضمن مهم اينه كه بشه با گوشي حرف زد پس گوشي كه يه ذره انتن داره و نمي شه باهاش حرف زد مساوي با اون گوشي كه اصلا انتن نمي ده !!!![]()
![]()
اول Nokia بعدش Sony و در آخر هم سامسونگ .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)