تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 72

نام تاپيک: کمک در مورد اور کلاک سی‌ پی‌ یو i7 2600k

داره خودمونی میشه police-force's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    MW2

پيش فرض

این cpu با فن استوک تا 5 اور میشه البته بستگی داره رمت باسش چند باشه تا ضریب cpu رو برای اورکلاک بالاتر راحت تر باز کنه و پایدار بمونه.
    شما یه شات از منوی بایوس قسمت اورکلاک بزارین تا راحت تر بشه دقیق راهنمایی کرد.
    اینم یه شات از منوی بایوس قسمت اورکلاک و قسمتهایی که تغییر دادم با فلش مشخص کردم:

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من فقط ضریب سی‌ پی‌ یو رو از ۳۴ به ۴۰ تغییر دادم در حالت عادی:

و در حالت فول لود تست با Prime 95 به مدت ۲۰ دقیقه:

کیس Cooler master haf x 942 پاور هم ۱۰۰۰ وات گلد کولر مستر و خنک کننده هم Corsair H70 هستش
    با این مقدار افزایش فکر نکنم نیازی به افزایش ولتاژ باشه
    یک تست 30 دقیقه ای دیگه ای با پرایم بگیرید و در حین تست دمای سی پی یو رو با hw monitor چک کنید که بالاتز از 65 نباشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به بقیه صحبت هاتون کاری ندارم...!
    عجب قدرت یک پردازنده که دارای Hyper Threading هست با یک پردازنده که فاقد این قابلیت هست مساویه؟! عجیبه..!

عزیز من بنده با این پردازنده Extreme OverClocking کردم اگر شما دارید استفاده میکنید..! (هم 2500K هم 2600k)
    نتایج هم در سایت HWBOT.ORG قابل مشاهده هست...!

قابلیت ht در بعضی نرم افزارها کاربرد داره.
    یه جوری قدرت میگین انگار خیلی محسوسه.
    من زیاد با برنامه های رندر و این چیزا کار نکردم اما در بازیها تستهایی که بین دو تا cpu انجام دادم حتی 1 فریم هم فرقی نداشتن.
    پس اگه extreme overclocking کردین نیازی به ادامه بحث نمیبینم چون باید حرفهای منو متوجه شده باشین در غیر اینصئرت حتما اورکلاک نکردین.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عجب...!
    یه جوری قدرت میگین انگار خیلی محسوسه.
    خیلی محسوس هست...! به طوری که در برنامه ها MultiThread فاصله بیش از 30% مخصوصا زمانی که OverClocking هم داشته باشیم.
    برای n امین بار..!
    زمانی که پردازنده هایی که دارای ضریب بازی هستند رم در اورکلاکینگ هیچ تاثیری نمیگذاره چون دارای ضریب کنترولر جدا هست.
    شما اگر وارد BIOS مادربرد بشید یک گزینه برای تغییر فرکانس رم میبینید که به ازی هر تغییر شما فرکانس های 1066MHZ/1333MHZ/1600MHZ/1866MHZ/2000MHZ/2133MHZ رو مشاهده میکنید.
    یک گزینه هم برای تغییر ضریب کنترولر فرکانس پردازنده میبینید که شما فقط با تغییر ( هیچ تاثیری در ضریب رم نمیذاره) اون فرکانس پردازنده رو تغییر میدید.
    فقط در صورتی که شما ازطریق BCLK اورکلاک کنید فرکانس DRam اونهم به مقدار نا چیز تغییر میکنه.

5. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    با دیدن بحث داغ بین دوستان منم یه ناخونکی به سی پی یو زدم و مولتی پلایر رو 44 کردم و فرکانس رم رو هم رو 1600 گذاشتم همین الانم بازی مدال افتخار(اخرین نسخه) رو در حال اجرا دارم با sisoftware sandra هم یه بنچمارک از سی پی یو گرفتم حالا چند تا مرد و سوال دارم:
    چرا خود ویندوز هنوز سرعت رو 3.3 نشون میده؟
    دمای هسته ها بین 60 تا 73 در نوسان بود(فول لود و با hwmonitor) این دما چطوره؟
    تو تست با sisoftsandra سرعت رو 5.7 نشون میده در حالی که من روی 4.4 تنظیم کردم(تو این تست ظاهرا از i7 980 هم بالاتر شده)به ولتاژم دست نزدم دلیلش چیه؟
    در قسمتی که ویندوز به سیستم نمره میده قبلا نمره رم 7.6 بود با فرکانس 1600 الانم فرکانس همونه ولی نمره شده 7.9 دلیلش چیه؟
    اگه ولتاژ سی پی یو رو زیاد کنم دما پایین می یاد(اگه می یاد چه قدر باید زیاد کنم)؟
    O.S: 7 64bit
    main:asus p8p67
    cpu: 2500k
    ram: corssair dominator 2*2 1600
    power:700

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    با دیدن بحث داغ بین دوستان منم یه ناخونکی به سی پی یو زدم و مولتی پلایر رو 44 کردم و فرکانس رم رو هم رو 1600 گذاشتم همین الانم بازی مدال افتخار(اخرین نسخه) رو در حال اجرا دارم با sisoftware sandra هم یه بنچمارک از سی پی یو گرفتم حالا چند تا مرد و سوال دارم:
    تو تست با sisoftsandra سرعت رو 5.7 نشون میده در حالی که من روی 4.4 تنظیم کردم(تو این تست ظاهرا از i7 980 هم بالاتر شده)به ولتاژم دست نزدم دلیلش چیه؟
    در قسمتی که ویندوز به سیستم نمره میده قبلا نمره رم 7.6 بود با فرکانس 1600 الانم فرکانس همونه ولی نمره شده 7.9 دلیلش چیه؟
    اگه ولتاژ سی پی یو رو زیاد کنم دما پایین می یاد(اگه می یاد چه قدر باید زیاد کنم)؟
    نمره هایی که ویندوز سون به قطعات میده زیاد جدی نگیرید
    دما یکم بالاست از خمیر سیلیکون و یک فن بهتر استفاده کنید
    برای اینکه بفهمید سی پی یو ولتاژ نیاز داره باید تست پایداری بگیرید و از روی اتفاقایی که در پایداری سیستم میفته متوجه بشین
    هرچه ولتاژ سی پی یو بالاتر بره دمای سی پی یو هم بیشتر میشه برای افزایش ولتاژ اگر نیاز بود
    به سایت سازنده برید و مدل سی پی یو ی خودتون رو بیارید و ببینید تا چه مقداری ولتاژ رو ساپورت میکنه
    بعد اگه نیاز بود اضافه کنید اگر نیاز نبود که هیچی
    اگر سیستم بوت نشد صفحه آبی با کد 101 اومد کرش کردن هنگ کردن و موقع تست ارور دادن از علامت هایی هست که نشانه ی کمبود ولتاژ سی پی یو هست

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عجب...!

خیلی محسوس هست...! به طوری که در برنامه ها MultiThread فاصله بیش از 30% مخصوصا زمانی که OverClocking هم داشته باشیم.
    برای n امین بار..!
    زمانی که پردازنده هایی که دارای ضریب بازی هستند رم در اورکلاکینگ هیچ تاثیری نمیگذاره چون دارای ضریب کنترولر جدا هست.
    شما اگر وارد BIOS مادربرد بشید یک گزینه برای تغییر فرکانس رم میبینید که به ازی هر تغییر شما فرکانس های 1066MHZ/1333MHZ/1600MHZ/1866MHZ/2000MHZ/2133MHZ رو مشاهده میکنید.
    یک گزینه هم برای تغییر ضریب کنترولر فرکانس پردازنده میبینید که شما فقط با تغییر ( هیچ تاثیری در ضریب رم نمیذاره) اون فرکانس پردازنده رو تغییر میدید.
    فقط در صورتی که شما ازطریق BCLK اورکلاک کنید فرکانس DRam اونهم به مقدار نا چیز تغییر میکنه.
    باشه بابا شما درست میگین برای من که تاثیر داشت حالا شما فکر کن نداره .

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

طبق این شات دمای بیشینه 65 هست
    البته اگر این دما در بازی بدست بیاد واقعا خطرناک هست چون در بازی از تمام هسته ها در 100% لود استفاده نمیشه
    مطمئنم اگر تا اون مقدار اور کرده باشین و یک تست 30 دقیقه ای با prime90 یا occt از سیستم بگیرید اگر به سیستم آسیب وارد نیاد زیر دو دقیقه سیستم force shut down میشه
    مدرکم هم در همین تاپیک حی و حاضر هست :

در مورد رم هم در 2600 اگر از cpu ratio استفاده بشه هیچ تغییری در سایر پارامتر ها ایجاد نمی کنه
    در 2500 هم با کاهش spd و مانور روی bclk همه چی تحت کنترل قرار میگیره
    +
    اینکه من هنوز شاتی از cpu-z از تب های مموری و پردازنده و spd سیستم شما ندیدم پس صداقت گفته های شما تا به حال زیر سوال هست

اما در مورد صاحب تاپیک :
    آقا شاتهایی که شما گذاشتین برای من غیر قابل دسترسی هست
    اگر ممکن هست از یک آپلود سنتر دیگه استفاده کنید
    البته من بعید میدونم با افزایش cpu ratio تا 38 مشکلی برای سیستم پیش بیاد و نیازی هم به ولتاژ در هیچ شاخه ای نیست

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

طبق این شات دمای بیشینه 65 هست
    البته اگر این دما در بازی بدست بیاد واقعا خطرناک هست چون در بازی از تمام هسته ها در 100% لود استفاده نمیشه
    مطمئنم اگر تا اون مقدار اور کرده باشین و یک تست 30 دقیقه ای با prime90 یا occt از سیستم بگیرید اگر به سیستم آسیب وارد نیاد زیر دو دقیقه سیستم force shut down میشه
    مدرکم هم در همین تاپیک حی و حاضر هست :

در مورد رم هم در 2600 اگر از cpu ratio استفاده بشه هیچ تغییری در سایر پارامتر ها ایجاد نمی کنه
    در 2500 هم با کاهش spd و مانور روی bclk همه چی تحت کنترل قرار میگیره
    +
    اینکه من هنوز شاتی از cpu-z از تب های مموری و پردازنده و spd سیستم شما ندیدم پس صداقت گفته های شما تا به حال زیر سوال هست
    میدونی واسه من چی خنده داره
    بیش از 10 ساله من تو کار اورکلاک سیستم و قطعات هستم حالا شما میای واسه من میگی تا فلان دما پایدار میمونه یا نمینومه؟

یعنی من با این حرفم میخام چیو ثابت کنم که بخام دروغ بگم .
    به خاظر همین اصلا اشتباه کردم شات هم گذاشتم و بهتر این بود همینطوری میگفتم که مثلا تا 4 اور کردم و دما هم شده 70 درجه تا همه فکر کنن ساندی بریج ارزش خرید نداره.

برا من مهم نیست یه ماه دیگه یه سیستم دیگه میگیرم .
    من این پستامو برای اون دوستی زدم که میخاستن اورکلاک کنن نه اینکه شما بیای واسه من آموزش اورکلاک و بگی
    البته مشکل شماست که فقط از طریق یه برنامه cpu-z میخایین بفهمین اور شده یا نه میخایی چند تا برنامه بگم که مشخصات cpu و ram رو نشون میده.
    cpu-z هم میخاستم قرار بدم اما دیدم اه اونو هم بزارم یه چیز دیگه میخایین واسه همین دیگه ادامه بحث این تاپیک خیلی بی مزه شد.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بیش از 10 ساله من تو کار اورکلاک سیستم و قطعات هستم حالا شما میای واسه من میگی تا فلان دما پایدار میمونه یا نمینومه؟
    معمولا کسانی که در اورکلاک تجربه ای دارند میدونند که برای تست پایداری باید از occt یا prime95 استفاده بشه نه بازی!!

به خاظر همین اصلا اشتباه کردم شات هم گذاشتم و بهتر این بود همینطوری میگفتم که مثلا تا 4 اور کردم و دما هم شده 70 درجه تا همه فکر کنن ساندی بریج ارزش خرید نداره.
    فکر نمیکنم کسی تا به حال در این تاپیک یا بهتر هست کلی تر بگم در این فروم حرفی از بی ارزش بودن سندی بریج زده باشه

من این پستامو برای اون دوستی زدم که میخاستن اورکلاک کنن نه اینکه شما بیای واسه من آموزش اورکلاک و بگی
    همین مورد هست که ایجاد مشکل می کنه
    کلا در این موارد انسان یا شخص مشاوره دهنده باید مسول پذیر باشه چون اگر خدای ناکرده آسیبی به مشاوره گیرنده وارد بشه اونوقت هست که !!!

البته مشکل شماست که فقط از طریق یه برنامه cpu-z میخایین بفهمین اور شده یا نه میخایی چند تا برنامه بگم که مشخصات cpu و ram رو نشون میده.
    دوست عزیز cpu-z برای اورکلاکر ها یک میزان یا بهتر بگیم یک عرف هست
    کلا یک مورد جا افتاده هست

14. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •