اینم یه شات از منوی بایوس قسمت اورکلاک و قسمتهایی که تغییر دادم با فلش مشخص کردم:
![]()
اینم یه شات از منوی بایوس قسمت اورکلاک و قسمتهایی که تغییر دادم با فلش مشخص کردم:
![]()
با این مقدار افزایش فکر نکنم نیازی به افزایش ولتاژ باشه
یک تست 30 دقیقه ای دیگه ای با پرایم بگیرید و در حین تست دمای سی پی یو رو با hw monitor چک کنید که بالاتز از 65 نباشه
قابلیت ht در بعضی نرم افزارها کاربرد داره.
یه جوری قدرت میگین انگار خیلی محسوسه.
من زیاد با برنامه های رندر و این چیزا کار نکردم اما در بازیها تستهایی که بین دو تا cpu انجام دادم حتی 1 فریم هم فرقی نداشتن.
پس اگه extreme overclocking کردین نیازی به ادامه بحث نمیبینم چون باید حرفهای منو متوجه شده باشین در غیر اینصئرت حتما اورکلاک نکردین.
عجب...!
خیلی محسوس هست...! به طوری که در برنامه ها MultiThread فاصله بیش از 30% مخصوصا زمانی که OverClocking هم داشته باشیم.یه جوری قدرت میگین انگار خیلی محسوسه.
برای n امین بار..!
زمانی که پردازنده هایی که دارای ضریب بازی هستند رم در اورکلاکینگ هیچ تاثیری نمیگذاره چون دارای ضریب کنترولر جدا هست.
شما اگر وارد BIOS مادربرد بشید یک گزینه برای تغییر فرکانس رم میبینید که به ازی هر تغییر شما فرکانس های 1066MHZ/1333MHZ/1600MHZ/1866MHZ/2000MHZ/2133MHZ رو مشاهده میکنید.
یک گزینه هم برای تغییر ضریب کنترولر فرکانس پردازنده میبینید که شما فقط با تغییر ( هیچ تاثیری در ضریب رم نمیذاره) اون فرکانس پردازنده رو تغییر میدید.
فقط در صورتی که شما ازطریق BCLK اورکلاک کنید فرکانس DRam اونهم به مقدار نا چیز تغییر میکنه.
سلام
با دیدن بحث داغ بین دوستان منم یه ناخونکی به سی پی یو زدم و مولتی پلایر رو 44 کردم و فرکانس رم رو هم رو 1600 گذاشتم همین الانم بازی مدال افتخار(اخرین نسخه) رو در حال اجرا دارم با sisoftware sandra هم یه بنچمارک از سی پی یو گرفتم حالا چند تا مرد و سوال دارم:
چرا خود ویندوز هنوز سرعت رو 3.3 نشون میده؟
دمای هسته ها بین 60 تا 73 در نوسان بود(فول لود و با hwmonitor) این دما چطوره؟
تو تست با sisoftsandra سرعت رو 5.7 نشون میده در حالی که من روی 4.4 تنظیم کردم(تو این تست ظاهرا از i7 980 هم بالاتر شده)به ولتاژم دست نزدم دلیلش چیه؟
در قسمتی که ویندوز به سیستم نمره میده قبلا نمره رم 7.6 بود با فرکانس 1600 الانم فرکانس همونه ولی نمره شده 7.9 دلیلش چیه؟
اگه ولتاژ سی پی یو رو زیاد کنم دما پایین می یاد(اگه می یاد چه قدر باید زیاد کنم)؟
O.S: 7 64bit
main:asus p8p67
cpu: 2500k
ram: corssair dominator 2*2 1600
power:700
![]()
نمره هایی که ویندوز سون به قطعات میده زیاد جدی نگیرید
دما یکم بالاست از خمیر سیلیکون و یک فن بهتر استفاده کنید
برای اینکه بفهمید سی پی یو ولتاژ نیاز داره باید تست پایداری بگیرید و از روی اتفاقایی که در پایداری سیستم میفته متوجه بشین
هرچه ولتاژ سی پی یو بالاتر بره دمای سی پی یو هم بیشتر میشه برای افزایش ولتاژ اگر نیاز بود
به سایت سازنده برید و مدل سی پی یو ی خودتون رو بیارید و ببینید تا چه مقداری ولتاژ رو ساپورت میکنه
بعد اگه نیاز بود اضافه کنید اگر نیاز نبود که هیچی
اگر سیستم بوت نشد صفحه آبی با کد 101 اومد کرش کردن هنگ کردن و موقع تست ارور دادن از علامت هایی هست که نشانه ی کمبود ولتاژ سی پی یو هست
باشه بابا شما درست میگینبرای من که تاثیر داشت حالا شما فکر کن نداره .
طبق این شات دمای بیشینه 65 هست
البته اگر این دما در بازی بدست بیاد واقعا خطرناک هست چون در بازی از تمام هسته ها در 100% لود استفاده نمیشه
مطمئنم اگر تا اون مقدار اور کرده باشین و یک تست 30 دقیقه ای با prime90 یا occt از سیستم بگیرید اگر به سیستم آسیب وارد نیاد زیر دو دقیقه سیستم force shut down میشه
مدرکم هم در همین تاپیک حی و حاضر هست :
در مورد رم هم در 2600 اگر از cpu ratio استفاده بشه هیچ تغییری در سایر پارامتر ها ایجاد نمی کنهبا دیدن بحث داغ بین دوستان منم یه ناخونکی به سی پی یو زدم و مولتی پلایر رو 44 کردم و فرکانس رم رو هم رو 1600 گذاشتم همین الانم بازی مدال افتخار(اخرین نسخه) رو در حال اجرا دارم با sisoftware sandra هم یه بنچمارک از سی پی یو گرفتم حالا چند تا مرد و سوال دارم:
چرا خود ویندوز هنوز سرعت رو 3.3 نشون میده؟
دمای هسته ها بین 60 تا 73 در نوسان بود(فول لود و با hwmonitor) این دما چطوره؟
تو تست با sisoftsandra سرعت رو 5.7 نشون میده در حالی که من روی 4.4 تنظیم کردم(تو این تست ظاهرا از i7 980 هم بالاتر شده)به ولتاژم دست نزدم دلیلش چیه؟
در قسمتی که ویندوز به سیستم نمره میده قبلا نمره رم 7.6 بود با فرکانس 1600 الانم فرکانس همونه ولی نمره شده 7.9 دلیلش چیه؟
اگه ولتاژ سی پی یو رو زیاد کنم دما پایین می یاد(اگه می یاد چه قدر باید زیاد کنم)؟
O.S: 7 64bit
main:asus p8p67
cpu: 2500k
ram: corssair dominator 2*2 1600
power:700
در 2500 هم با کاهش spd و مانور روی bclk همه چی تحت کنترل قرار میگیره
+
اینکه من هنوز شاتی از cpu-z از تب های مموری و پردازنده و spd سیستم شما ندیدم پس صداقت گفته های شما تا به حال زیر سوال هست
اما در مورد صاحب تاپیک :
آقا شاتهایی که شما گذاشتین برای من غیر قابل دسترسی هست
اگر ممکن هست از یک آپلود سنتر دیگه استفاده کنید
البته من بعید میدونم با افزایش cpu ratio تا 38 مشکلی برای سیستم پیش بیاد و نیازی هم به ولتاژ در هیچ شاخه ای نیست
میدونی واسه من چی خنده داره
بیش از 10 ساله من تو کار اورکلاک سیستم و قطعات هستم حالا شما میای واسه من میگی تا فلان دما پایدار میمونه یا نمینومه؟
یعنی من با این حرفم میخام چیو ثابت کنم که بخام دروغ بگم .
به خاظر همین اصلا اشتباه کردم شات هم گذاشتم و بهتر این بود همینطوری میگفتم که مثلا تا 4 اور کردم و دما هم شده 70 درجه تا همه فکر کنن ساندی بریج ارزش خرید نداره.
برا من مهم نیست یه ماه دیگه یه سیستم دیگه میگیرم .
من این پستامو برای اون دوستی زدم که میخاستن اورکلاک کنن نه اینکه شما بیای واسه من آموزش اورکلاک و بگی
البته مشکل شماست که فقط از طریق یه برنامه cpu-z میخایین بفهمین اور شده یا نه میخایی چند تا برنامه بگم که مشخصات cpu و ram رو نشون میده.
cpu-z هم میخاستم قرار بدم اما دیدم اه اونو هم بزارم یه چیز دیگه میخایین واسه همین دیگه ادامه بحث این تاپیک خیلی بی مزه شد.
معمولا کسانی که در اورکلاک تجربه ای دارند میدونند که برای تست پایداری باید از occt یا prime95 استفاده بشه نه بازی!!بیش از 10 ساله من تو کار اورکلاک سیستم و قطعات هستم حالا شما میای واسه من میگی تا فلان دما پایدار میمونه یا نمینومه؟
فکر نمیکنم کسی تا به حال در این تاپیک یا بهتر هست کلی تر بگم در این فروم حرفی از بی ارزش بودن سندی بریج زده باشهبه خاظر همین اصلا اشتباه کردم شات هم گذاشتم و بهتر این بود همینطوری میگفتم که مثلا تا 4 اور کردم و دما هم شده 70 درجه تا همه فکر کنن ساندی بریج ارزش خرید نداره.
همین مورد هست که ایجاد مشکل می کنهمن این پستامو برای اون دوستی زدم که میخاستن اورکلاک کنن نه اینکه شما بیای واسه من آموزش اورکلاک و بگی
کلا در این موارد انسان یا شخص مشاوره دهنده باید مسول پذیر باشه چون اگر خدای ناکرده آسیبی به مشاوره گیرنده وارد بشه اونوقت هست که !!!
دوست عزیز cpu-z برای اورکلاکر ها یک میزان یا بهتر بگیم یک عرف هستالبته مشکل شماست که فقط از طریق یه برنامه cpu-z میخایین بفهمین اور شده یا نه میخایی چند تا برنامه بگم که مشخصات cpu و ram رو نشون میده.
کلا یک مورد جا افتاده هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)