سلام
من بازی رو دانلود کردم . الان دارم. بازی xgd3 هستش . چطوری میشه رایتش کرد.
می تونم به صوت معمولی رو دیسک های معمولی رایت کنم.
سلام
سلام.سلام
سوالتون روی توی این 2 تا تاپیک مطرح کنید،سریع تر و بهتر جواب میگیرید.............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بازی کردم. البته نه خیلی زیاد در حد فقط الینکه بینم بازیرو که رایت زدم سالمه یا نه. برای نظر دادن خیلی زوده
گرافیک خوبه. از شماره یک بهتره و البته اینکه قهرمان شماره قبلمون حالا دشمن شماره یکمونه جالبه.
بازی با یه تراژدی شروع میشه ( یه جوری تریلر از فیلم واقعی ) و مثل خیلی از این دست بازی ها با صدای گوینده اخبار و تصاویر خبری.
راستی بهتر نیست تاپیک منتقل بشه؟؟؟؟
شماره دوم این بازی باید بازی خیلی خوبی باشه به خصوص نسبت به شماره اولش...
آوردن باس های جدید که تو عکس ها ویدئو هایی که منتشر شد نشون داد سازنده ها خیلی بیشتر نسبت به قبل بهشون توجه داشتن!
گرافکی بازی هم اینبار مثل قبل بی روح نیست و تاثیر خودش رو داره به خصوص که محیط بازی از قسمت های مختلف شامل سه قسمت هم هست از تنوع جالبی باید برخوردار باشه.
مورد دیگه تو گیم پلی هست که به نظر میاد پیشرفت های مناسبی رو داره البته شماره قبل هم گیم پلی عالی داشت اگر رو صدا گذاری هم خوب کار کنن و همینطور داستان بازی که روایت گر داستان جیمز هلر هم هست خوب باشه میشه گفت با یک عنوان بسیار خوب روبرو هستیم البته قسمتی از بازی به داستان الکس مرسر هم ارتباط داره که خودش دلیل هست برای داستان بهتر نسبت به قبل چون دو روایت در این شماره وجود داره...
باکس شات بازی
![]()
![]()
![]()
تاپیک دیروز 01:42 بامداد منتقل شده بود!!![]()
آره شرمنده وقتی که داشتم پست میدادم حواسم نبود که تاپیک به بخش بازی انتقال داده شده .
اوه راستی بازی جالبیه . پیشنهاد بازی رو به همه دوستان توصیه میکنم. مخصوصا دوستانی که از قسمت اولش لذت بردن. این از اون شماره بهترم هست.
بچه ها منم گذاشتم دانلود فردا صبح تموم میشه
میام میگم چطوره بدجور تو کفشم
بازی یه مقدار لگ داره و البته نه به اندازه بازی سایلنت هیل که بعضی جاها روی اعصاب بود.
اوایل بازی هم پر از qte هستش از نوع ژاپنی که البته دیر هنگام زدن باعث هیچ اتفاقی نمیشه و فقط روی صفحه میگه فلان کلید رو بزن.
نمی دونم تو شماره یک هم از این نوع qte ها بود یا نه ( حقیقتش یادم نمیاد )
گرافیک شاهکار نیست اما به نسبت خودش خوبه. بپذیریم که که دیگه گرافیک تو این نسل برای کنسولها تموم شدس.
صداگذاری خوبه و صدای هلر خوب بش میخوره قیافه ی الکس مرسر هم کمی تغییر کرده احتمالا برمیگیرده به تغییرات گرافیکی بازی
چیزه خاصی به ذهنم نمیاد که بگم. برای نظر دادن در مورد داستان هم که خیلی زوده. اما تا اینجا چیزه غافلگیر کننده ای نداشه و میشد حدس زد که قراره چه اتفاقی بیافته.
محتوای مخفی: مثل:
الکس رو نکشید ها اگر بکشید مجبورم یوزر رو عوض کنم![]()
تاریخی برای انتشار نسخه PC اعلام شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)