تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 90 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان آرسنلی
    ولی‌ انتقال سسک به بارسا رو باید تقریبا قطعی‌ بدونین چون امسال هر طوری شده بارسا کنار نمی‌کشه و سعی‌ می‌کنن که آرسنال رو راضی‌ کنه

Arsenal ask 40M for Cesc, while Barcelona offer 30. Arsenal only want to accept proven players like Mascherano and Afellay in the deal ser

ماسچرانو که بعید هست ولی‌ گزینه آفلای میتونه کلید این انتقال باشه.
    شرط هم می‌بندیم سر این انتقال

2. 2 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

5 میلیون پاند برای هافبک شاختار

آرسن ونگر پیشنهاد خود را برای به خدمت گیری ویلیان ارائه کرد.

دنیلسون بزودی آرسنال را ترک میکند و ونگر به دنبال جانشینی برای وی است !!!!
    ویلیان در بازی های لیگ قهرمانان در برابر آرسنال بازی کرده است.

این هافبک هجومی از سال 2007 در شاختار است ، وی تنها 1 سال از قراردادش مانده است.
    دنیلسون 7.5 میلیون پاند از سوی باشگاه اسپانیایی ( احتمالا سویآ ) مشتری دارد.

4. 2 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از سمیر زیاد انتظار نداشتم پولکی باشه !
    امیدوارم بمونه . چون تازه امسال کاملا جا افتاده بود و به نظرم بعد از جک دومین بازیکن سالمون بود .
    توی میلان نمی تونه سمیر ارسنال باشه . اونجا احتمال زیاد ازش وسط بازی می گرن. ولی ونگر با اوردن اون به سمت چپ به بازیش شکل بهتری داد .
    به گفته خود مسئولین میلان-دنبال یه هافبک چپ هستن
    که نصری به قول شما این خاصیت داره
    برای وسط هم شاید فابرگاس گذاشتن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به گفته خود مسئولین میلان-دنبال یه هافبک چپ هستن
    که نصری به قول شما این خاصیت داره
    برای وسط هم شاید فابرگاس گذاشتن
    امیدورام که هر دو بمونن
    دو تا رو که دیگه عمرا" از دست بده ونگر .
    همون فلامینی رفت میلان باید درس عبرتی بشه !
    جوون به اون خوبی رو نیمکت نشین کردن!

7. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امیدورام که هر دو بمونن
    دو تا رو که دیگه عمرا" از دست بده ونگر .
    همون فلامینی رفت میلان باید درس عبرتی بشه !
    جوون به اون خوبی رو نیمکت نشین کردن!
    متاسفانه افکار الکی تهاجمی لئوناردو اون رو نیمکت نشین کرد
    اما آلگری این فصل بهش به خوبی میدون داد
    قراره برا خرید سسک 30 میلیون+فلامینی رو به آرسنال بدن!!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از سمیر زیاد انتظار نداشتم پولکی باشه !
    امیدوارم بمونه . چون تازه امسال کاملا جا افتاده بود و به نظرم بعد از جک دومین بازیکن سالمون بود .
    توی میلان نمی تونه سمیر ارسنال باشه . اونجا احتمال زیاد ازش وسط بازی می گرن. ولی ونگر با اوردن اون به سمت چپ به بازیش شکل بهتری داد .
    البته فکر میکنم اوج بازی سمیر دقیقا پستی هست که الان فابرگاس داره بازی میکنه
    یه هافبک نسبتا آزاد که هرکاری دوست داره انجام میده

سلام خدمت دوستان آرسنلی
    ولی‌ انتقال سسک به بارسا رو باید تقریبا قطعی‌ بدونین چون امسال هر طوری شده بارسا کنار نمی‌کشه و سعی‌ می‌کنن که آرسنال رو راضی‌ کنه

Arsenal ask 40M for Cesc, while Barcelona offer 30. Arsenal only want to accept proven players like Mascherano and Afellay in the deal ser

ماسچرانو که بعید هست ولی‌ گزینه آفلای میتونه کلید این انتقال باشه.
    شرط هم می‌بندیم سر این انتقال

من هم حاضرم شرط ببندم که سسک امسال توی آرسنال میمونه
    امسال خود سسک هم میخواد توی آرسنال بمونه
    از صحبت های رئیس هم مشخصه که هیچ جوره راضی به فروش سسک نمیشه
    و اینکه قیمت بهترین هافبک توپ پخش کن جهان فکر میکنم خیلی بیشتر از این حرفا باشه
    دله خودتون رو با 30 40 تا خوش نکنین
    این روزا 30 - 40 میلیون رو روی بازکن های درجه دو میذارن

10. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر: می خواهیم هواداران را متقاعد کنیم
    آرسن ونگر باور دارد برای فتح لیگ برتر، فلسفه او نیازی به تغییرات اساسی ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسنال در حالی لیگ برتر را با 12 امتیاز اختلاف نسبت به صدر به پایان رساند که باز هم تا هفته های پایانی رغیب اصلی فتح لیگ بود.

آرسن ونگر دلسردی هواداران را درک می کند اما باور دارد این تیم تنها 5 درصد با کسب موفقیت فاصله دارد.

" انتقاد ها در این فصل شدیدتر شده که به دلیل بی تابی مردم است.

مردم عادت کرده اند ما در لیگ قهرمانان اروپا حضور داته باشیم بنابراین باید چیز بیشتری به آنها بدهیم اما قادر به انجام آن نیستیم.

مردم عاشق آنچه ما انجام می دهیم هستند اما آنها از ما می خواهند تا چیزی را برایشان به ارمغان آوریم بنابراین تا وقتی که آنها متقاعد شوند، ما سعی خواهیم کرد تا کارها را در راه درستی انجام می دهیم. آنها می خواهند برایشان ثابت شود که ما کارها را در روش درستی انجام می دهیم.

برای هوادارانمان نا امیدی این بود که همه را قانع کردیم فوتبال تا چه اندازه می تواند عالی باشد اما در پایان قادر نبودیم تا کار را به نتیجه برسانیم.

من آن را " عشق ناکام مانده " می نامم. بی رحمانه بود و گاهی بیش از انداز نسبت به آن واکنش نشان می دهید. من هم در آن سهیم هستم و آن را درک می کنم.

اما این بدان معنا نیست که ما فلسفه خود و یا روشی که باشگاه در حرکت است را تغییر می دهیم.

ما تا 95 درصد در مسیر درستی حرکت می کنیم اما باید آن 5 درصد را روبراه کنیم چون تاسف آور است که اینگونه موفقیت را بازیچه قرار دهیم، همان کاری که ما در فصل گذشته انجام دادیم."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هانری: باید به آرسنال کمک کنیم و این تیم را باور داشته باشیم
    تیری هانری از هواداران آرسنال می خواهد ایمان خود به آرسنال و آرسن ونگر را حفظ کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توپچی ها فصل ناکام دیگری را به پایان رساندند و اعضای تیم و هواداران به یک اندازه دلسرد شده اند. اما اگر قبلا بازیکن آرسنال بوده و این ناکامی ها را تجربه کرده باشید، یقینا اکنون در قالب یک هوادارا احساس هر دو طرف را بهتر درک می کنید و تیری هانری یکی از این افراد است.

او در مصاحبه ای اختصاصی با بخش امریکایی سایت گل اعتراف کرد همانند دیگران از این ناکامی عذاب می کشد.

" وقتی برای ارسنال بازی می کنید همیشه انتقاد وجود دارد. اما من هم احساس ی همانند هوادار دارم، اکنون همانند مابقی تیم هستم و عذاب می کشم.

اما ما باید کمک کنیم و این تیم را باور داشته باشیم. آنها پتانسیل این را داشتند تا در این فصل جام را پیروز شوند، آنها همواره به فتح آن نزدیک بودند اما گاهی دچار کمبود و انحراف می شدند. باور دارم این تیم می تواند این کار را انجام دهد و امیدوارم که رئیس هم بماند زیرا او شخص بسیار مهمی در آنجاست و مناسب ترین برای آن تشکیلات به شمار می رود."

تورنومنت چهار جانبه امارات امسال نیز با حضور تی مهای پاریس سنت ژرمن، یوکاجونیور و رد بولز برگذار خواهد شد و هانری مشتاق دیدار دوباره از آرسنال است.

" احساس خوبی خواهد بود. دیدن دوباره آرسنالی ها، کارکنانی که در آنجا کار می کنند، بازیکنان، هواداران و البته رئیس.

آرسنال چیزیست که قلب من به آن تعلق دارد بنابراین لحظه باور نکردنی خواهد بود، امیدوارم. من هفت سال در هایبوری بازی کردیم بنابراین نمی توانم بگویم که حتی یک سال کامل در ورزشگاه امارات بازی کرده ام زیرا در طول آخرین فصل حضورم در ارسنال مدام مصدوم بودم.

فکر می کنم حدود 15 بازی در امارات انجام دادن و بنابراین به خودی خود ارتباط زیادی با این ورزشگاه ندارم.

اما با مردم آن....کاملا متفاوت است، عاشق این مردم، هواداران و افرادی هستم که در آنجا کار می کنند، از آشپز گرفته تا مراقبین زمین."

هانری تمام افتخارات ممکن را از ان خود کرد، از قهرمانی در جام جهانی و جام ملت های اروپا گرفته تا فتح لیگ قهرمانان. او اکنون در تیم صدر نشین کنفرانس شرق لیگ آمریکا حضور دارد و باور دارد نوع رقابت آن همانند هر جای دیگر است.

" چیزی که همیشه می گویم این است که در لیگ آمریکا ما تیم های بسیار خوبی داریم. یک روز مردم فکر می کنند که ما بازی راحتی مقابل چیواس داریم اما نگهان در خانه مقابل آنها شکست می خوریم.

در این لیگ شما هرگز نمی دانید چه می شود، باید هر شنبه یا یکشنبه و یا هر روزی که بازی است کار کنیم و تلاش کنیم تا پیروز شویم.

اما در مورد تیم، اینجا باشگاه های و بازیکنان بسیار خوبی وجود دارند. بطور کلی تیم ها تلاش می کنند تا خوب بازی کنند. انچه می خواهم بگویم این است که خیلی سخت است که لیگ ها را باهم مقایسه کنید. نمی توانیم لیگ امریکا را با لیگ اسپانیا یا انگلستان مقایسه کنید اما بطور کلی سطح فوتبال در اینجا خوب است."

برترین گلزن تاریخ تیم ملی فرانسه اذعان می کند که قصد ندارد به اروپاباز گردد و می خواهد حرفه خود را در ایالت متحده به پایان برساند.

" از بودن در اینجا خوشحالم. کاری را انجام می دهم که باید در اروپا انجام می دادم. من این فرصت را داشتم که در اروپا هر افتخاری را بدست اورم بنابراین من اکنون در امریکا هستنم، در یک تیم باور نکردنی که کارها را خوب انجام می دهد و سعی می کند تا نخستین جام خود را پیروز شود. بنابراین خوشحالم که در اینجا و در کنار انها باشم و اگر بتوانیم می خواهیم این کار را انجام دهیم."

وقتی سوال شد که آیا بعد از دوران بازیگری به حرفه مربیگری مشغول خواهد شد او پاسخ داد:

" صادقانه بگویم هنوز نمی دانم. چهار سال یه پایان کارم زمان دارم و سعی می کنم کارم را تمام کنم. امیدوارم جام هایی را از آن خود کنیم اما بعد از ان نمی دانم چه می شود. البه، در کنار فوتبال بودن هدف من است زیرا این کار عشق من است اما حتی با اطلاع از این موضوع هنوز نمی دانم در چه نقشی خواهد بود."

حرفه درخشان تیری هانری پر از لحظات خوب و بد بود اما گلزن سابق باشگاه آرسنال اصرار دارد هیچ چیز به اندازه حضور در میدان و بازی کردن بطور منظم برایش لذت بخش نبوده.

" در سن و سال من.... مردم عادت دارند از من در مورد قهرمانی در جام جهانی و دیگر چیزها سوال کنند اما با وجود تمام سال هایی که پشت سر گذاشتم، منظورم این است که چه می توان در مورد آنها بگویم؟؟ می توانستم بازی کنم و اکنون هم می توانم بازی کنم. شما می دانید برای من رفتن به زمین و بازی کردن همیشه بهترین لحظه به شمار می رود.

می دانید چرا؟؟ چون وقتی می دانید در سن بالاتری هستید می خواهید خیلی بیشتر از ان لذت ببرید. و در حرفه ام، لحظات خوب و بد بسیاری داشته ام، اوه، امان از لحظات بد !! هنوز هم بهترین لحظات وقتی است که به زمین می روید می می توانید کاری انجام دهید."

تیری هانری اعتراف می کند از اینکه در خاک آمریکا فرد نا شانسی محسوب می شود خوشحال است و اصرار دارد که هنوز هم برای ارائه بالاترین استاندارد ها در بازی خود احساس فشار می کند.

" خوب، همیشه می گویم فشار وجود دارد. در چنین ورزشی لازم است که این فشار را داشته باشید. گاهی به خودم فشار می اورم بنابراین از این جنبه مشکلی وجود ندارد.

حالا، از طرف دیگر این یک حقیقت است که خارج از زمین ما بیشتر در آرامش هستیم زیرا در اینجا زیاد ما را تحویل نمی گیرند و ما می توانیم راه بویم، فیلم ببینیم و یا بی دردسر چیزی بخوریم و صادقانه بگویم به همین خاطر این مساله به من کمک می کند تا در جهت فراهم کردن یک زندگی بهتر قدم بردارم."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ونگر: به بازیکنان بلند قد نیاز داریم
    آرسن ونگر باور دارد انها به بازیکنان بلند قد برای مقابله با ضربات ایستگاهی حریفان نیاز دارند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسنال در حالی نتوانست لیگ برتر را از ان خود کند که بیشتر از هر تیم دیگری درجریان بازی گل دریافت کرده بود و از طرفی بیشتر از هر تیم دیگری روی ضربات ایستگاهی گل دریافت کرد.

آرسن ونگر معتقد است فاصله آنها تا رسیدن به موفقیت بسیار اندک است و تنها نیاز دارند ضعف های خود را پوشش دهند و یکی از آنها جذب بازیکن بلند قد برای مقابله با حریفان است.

" هواداران از اینکه نتوانستیم فاتح لیگ برتر شویم ناخشنود هستند اما ما به فتح آن بسیار نزدیک هستیم.

در سال 2003 ما بهترین فرم خارج از خانه را داشتیم اما نتوانستیم لیگ را از آن خود کنیم ولی به راه خود ادامه دادیم و در سال 2004 بسیار قدرتمند بودیم.

ما در جریان بازی گل های کمی دریافت کرده ایم، بیشتر آنها روی ضربات ایستگاهی بود و در روشی که ما نمی خواهیم گل دریافت کنیم.

این چیزیست که به راحتی می توان آن را رو به راه کرد. نیاز داریم اندازه ترکیب خود را افزایش دهیم. به یک تنوع قدی در میان بازیکنانمان نیاز داریم.

باید بیشتر قادر باشیم در مقابل بعضی ویزگی ها که در این فصل از آنها ضربه خوردیم مبارزه کنیم."

مرور فصل 2010/11 - جام اتحادیه
    سایت رسمی باشگاه آرسنال از امروز بررسی جداگانه عملکرد آرسنال در هر رقابت را آغاز کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرنگار سایت رسمی باشگاه آرسنال کریس هریس بازتاب پیشروی قدرتمندانه آرسنال در جام اتحادیه و شکست عجیب آنها در فینال ومبلی را بیان می کند.

آرسنال چگونه جام اتحادیه را جدی گرفت؟؟

یک پیروزی 4 - 1 در مقابل تاتنهام در دور سوم بازی ها بزرگترین پیروزی آرسنال در 32 سال اخیر در وایت هارت لین را رقم زد تا پاسخ مبتکرانه ای به آن سوال دهد.

آرسن ونگر سیاست جوانگرایی در این رقابت را تا حدودی عوض کرد و در سفر به خانه همسایه خود از وجود بازیکنان با تجربه نیز بهره برد.

هنری لنزبری گل نخست آرسنال را به ثمر رساند و دو پنالتی از سمیر نصری بعلاوه یک شوت دیدنی از اندری آرشاوین در وقت های اضافه موجب پیروزی آرسنال شد تا تک گل رابین کین نتواند مانع صعود توپچی ها به دور بعد شود.

نیوکاسل حریف بعدی بود که به لطف گل به خودی تیم کرول در نیمه اول آرسنال را پیش انداخت. تئو والکات در ابتدای نیمه دوم گل دوم را به ثمر رساند و سپس یک گل تماشایی از بنتنر نیز نتیجه را 4 -0 کرد و والکات هم گل چهارم را به ثمر رساند تا برای هشتمین سال متوالی آرسنال به مرحله یک چهارم راه پیدا کند.

یک گل به خودی از آنتولین آلکاراز و یک ضربه تمام کننده از نیکلاس بنتنر کافی بود تا توپچی ها در شبی سرد با غلبه بر ویگان در ورشگاه امارات به نیمه نهایی و در جمع چهار تیم پایانی راه پیدا کنند.

در این مرحله پسران ونگر باید در دو دیدار رفت و برگشت مقابل تیم دسته اولی ایپسویچ قرار می گرفتند تا مسافر ومبلی مشخص شود.

یک قرعه آسان در نیمه نهایی؟؟ قطعا اینگونه نبود.

سسک فابرگاس هدایت آرسنال در ورزشگاه پورتمن رود را بر عهده داشت اما آرسنال به لطف تک گل تاماس پریسکین با شکست شگفتی آور 1 - 0 به خانه بازگشت.

در واقع، در وقت های اضافه کارلوس ادوارد این فرصت را داشت تا اختلاف را دو برابر کند و تنها ووچیچ ژسنی بود که ناجی دروازه تیم شد، یک دفع توپ حیاتی که اختلاف را در حداقل نگه داشت.

ایپسویچ در ورزشگاه امارات نیز به تلاش جانانه خود ادامه داد اما نیکلاس بنتنر بود که با گل درخشان خود آرسنال را به مسیر حرکت به سوی ومبلی بازگرداند.

مرد دانمارکی توپچی ها بعد از گذشت یک ساعت اضطراب را از اردوی آرسنال کنار زد و سپس لورن کوسیلنی و سسسک فابرگاس شادی نهایی را به ورزشگاه امارات آوردند.

حالا دیگر بیرمنگهام تنها مانع میان آرسنال و نخستین جام آنها از سال 2005 بود.

چند روز پیش از بازی فینال و در دیدار مقابل استوک سیتی، سسک فابرگاس و تئو والکات دچار آسیب دیدگی شدند تا این دیدار را از دست بدهند اما بدبختی ها در ومبلی بیشتر شد.

رابین ونپرسی بعد از گلزنی دچار آسیب شد که به اجبار زمین بازی را ترک کرد و در نهایت یک ناهماهنگی میان خط دفاع و دوازبان امیدهای آرسنال برای رسیدن به شکوهی که سال ها در انتظارش بودند را ناکام گذاشت.
    منبع کلیه خبر ها :
    gunnerstrust.com

12. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شایعه روز : پیشنهاد جدید میلانی ها برای جذب سسک

روزنامه شهر تورین در گزارشی به این انتقال احتمالی پرداخته است..

روزنامه تورین در گزارشی با اشاره به این موضوع که نام های متعدی حول باشگاه میلان می چرخد اشاره کرد میلانی ها برای جذب سسک پیشنهادی ارائه دادند که از این قرار است.

روسونری ها که رویای به خدمت گرفتن کاپیتان توپچی های لندن سسک فابرگاس را در سر دارند پیشنهادی 30 میلیون یورویی را به همراه انتخاب و بازیکن از بین پالوسچی,استراسر,مرکل و امانوئلسون را برای محقق کردن رویای خود به سران آرسنال ارائه کرده اند.

این اقدام روسونری ها می تواند موجب شود تا این هافبک توانا را به خدمت بگیرند هر چند که باشگاه آرسنال بر روی این ستاره خود لیبل 40 میلیون یورویی زده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من هم حاضرم شرط ببندم که سسک امسال توی آرسنال میمونه
    امسال خود سسک هم میخواد توی آرسنال بمونه
    از صحبت های رئیس هم مشخصه که هیچ جوره راضی به فروش سسک نمیشه
    بی‌خیال، سسک می‌خواد تو آرسنال بمونه؟
    دیگه همه جز خواجه حافظ شیرازی هم میدونن داره له له میزنه به باشگاه سابقش و دوستا قدیمیش بپیونده
    من حاضرم شرط ببندم سر ۳ ماه آواتار اگه سسک موند ۳ ماه آواتار آرسنال رو میزارم هر اواتاری که دادی ولی‌ اگه اومد بارسا ۳ ماه رو، اواتاری که من میدم رو بذاری
    Deal?

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان لطفا شایعه پخش نکنید ممکن نصری امسال از آرسنال بره ولی سسک هرگز
    پارسال بارسلون با اون همه فشاری که آورد به هیچ جایی نرسید چه برسه امسال که هنوز هیچ پیشنهادی نداده
    میلان و من سیتی هم الکی دارند خودشونو به زحمت می اندازند سسک هیچ وقت به اون تیم ها نخواهد رفت همون که فلامینی شما بدبخت کردید بسته فلامینی تو آرسنال ستاره بود یه بازیکن همه کاره من که از رفتننش خیلی ناراحت شدم تازه داشت به اوج میرسید ولی اشتباه کرد با رفتنش به میلان
    Last edited by Scud_MD2; 02-06-2011 at 22:53.

16. 4 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •