آرسنال در حالی لیگ برتر را با 12 امتیاز اختلاف نسبت به صدر به پایان رساند که باز هم تا هفته های پایانی رغیب اصلی فتح لیگ بود.
آرسن ونگر دلسردی هواداران را درک می کند اما باور دارد این تیم تنها 5 درصد با کسب موفقیت فاصله دارد.
" انتقاد ها در این فصل شدیدتر شده که به دلیل بی تابی مردم است.
مردم عادت کرده اند ما در لیگ قهرمانان اروپا حضور داته باشیم بنابراین باید چیز بیشتری به آنها بدهیم اما قادر به انجام آن نیستیم.
مردم عاشق آنچه ما انجام می دهیم هستند اما آنها از ما می خواهند تا چیزی را برایشان به ارمغان آوریم بنابراین تا وقتی که آنها متقاعد شوند، ما سعی خواهیم کرد تا کارها را در راه درستی انجام می دهیم. آنها می خواهند برایشان ثابت شود که ما کارها را در روش درستی انجام می دهیم.
برای هوادارانمان نا امیدی این بود که همه را قانع کردیم فوتبال تا چه اندازه می تواند عالی باشد اما در پایان قادر نبودیم تا کار را به نتیجه برسانیم.
من آن را " عشق ناکام مانده " می نامم. بی رحمانه بود و گاهی بیش از انداز نسبت به آن واکنش نشان می دهید. من هم در آن سهیم هستم و آن را درک می کنم.
اما این بدان معنا نیست که ما فلسفه خود و یا روشی که باشگاه در حرکت است را تغییر می دهیم.
ما تا 95 درصد در مسیر درستی حرکت می کنیم اما باید آن 5 درصد را روبراه کنیم چون تاسف آور است که اینگونه موفقیت را بازیچه قرار دهیم، همان کاری که ما در فصل گذشته انجام دادیم."
تیری هانری از هواداران آرسنال می خواهد ایمان خود به آرسنال و آرسن ونگر را حفظ کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپچی ها فصل ناکام دیگری را به پایان رساندند و اعضای تیم و هواداران به یک اندازه دلسرد شده اند. اما اگر قبلا بازیکن آرسنال بوده و این ناکامی ها را تجربه کرده باشید، یقینا اکنون در قالب یک هوادارا احساس هر دو طرف را بهتر درک می کنید و تیری هانری یکی از این افراد است.
او در مصاحبه ای اختصاصی با بخش امریکایی سایت گل اعتراف کرد همانند دیگران از این ناکامی عذاب می کشد.
" وقتی برای ارسنال بازی می کنید همیشه انتقاد وجود دارد. اما من هم احساس ی همانند هوادار دارم، اکنون همانند مابقی تیم هستم و عذاب می کشم.
اما ما باید کمک کنیم و این تیم را باور داشته باشیم. آنها پتانسیل این را داشتند تا در این فصل جام را پیروز شوند، آنها همواره به فتح آن نزدیک بودند اما گاهی دچار کمبود و انحراف می شدند. باور دارم این تیم می تواند این کار را انجام دهد و امیدوارم که رئیس هم بماند زیرا او شخص بسیار مهمی در آنجاست و مناسب ترین برای آن تشکیلات به شمار می رود."
تورنومنت چهار جانبه امارات امسال نیز با حضور تی مهای پاریس سنت ژرمن، یوکاجونیور و رد بولز برگذار خواهد شد و هانری مشتاق دیدار دوباره از آرسنال است.
" احساس خوبی خواهد بود. دیدن دوباره آرسنالی ها، کارکنانی که در آنجا کار می کنند، بازیکنان، هواداران و البته رئیس.
آرسنال چیزیست که قلب من به آن تعلق دارد بنابراین لحظه باور نکردنی خواهد بود، امیدوارم. من هفت سال در هایبوری بازی کردیم بنابراین نمی توانم بگویم که حتی یک سال کامل در ورزشگاه امارات بازی کرده ام زیرا در طول آخرین فصل حضورم در ارسنال مدام مصدوم بودم.
فکر می کنم حدود 15 بازی در امارات انجام دادن و بنابراین به خودی خود ارتباط زیادی با این ورزشگاه ندارم.
اما با مردم آن....کاملا متفاوت است، عاشق این مردم، هواداران و افرادی هستم که در آنجا کار می کنند، از آشپز گرفته تا مراقبین زمین."
هانری تمام افتخارات ممکن را از ان خود کرد، از قهرمانی در جام جهانی و جام ملت های اروپا گرفته تا فتح لیگ قهرمانان. او اکنون در تیم صدر نشین کنفرانس شرق لیگ آمریکا حضور دارد و باور دارد نوع رقابت آن همانند هر جای دیگر است.
" چیزی که همیشه می گویم این است که در لیگ آمریکا ما تیم های بسیار خوبی داریم. یک روز مردم فکر می کنند که ما بازی راحتی مقابل چیواس داریم اما نگهان در خانه مقابل آنها شکست می خوریم.
در این لیگ شما هرگز نمی دانید چه می شود، باید هر شنبه یا یکشنبه و یا هر روزی که بازی است کار کنیم و تلاش کنیم تا پیروز شویم.
اما در مورد تیم، اینجا باشگاه های و بازیکنان بسیار خوبی وجود دارند. بطور کلی تیم ها تلاش می کنند تا خوب بازی کنند. انچه می خواهم بگویم این است که خیلی سخت است که لیگ ها را باهم مقایسه کنید. نمی توانیم لیگ امریکا را با لیگ اسپانیا یا انگلستان مقایسه کنید اما بطور کلی سطح فوتبال در اینجا خوب است."
برترین گلزن تاریخ تیم ملی فرانسه اذعان می کند که قصد ندارد به اروپاباز گردد و می خواهد حرفه خود را در ایالت متحده به پایان برساند.
" از بودن در اینجا خوشحالم. کاری را انجام می دهم که باید در اروپا انجام می دادم. من این فرصت را داشتم که در اروپا هر افتخاری را بدست اورم بنابراین من اکنون در امریکا هستنم، در یک تیم باور نکردنی که کارها را خوب انجام می دهد و سعی می کند تا نخستین جام خود را پیروز شود. بنابراین خوشحالم که در اینجا و در کنار انها باشم و اگر بتوانیم می خواهیم این کار را انجام دهیم."
وقتی سوال شد که آیا بعد از دوران بازیگری به حرفه مربیگری مشغول خواهد شد او پاسخ داد:
" صادقانه بگویم هنوز نمی دانم. چهار سال یه پایان کارم زمان دارم و سعی می کنم کارم را تمام کنم. امیدوارم جام هایی را از آن خود کنیم اما بعد از ان نمی دانم چه می شود. البه، در کنار فوتبال بودن هدف من است زیرا این کار عشق من است اما حتی با اطلاع از این موضوع هنوز نمی دانم در چه نقشی خواهد بود."
حرفه درخشان تیری هانری پر از لحظات خوب و بد بود اما گلزن سابق باشگاه آرسنال اصرار دارد هیچ چیز به اندازه حضور در میدان و بازی کردن بطور منظم برایش لذت بخش نبوده.
" در سن و سال من.... مردم عادت دارند از من در مورد قهرمانی در جام جهانی و دیگر چیزها سوال کنند اما با وجود تمام سال هایی که پشت سر گذاشتم، منظورم این است که چه می توان در مورد آنها بگویم؟؟ می توانستم بازی کنم و اکنون هم می توانم بازی کنم. شما می دانید برای من رفتن به زمین و بازی کردن همیشه بهترین لحظه به شمار می رود.
می دانید چرا؟؟ چون وقتی می دانید در سن بالاتری هستید می خواهید خیلی بیشتر از ان لذت ببرید. و در حرفه ام، لحظات خوب و بد بسیاری داشته ام، اوه، امان از لحظات بد !! هنوز هم بهترین لحظات وقتی است که به زمین می روید می می توانید کاری انجام دهید."
تیری هانری اعتراف می کند از اینکه در خاک آمریکا فرد نا شانسی محسوب می شود خوشحال است و اصرار دارد که هنوز هم برای ارائه بالاترین استاندارد ها در بازی خود احساس فشار می کند.
" خوب، همیشه می گویم فشار وجود دارد. در چنین ورزشی لازم است که این فشار را داشته باشید. گاهی به خودم فشار می اورم بنابراین از این جنبه مشکلی وجود ندارد.
حالا، از طرف دیگر این یک حقیقت است که خارج از زمین ما بیشتر در آرامش هستیم زیرا در اینجا زیاد ما را تحویل نمی گیرند و ما می توانیم راه بویم، فیلم ببینیم و یا بی دردسر چیزی بخوریم و صادقانه بگویم به همین خاطر این مساله به من کمک می کند تا در جهت فراهم کردن یک زندگی بهتر قدم بردارم."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------