حمایت بوردیسو از انریکه : فلسفه فوتبال انریکه شبیه گواردیولاست
سایت گل- نیکلاس بوردیسو، مدافع باشگاه رم در صحبتهایی به حمایت از لوئیس انریکه، مربی جدید رم برخاسته و اعلام کرده که او در باشگاه ایتالیایی موفق خواهدشد
بوردیسو در صحبتهایی با روزنامه گاتزتادلوسپورت در مورد اوضاع جلوروسی به صحبت پرداخته.این مدافع 30 ساله گفته:« فکر می کنم که ما به چنین تغییری نیاز داشتیم و در پایان فصل گذشته در این باره صحبت می کردیم. زمان تغییر فرا رسیده بود.»
بوردیسو در صحبتهایی اعلام کردکه انریکه که پیش از این تنها هدایت تیم بارسلونای بی را برعهده داشته، گزینه مناسبی برای هدایت رم است:« این یک ریسک است ولی ما درمورد کسی صحبت می کنیم که تجربه زیادی در دنیای فوتبال کسب کرده؛ هر چند که او هرگز در ایتالیا بازی یا مربیگری نکرده است. من از هم تیمی هایم که در بارسلونا بازی کرده بودند سوالاتی پرسیدم و همه آنها از لوئیس انریکه تمجید کردند. فلسفه فوتبال او شبیه گواردیولاست ولی حتی جنجالی تر از اوست.این او را برای رم عزیزتر خواهد کرد.»
این درحالی است که صحبتهایی درمورد احتمال انتقال گونسالو ایگواین و خاویر پاستوره به رم به گوش می رسد. بوردیسو دراین رابطه ادامه داد:« پاستوره و ایگواین بازیکنان با استعدادی هستند.شنیده ام که رم به دنبال جذب آنهاست و این نشانه خوبی است که رم دنبال بازیکنان باکیفیت و آینده دار است.»
این ستاره آرژانتینی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که رم توانایی این را دارد تا بازیکنان بزرگی را به رختکن تیمش بیاورد:« فکر می کنم هر بازیکنی در دنیا دوست دارد تا برای تیمی مثل رم بازی کند که این دلایل مختلفی دارد: از جمله تاریخچه باشگاه و آینده این تیم.»
بوردیسو یکی از مهره های آرژانتین در رقابتهای کوپا آمه ریکاست و فردا با شاگردان باتیستا مقابل کلمبیا قرار خواهد گرفت.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید