تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 80 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نچ
    گرونترین بازیکن ما گومز هستش که بین 30تا35میلیون یورو خریدیمش
    ریبری رو که با 25میلیون یورو خریدیم که پول خریدشم از فروختن هارگریوز به منچستر دراوردیم
    برای تمیدی قرار داد من چیزه دیگه ای شنیدم از قیمت ریبری تو سایت کانون هوادارن . نمیدونم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر دستمزد كه اره
    ريبري و شوايني و لام بيشترين دستمزدا رو ميگيرن ولي از نظر قيمت خريد، گومز گرونقيمت ترين بازيكن تاريخ بوندسليگا هستش.

3. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تكميل حرفاي يوسف جون
    اين لقب توي دوره دوم مربيگري تراپاتوني به تيم داده شد به دليل اينكه اون موقع بازيكناي تيم بيشتر تيتر مجلات زرد بودن تا نشريات ورزشي

5. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

احتمال خوردن بایرن به اودینزه زیاده (1/5) ولی به خاطر سید بندی به آرسنال نمیخوره...

اودینزه کم تیمی نیست
    میلان با این تیم توی سن سیرو با ضرب و زور زلاتان در حالی که 3 بر یک عقب بود در آخرین دقایق تونست 4 بر 4 مساوی کنه!!!
    بازی برگشت هم میلان شانس آورد نباخت چون یه پنالتی تیم اودینزه هدر داد
    اونها صاحب بهترین گلزن سری آ دیناتاله هستن کسی از ایبر و اتوئو و پاتو و روبینیو جلو زد!!

7. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافقت کلوزه برای پیوستن به لاتزیو

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، میرو کلوزه در چند روز اخیر مورد توجه باشگاه های مختلفی قرار گرفت ولی پیشنهاد لاتزیو ظاهرا مورد توجه این مهاجم 33 ساله قرار گرفته و احتمال حضور او در سری آ برای فصل آینده افزایش یافته است.

کلوزه به Golmania گفت:" باید بگویم که پیشنهاد های زیادی دارم و لاتزیو هم یکی از آنها است. من و همسرم در مسافرتی که به رم داشتیم آنجا را شهر بسیار خوبی با غذاهای فوق العاده ای یافتیم."
    "من ژانویه نیز مورد توجه لاتزیو بودم و برای این انتقال بسیار نزدیک هم شده بودیم اما بایرن پول بیشتری می خواست و این امر موجب عدم توافق شد ولی حالا خودم مسئول سرنوشتم هستم."
    "من خواستار پیشرفت هستم در لاتزیو با حضور مائورو زاراته، هرنانز، کرستین لدسما و آندره دیاز رقابت سختی برای حضور در ترکیب اصلی خواهد بود. من همچنین علاقه مند به این باشگاه هستم هواداران پر شور و زیادی حول این باشگاه وجود دارد که برای من بسیار مهم است و انرژی بسیاری را برایم خواهد داشت."
    " من باید با مدیران لاتزیو صحبت کنم اما اگر هواداران لاتزیو خواهان حضور من باشند می توانند آن را اعلام کنند من بسیار مشتاق حضور در آنجا هستم هر چند که کار دشواری خواهم داشت اما تلاش خود را می کنم من همواره با پیراهن خیس از عرق تمرین را به پایان می رسانم."
    کلوزه بازیکن مهمی برای تیم ملی آلمان محسوب می شود و او احساس می کند که توانایی های خود را می تواند در لیگ های دیگر نیز ثابت نماید.
    " این قسمتی از برنامه بلند مدت من نیست اما من می خواهم با تیم ملی آلمان باشم و در ترکیب اول آن حضور داشته باشم بنابراین نیاز دارم که بازی های مرتب و زیادی داشته باشم." او ادامه می دهد:" من احساس نمی کنم 33 ساله هستم اگر اتفاق خواسی رخ ندهد من علاقه مند و مستاق برای شروع جدید با انگیزه ای متفاوت هستم."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

--------------------------------------

Manchester City demand €20 million from Bayern Munich in Jerome Boateng sale - report

سران من سیتی قیمتی ۲۰ میلیون یورویی برای فروش بوآتنگ به بایرن در نظر گرفتن. میک ریگ از مسئولان من سیتی اخیرا
    گفته که نقشه های بزرگی برای جروم داریم و حاضر به فروشش نیستیم. کارل هاینس رومنیگه هم در برابر قیمتی که من سیتی
    برای بوآتنگ گذشته گفته که: " این پول زیادیه. بنابر این ما باید صبر کنیم. در تمام اروپا لیگ ها تازه به اتمام رسیده و در ژوئن، جولای
    و آگوست معاملات بزرگی انجام میشه" . بوآتنگ فصل پیش در برابر ۱۲.۵ میلیون یورو به من سیتی پیوسته و تا ۲۰۱۵ با این
    باشگاه قرارداد داره. اما با توجه به مصدومیت زیادی که در این فصل داشت، بایرنی ها انتظار داشتن با مبلغی حدود ۹ میلیون
    یورو اون رو به خدمت بگیرن. بوآتنگ درین فصل تنها در ۲۴ بازی برای من سیتی بازی کرد.
    کد:

.

9. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اودینزه کم تیمی نیست
    میلان با این تیم توی سن سیرو با ضرب و زور زلاتان در حالی که 3 بر یک عقب بود در آخرین دقایق تونست 4 بر 4 مساوی کنه!!!
    بازی برگشت هم میلان شانس آورد نباخت چون یه پنالتی تیم اودینزه هدر داد
    اونها صاحب بهترین گلزن سری آ دیناتاله هستن کسی از ایبر و اتوئو و پاتو و روبینیو جلو زد!!
    البته اگه اودینزه بتونه امثال سانچز رو حفظ بکنه میتونه تیم خطرناکی باشه ولی خب در نهایت کیفیت تیمی بایرن خیلی بالاتر از اودینزه هستش

11. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بلاخره رسما اعلام شد...
    نویر 5 ساله، رافینیا هم 3 ساله بست (شماره 13).
    منبع: سایت رسمی بایرن
    الان دیگه فقط 2 تا نقطه مونده، خرید حداقل یک دفاع وسط + یه بک آپ واسه روبری

13. 8 کاربر از jingool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن خرید مانوئل نویر را تایید کرد

بعد از یک ماه مذاکره، به نظر می رسد سرانجام باشگاه های بایرن مونیخ و شالکه بر سر انتقال مانوئل نویر به توافق رسیده اند.
    باشگاه بایرن مونیخ امروز با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که با قراردادی پنج ساله این ملی پوش آلمانی را به خدمت خواهند گرفت.
    در این بیانیه آمده است:" امروز باشگاه های بایرن مونیخ و شالکه در مورد انتقال مانوئل نویر به توافق رسیدند. در نتیجه نویر از روز اول جولای 2011 بازیکن بایرن خواهد بود."
    این دروازه بان 25 ساله نیز از اینکه سرانجام به آنچه می خواست، رسید، خوشحال است.
    " من واقعا در انتظار یک چالش بزرگ و هیجان انگیز در بایرن مونیخ هستم. اکنون بسیاری از هم تیمی هایش در تیم ملی، در بایرن مونیخ در کنارم خواهند بود و بنابراین به یک جای ناشناخته پای نخواهم گذاشت. فکر می کنم خیلی سریع با محیط سازگار شوم."
    کارل هاینس رومنیگه، مدیر باشگاه بایرن مونیخ، نیز از اعلام خبر خرید نویر اظهار رضایت کرد و این دروازه بان را یکی از بهترین های دنیا توصیف کرد.
    " با خرید مانوئل نویر، بایرن مونیخ نه تنها خوشحال است که شماره یک تیم ملی آلمان را برای مدتی طولانی در اختیار خواهد داشت بلکه صاحب یکی از بهترین دروازه بان های دنیا خواهد بود."
    کد:

پ.ن : خدا رو شکر بالاخره این ماراتن تموم شد و نویر رو گرفتیم . خیالمون دیگه راحته .

.

15. 6 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

17. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خدا رو شکر ! نویر هم بالاخره اومد .
    رافینا هم که سه ساله بست . توی pes11 رافینیا رو اوردم بایرن! سرعت و شتاب خوبی داره ولی سانتر درست و حسابی بلد نیست !
    فقط لام باید بره سمت چپ . امیدوارم توی بازیش در تیم ملی خللی ایجاد نشه!
    بایرن می خواد بنتر رو بیاره؟! اصلا به دردمون نمی خوره . توی ارسنال فقط یه بازیکن مفت خوره . نه به درد ارسنال می خوره نه بایرن .

19. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •