از کین خوشم میاد البته بعد باتیستا.دستت درد نکنه
only batista
گلدبرگ هم دوست دارم ولی از اندر زیاد خوشم نمیاد.البته قبل از 2004 هوادار اندر بودم ولی الان از وقتی که به باتیستا خورد دیگه باهاش حال نکردم.
از کین خوشم میاد البته بعد باتیستا.دستت درد نکنه
only batista
گلدبرگ هم دوست دارم ولی از اندر زیاد خوشم نمیاد.البته قبل از 2004 هوادار اندر بودم ولی الان از وقتی که به باتیستا خورد دیگه باهاش حال نکردم.
اهنگ ورودی باتیستا رو هر کی می خواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نتایج one night stand رو هم میزارم.
اینم اهنگ اندرتیکر که خیلی باحاله خدایی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عشق من میدونی کیه ؟ triple H .
خودم به زودی همه چیشو میزارم . اما فعلا حسش نیست .
بعدا .
تو اولین بازی که اخرین بازی RVD محسوب میشد RVD تونست راندی اورتون رو تو مسابقه ی STRETCHER شکست بده و ولی بعد از اینکه rvd بازی رو برد این راندی نامردی کرد و از پشت بهش حمله کرد و باعث مصدومیت RVD شد.حال کردم ولی راب برنده شد.
درمسابقه ی بعدی تیم cm punk, sadman,tommydreamer تونست تیم burke,striker,cor von رو شکست بده این مسابقه هم از نوع table match بود
بعد از مسابقه ی table نوبت بازی کین با مارک هنری شد این مسابقه از نوع LUMBER JACK بود و مارک هنری برنده شد.بازم کین باخت.
حالا نوبت مسابقه STREET FIGHT وینس مکمهن با بابی لشلی شد بابی للی که الان بدون شک یکی از بهترین های این رشته محسوب میشه تونست این مسابقه رو که با دخالت های دارودسته ی مکمهن همراه بود رو ببره و کمربند ECW رو تساحب بکنه
تیم هاردی بویز هم تونست تیم هاس و بنجامین رو تو مسابقه ی نردبون شکست بده و کمربندشونو حفظ کردند
تویه مسابقه ی PUDDING MATCH ;که بین ملینا و CANDICE برگزار شد ;CANDICE تونست بازی رو ببره
حالا زمان برگزاری مسابقه باتیستا با ایج سره کمربند WHC فرا رسید این مسابقه از نوع STEEL CAGE MATCH بود و در حالی که باتیستا بهتر از ایج بازی میکرد و مسابقه در کنترل او بود ایج با زیرکی تونست بازی رو ببره .بازم با موزی بازی برنده شد.ولی باتیستا کمربندشو پس میگیره.
سرانجام نوبت مسابقه ی حساس و MAIN EVENT این PPV شد و در این مسابقه سینا برای سومین بار با خالی روبرو شد و طی این مسابقه تونست به این کشتی گیر هندی و نه چندان محبوب fu بزنه و اونو پین فال کنه.افسوس که تریپل ایچ نیست.
منتظر اخبار و حواشی این مسابقات هم باشید.
اقایc0rd3r عزیز دستت درد نکنه.من تریپل رو دوسش دارم.
اینم برای اونایی که تریپل رو دوست دارن میزارم یه مختصر درباره وضعیتشه و مسابقاتش و افتخاراتش:
نام اصلي:Paul Michael LeVesque
لقب:Triple H
تاريخ تولد:۲۷جولاي۱۹۶۹(۳8سالشه)
محل تولد:New York City
وضعیت:او مدتی شوهر زینا بود و بد طلاق گرفت و الان شوهر دختر مک من هست دارای یک بچه
وزن:270 lbs
قد:6'4"
مربی او:Killer Kowalski
تاریخ ورود به کشتی کچ:مارچ۱۹۹۲(۲۳سالگی)
لقبهای دیگر او:Hunter Hearst Helmsley (WWF)...Terra Ryzin (WCW).......Jean Paul LeVesque (WCW)
حرکت پایانی:The Pedigree
حرکتهای مورد علاقه که استفاده میکنه:
Inverted Indian Deathlock
Knee to Face
Running neckbreaker
Running Knee Smash
DDT
Spinning Spinebuster
Sleeper Hold
Abdominal Stretch
Knee Drop
Figure Four Leg Lock
Mounted Punches
Hooking Clothesline
Blatant Choke
دشمنانیه سریشون)
Rob Van Dam
Bubba Dudley
Kane
Booker T
Bill Goldberg
Chris Benoit
Randy Orton
Batista
Ric Flair
Big Show
John Cena
Vince McMahon
The Undertaker
The Rock
Stone Cold
افتخارات:
او یک بار با شکست دادنTony Royتوانست کمربندIWF Heavyweight title رو بگیره
در۲۶اکتبر۱۹۹۶توانست با شکست دادنMarc Mero کمربندWWF Intercontinental title رو بگیره
او همچنین در جون۱۹۹۷ نفر اول مسابقهWWF King of the Ring شد.
او۲۲دسامبر۱۹۹۷با شکست دادنShawn Michaels توانست کمربندWWF European title رو ببگیره.
در۱۷مارچ۱۹۹۸با شکست دادنOwen Hart توانست کمربندWWF European title رو بگیره.
۳۰آگوست۱۹۹۸در سامراسلم با شکست دادنThe Rock توانست کمربندWWF Intercontinental title رو بگیره
در۲۳آگوست۱۹۹۹با شکست دادنMankind توانست کمربندWWF Federation title رو بگیره.
در آنفورگیون۱۹۹۹ توانست کمربندWWF Federation title رو بگیره.
در سال۲۰۰۰توانست با شکست دادنBig Show کمربندWWF Federation title رو حفظ کنه.
در جاجمندی۲۰۰۰ با شکست دادنThe Rock کمربندWWF Federation title رو نگه داشت
در۵آپریل۲۰۰۱با شکست دادنChris Jericho توانست کمربندWWF Intercontinental title رو بگیره.
در۱۶آپریل۲۰۰۱با شکست دادنJeff Hardy کمربندWWF Intercontinental title رو حفظ کرد.
او به همراه یارش استون کلددر۳۰ آپریل۲۰۰۱در بکلش با شکست دادنUndertaker & Kane کمربندWWE Tag Team titles رو گرفتند.
او همچنین نفر اولWWE Royal Rumble ۲۰۰۲شد.
در رسمنیاX-8با شکست دادنChris Jericho توانست کمربندWWF Undisputed title رو بگیره.
درسبتامبر۲۰۰۲ او توانست برای اولین بار کمربندWWE World Heavyweight title رو بگیره.
در۱۵دسامبر۲۰۰۲با شکست دادنShawn Michaels توانست کمربند WWE World Heavyweight title رو حفظ کنه.
در۱۴دسامبر۲۰۰۳توانست با شکست دادنBill Goldberg & Kane کمربندWWE World Heavyweight title رو بگیره.
درآنفورگیون۲۰۰۴توانست با شکست دادنRandy Orton کمربندWWE World Heavyweight title رو بگیره.
و در سال ۲۰۰۵ با شکست دادنBatista & Orton & Benoit & Jericho & Edge توانست کمربندWWE World Heavyweight title رو بگیره.
او یکی از پرافتخارترین کشتی کچ کارای دنیا هست همونطور هم که خودتون افتخاراتش دیدید.
و الان هم به همراه شان مایکلز گروه دی ایکس رو تشکیل دادند و دارن آبروی مک من تو کل دنیا میبرن و البته بعد از مصدومیت که فکر میکنم تا سمر اسلم ادامه داره به سینا گیر بده.
ولی این H خیلی مرده خوره
مسابقش با کین و گلد برگ رو اگه دیده باشین
میفهمید
خدایی اگه بخوایم حساب کنیم کشتیگیر خوبیه.منتها تا سال 2001 زیاد معروف نبود ولی خداییش الان که با شان مایکل همرو دارن میترکونن.حیف شد مصدوم شد.ولی بعد مصدومیت حال رندی و ادج رو میگیره.
بچه کسی سوالی درخواستی چیزی داره بگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)