تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: نظرتون راجع به این سیسنم و قیمتش چیه دوستان ؟

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله .صد در صد قویتر از 2600.
    لطفا یه سند یا بنچمارک در این زمینه ارایه کنید.

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Stream
    کاربر گرامی ، mersoft

شما یک اخطار دریافت کرده اید

دلیل : آواتار غیر قانونی یا سیاسی
    -------
    لحن نامناسب
    توهین به سایر کاربران
    -------

پست اخطار گرفته:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اصلا دقت کردین مانیتور ایشون چیه؟برای 19 اینچ کدوم ادمی میاد Gtx570 پیشنهاد میده.
    460 هم زیاده.
    حدس میزدم توجیه شما این باشد، تصور درستی از قدرت GTX460 768MB، ملزومات بازی های روز و افزایش نیاز روز افزون آنها ندارید. full hd را بسیار بزرگ 19 اینچ را بسیار کم میپندارید.
    پیشنهاد میکنم کمی با افراد بازی دوست آشنا شده و از اشتیاق آنها برای فریم بیشتر مطلع گردید. GTX460 768MB یا حتی 6870 هیچ تناسبی با بودجه و کاربرد ایشان ندارد اگر مقبولتان نیست از بزگترهایتان بپرسید.
    همچنین پاور این سیستم که memonex است کیفیت خوبی نداره و پیشنهادش منع شده.
    این بحث سخیف را فقط در تاپیک زیر پیگیری کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد جالبه 1200 تومان پوله سیستم داده بشه و قابلیت اورکلاک همچنین استفاده از رم بالای 1333 نداشته باشن.
    هدف از اورکلاک در اینجا مگر افزایش کارایی نیست؟ 2500 را تا کجا اورکلاک کند که به 2600 در فرکانس 3.8 گیگاهرتز برسد؟ حال شما خوب است؟
    آیا نیاز است برای شما هم بنچمارک بگذارم که رم با فرکانس 1333 هیچ تفاوتی نسبت به 1600 در کارایی سیستم ایجاد نخاهد کرد یا خودتان میدانید و قصدتان از بیان آن نوعی فریب بوده؟
    الان به مادربرد سیستمه پیشنهادیتو دقت کردم این ماردبرد خیلی جالبه:
    ایشون 1200 پوله سیستم بده بعد حتی یک اسلات pci هم نداشته باشه.
    مادبردی را به من معرفی میکنید که خودم اولین خریدار نسخه B3 آن بوده ام و از اسلات مرده ی PCI برای زندگی سیستم پیشنهادیتان بهانه میسازید.
    به صاحب این تاپیک توصیه میکنم قدری تحقیق کند تا پول او به علت برخی رفتارهای خام و بچه گانه در بیراهه هزینه نگردد.
    اخطار ها به منظور یاد آوری قوانین و آگاه سازی شما از رفتار نامناسب شما صادر میگردند .
    لطفا قوانین انجمن را مطالعه بفرمایید
    با سپاس
    P30World Forums

کسانی با من از "لحن نامناسب" سخن میگویند که محل درست استفاده از عبارت " آواتار غیر قانونی یا سیاسی" را درک نکرده اند و مضحک تر آنکه عده ای خیال میکنند مفاهیم مطلوب دنیای حقیر آنها برای من هم ارزش محسوب میشود و قصد دارند با چیزی به اسم "اخطار" روی بنده تاثیر گذار باشند. شاید میپندارند همچون خودشان مجنون رفتارهای بیمارگون مثل مجیز گفتن و شنیدن، یارکشی های دور از خرد، جمع کردن تعداد بالای تشکر، گفتگوهای پنهانی و آلوده در مورد شخص غایب و ... هستم.

سالها باش و بدین عیش بناز
    تو و مردار تو و عمر دراز

من نیم لایق این مهمانی
    گند و مردارتورا ارزانی

گردر اوج فلکم باید مرد
    عمر درگند بسر نتوان برد

شهپرشاه هوا اوج گرفت
    زاغ را دیده بر او ماند شگفت

لحظه ای چند براین لوح کبود
    نقطه ای بود و سپس هیچ نبود

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کسانی با من از "لحن نامناسب" سخن میگویند که محل درست استفاده از عبارت " آواتار غیر قانونی یا سیاسی" را درک نکرده اند و مضحک تر آنکه عده ای خیال میکنند مفاهیم مطلوب دنیای حقیر آنها برای من هم ارزش محسوب میشود و قصد دارند با چیزی به اسم "اخطار" روی بنده تاثیر گذار باشند. شاید میپندارند همچون خودشان مجنون رفتارهای بیمارگون مثل مجیز گفتن و شنیدن، یارکشی های دور از خرد، جمع کردن تعداد بالای تشکر، گفتگوهای پنهانی و آلوده در مورد شخص غایب و ... هستم.

تو و مردار تو و عمر دراز

من نیم لایق این مهمانی
    گند و مردارتورا ارزانی

گردر اوج فلکم باید مرد
    عمر درگند بسر نتوان برد

شهپرشاه هوا اوج گرفت

بهتره اهمیت ندید، ما هم اهمیت نمی دیم تا زمانی در مباحث به سایر کاربرها احترام گذاشته میشه
    موفق باشید.

4. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

1 تشکر

با تشکر از همه دوستانی که منو در زمینه خرید PC راهنمایی کردن، با توجه به صحبت هایی که شد ترجیح میدم چند روزی صر کنم تا بولدوزر هم بیاد و بببینیم اونوقت چکار کنیم بهتره !
    واقعا از تک تک دوستانی که وقت گذاشتن و اطلاعاتشون را در اختیار سایرین قرار دادند ممنونم

داره خودمونی میشه meisam_629's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام دوستان. نظرتون راجع به این سیستم چیه؟

cpu:intel i5 2500k=270
    mb:asus p8p67 pro=240
    ram:2*2gb kingmax 1600 hercules=70
    VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB=235
    hdd:500gb samsung f3 7200=47
    odd:liteon=24
    Power: Memonex Silent EX LowNoise 600W=85
    case:magnumII=40
    Monitor: Samsung syncmaster=155

فکر کنم گرافیکو 470 بگیرم بهتر باشه. نظر شما چیه؟ به نظرتون هارد SSD می صرفه؟

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

تو و مردار تو و عمر دراز

من نیم لایق این مهمانی
    گند و مردارتورا ارزانی

گردر اوج فلکم باید مرد
    عمر درگند بسر نتوان برد

شهپرشاه هوا اوج گرفت

دوست من شما یکم زیاده روی کردی! بهتره که به دور از کینه وتعصب به موضوع نگاه کنی! ما همه با هم دوست هستیم هیچ لزومی نداره که بخاطر موقعیت های اینچنینی با هم درگیر بشیم! ما فقط میتونیم پیرامون موضوع مطرح شده نظرمون رو بگیم نه اینکه بخوایم نظرمون رو با هر وسیله ای توجیه کرده و فضای انتخاب رو برای دیگران مغشوش کنیم!
    این مسائل ربطی به من نداشت ولی دوست هم ندارم افرادی مثل شما الکی از این فروم خارج بشن! بالاخره فکر و نظر جمعی نتیجه بهتری خواهد داشت!

حق با شماست، اون آواتار سیاسی یک اشتباه در کلیک موقع تعیین نوع اخطار بوده، نوع صحیح اخطار شما (همونطور که از توضیحات مشخص است) "لحن نامناسب و توهین به سایر کاربران" بوده.
    پست قبلی خودتون رو دوباره مطالعه کنید تا ببینید کجا به سایر کاربرها توهین کردید. نگاهی هم به همین پست آخر شما بندازیم تماما با توهین های مختلف همراهه.

بهتره اهمیت ندید، ما هم اهمیت نمی دیم تا زمانی در مباحث به سایر کاربرها احترام گذاشته میشه
    موفق باشید.
    جناب STREAM شما هم بهتره با صبر بیشتر با کاربران مفید برخورد کننین! این مسائل عادیه! من بارها پست هایی مفید از جناب مرسافت دیدم! حالا دوستمون هم یه اشتباهی کرده شما اینو زیادش نکنین و تو پروفایل با هاش درمیون بگزارید!
    اخطار و ... هم بیشتر شبیه توهین هست تا هشدار!

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. نظرتون راجع به این سیستم چیه؟

cpu:intel i5 2500k=270
    mb:asus p8p67 pro=240
    ram:2*2gb kingmax 1600 hercules=70
    VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB=235
    hdd:500gb samsung f3 7200=47
    odd:liteon=24
    Power: Memonex Silent EX LowNoise 600W=85
    case:magnumII=40
    Monitor: Samsung syncmaster=155

فکر کنم گرافیکو 470 بگیرم بهتر باشه. نظر شما چیه؟ به نظرتون هارد SSD می صرفه؟
    تاپیک بزنید و به این سوالها جواب بدین.
    سیستمه خوبیه ولی یکسری مشکلات داره.
    سیستمه برای گیم میخواین؟کاربردتونو بگین.
    470 هم جالب نیست.
    پاور هم برند جالبی نیست و توصیه میکنم گرین بردارین.

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

آقا مجید و سایر دوستان توجه بفرمایید که بیشتر نگاشته های من حذف شده و برداشت شما حاصل عرایض پراکنده و ناقص بنده در کنار اظهارات بی کم و کاست دیگران است. زبان به حق گشودن اشتباه نیست به حکم اخلاق در مقابل آیینی زشت ایستادم و خشنودم از هرآنچه گفته ام.
    به چشم خود دیدم گروهی را که برای افزایش فروش برندی خاص اقدام به سیاه نمایی برندهای رقیب در این فروم و سایر فروم های مشابه میکنند و متاسفانه عده ی بیشتری هم ندانسته و گاه برای چند عنوان یا هدیه مجازی آلت دست قرار میگیرند. پاسخ سوال دروغ و پاسخ مخالفت توهین است و اتهام.
    هنگام وجود نظرات متقابل حول موضوعی یارکشی آغاز میشود و هرکه فارغ از اینکه نظر خودش چیست یا حق کدام طرف است شروع به جانبداری از موضع فرد مورد علاقه اش میکند. برخی هم که منصفتر هستند از اظهار نظر خودداری میکنند. گروه هایی که در بحثی ایجاد میگردند در بیشتر موارد خود را حفظ میکنند تا در بحث های آتی تیم قویتری داشته باشند.
    به یاد داشته باشید بی تفاوتی به این رفتارهای زشت موجب نهادینه شدن و گسترش آنها میشود و روزی می آید که دیگر نشانی از فرهنگ درست گفتمان باقی نیست.

10. 2 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •