سلام
حرف شما درسته ولی توسط کارت های ATI/AMD ساپورت میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حرف شما درسته ولی توسط کارت های ATI/AMD ساپورت میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by TREASURES; 20-05-2011 at 13:06.
اصلا ربطی نداره!! چون بحث درمورد تکنولوژی های ATI و Nvidiaست!
این یه موتور بازیه که مالک اون intel هستش و با ati فقط یه قرارداد داره. ati و havok صرفا فقط یه همکاری دارن،همین. ضمن اینکه از همه مهمتر این موتور بازی روی CPU اجرا میشه! نه روی GPU
! شما اگه کارت گرافیک Nvidia داشته باشی هم این موتور بازی رو اجرا کنی هیچ فرقی با ati نداره.
این موتور هاووک چند سال پیش، سال 2006 قرار بود روی GPU اجرا بشه که پروژه اش رو تخته کردن و بستن
این رو هم بگم که اگه با Nvidia هم این موتور رو اجرا کنید باز هم امکاناتی رو که موقع اجرا با ati دراید رو بهتون میده.
اگه رو سی پی یو یا هر مدل GPU یی اجرا میشه (که میشه) پس قراردادش با ATI چیه؟ (شایدم منافع ATI درش دخیله)
چیزی که من میدونم اینه که فقط باهم همکاری میکنن و هیچ تعلق و انحصاری به یا برای ati نیست.
بحث و تبادل نظر درباره GPGPU و مباحث مرتبط
و اینم ویکیپدیا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Havok Physics is a physics engine developed by Irish company Havok. It is designed primarily for video games, and allows for real-time collision and dynamics of rigid bodies in three dimensionsو دنباله اون:
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jack426; 20-05-2011 at 19:36. دليل: یه خورده ای تند رفتیم:دی
با این حساب کودا و فیزی ایکس خیلی جالب هستند نظرم به جیفورس جلب شد،جا داره یه بار دیگه از تمامی کسایی که در این بحث شرکت کردند قدر دانی کنم، بچه ها در مورد واحد پردازشی داخلی Anti aliasingیا همون A.Aدر کارت های سری 6800،ATi،چیزی شنیدید؟ من این مطلب رو از مجله خوندم. مهمه؟بازم ممنونم
نگاه کن کودا تو تبدیل فیلم و نرم افزار های گرافیکی خیلی بدرد می خوره فیزیکس هم تو بعضی از بازی ها البته نمیشه قدرت سری 6800 رو هم ندایده گرفت من خودم 6850 دارم کرایسیس2 رو هم هاردکورد تو 1080p بازی کردم افت فریم هم نداشتم
ولی به نظر من شما با این بودجه می تونید یا 460 بگیرید یا اگه بودجتون رو افزایش بدید می تونید 6870 رو بردارید
بدرود
اینکه Anti Aliasing چی هست، با قیاس تصاویر زیر همه چیز دستتون میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون A.A.
با A.A.ی پایین
با A.A.ی بالا
دقیقا، فراموش کردم این رو بگم که CUDA استفاده ش توی رندر و نرم افزارهای گرافیکی هستش، یه وقت به حول CUDA نرید سمت Nvidia![]()
Last edited by resident; 20-05-2011 at 20:30.
دوست عزیز
CUDA و Physics قابلیت های خیلی خوبیند اما:
کاربرد قوی CUDA همونطور که دوستان هم به آن اشاره کردند در نرم افزار های گرافیکی و رندر هست و تو گیمها خیلی تاثیر گذار نیست(در مقایسه با AMD)
کاربرد فیزیکس هم فقط در بازیهایی است که این قابلیت رو پشتیبانی میکنند و چون نیاز به پردازشگر قوی داره اینه که کارتهای ضعیف بدرد این قابلیت نمیخورند.حالا شما خودت جمع بندی کن.
با توجه به بوجه ای که مطرح کردید(200 تومن) بهترین انتخاب میشه GTX 460 768MB که میشه ازش برای فیزیکس هم استفاده کرد چون به نسبت کارت قوی است.
اما اگه امکان افزایش بوجه دارین.با حدود 240 تومن میتونید GTX 460 1G بگیرین که کارت خیلی خوبه و تو فیزیکس هم خوب جواب میده.من دیدم که بعضی دوستان 6870 رو پیشنهاد میدن و با 460 هم بعضا مقایسه میکنن.درسته که 6870 بهتر از 460 است اما قیمتی حدود 300 تومن داره و اگه شما میتونی بوجه رو تا 300 افزایش بدی با 10 الی 20 تومن بیشتر یعنی حدود 320 تومن میتونی GTX 560ti بگیری که خیلی از همه این کارتها که گفتم بهتره و 6870 روهم قورت میده.پس با این جمع بندی:
تا 200 تومن GTX 460 760MB
تا 240 تومن GTX 460 1G
تا 300 تومن Radeon 6870
تا 320 تومن GTX 560 ti
Last edited by Vaioman; 21-05-2011 at 08:21.
SE نسخه ضعیفتری از معمولیشه 460 رو بگیری بهتره چون بعدا میتونی یکی دیگه هم بگیری و SLI کنی که پرفورمنس خیلی فوقوالعاده ای بهت میده شک نکن!از اون طرف 6850 هم همینتوره ولی من با دوتاش تست کردم دوتا 460 بهتره موفق باشی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)