البته یک راه دیگر هم برای رسیدن به سرعت خیلی بیشتر از نور است و اون هم انبساط فضا است.
البته یک راه دیگر هم برای رسیدن به سرعت خیلی بیشتر از نور است و اون هم انبساط فضا است.
یعنی چجوری؟ انبساط فضا چه جوری؟
اصلا انبساط فضا یعنی چی؟
یک چیزی به ذهنم رسید که سریع تر از نوره که اون خود اتم های هادی نور هستند
نمیدونم من اطلاعات زیادی ندارم اما برام خیلی جالبه
ذرات تشکیل دهنده ی نور فوتون (PHOTON) هست و چون جرم نسبیش صفره با سرعت نور حرکت میکنه.
طبق اصول نسبیت هیچ چیزی نمیتونه از نور سریعتر باشه
خیلی باحال بود!کلا خیلی حال می کنم با پستهات!
واقعا ادم شاخ در میاره بعضی وقتها!یه نکته بگم فقط که جرم سکون فوتون صفره.یعنی فوتون ساکن نداریم اصلا.فوتون تا وقتی وجود داره که در حرکته که اون موقع انر÷یش مشخصه و جرم معادل انر÷یش رو می شه در نظر گرفت.کلا اگه جرم سکون صفر نباشه اون به اصطلاح ذره یا هرچی نمی تونه با سرعت نور حرکت کنه و فوتون هم فقط با سرعت نور حرکت می کنه و بس.(حالا تو محیطهای مختلف بسته به رسانایی و عایقی یا از نظر اپتیکی در محیطهای مختلف با ضریب شکست های مختلف سرعتش کمتر می شه)
به نظر مناگه با تکنولو÷ی تا نزدیکیهای سرعت نور هم برسیم خیلی عالیه.مثلا 99 درصد سرعت نور.اینجوری زیاد فرقی نداره و انگار در عمل واقعا به سرعت نور رسیدیم(البته به نظر من بعید نیست به این سرعتها یا شاید یه مقدار کمتر در آینده برسیم).یه مثال می زنم.طبق اصول ترمودینامیک ما نمی تونیم دمای یک جسم رو به صفر کلوین برسونیم.ولی الان با تکنولو÷ی دما رو تا یک میلی کلوین می رسونن و با کارهای خاص مثل جفت کردن اسپینها(برای حد اقل انر÷ی و حد اکثر نظم)با میدانهای مغناطیسی در ازمایشگاه تونستن دما رو تا یک میکرو کلوین هم پایین بیارن!در واقع در عمل به صفر کلوین رسیدن.دیگه یکی میلیونیوم کلوین خیلی با صفر فرق نداره در عمل.هر چند در این دماها با هر مقدار جزیی کم شدن دما خواص ماده به طور عجیبی تغییر می کنه.مثل ابر رسانایی و ... .ولی ب هنظر من همین یک میکرو کلوین هم خیلی عالیه.شاید یه روزی تکنولو÷ی این اجازه رو به ما بده که به سرعتهای مثلا 60-70 درصد نور برسیم که باز هم خیلی خوبه.هر چند 14 میلیارد سال با خد سرعت نور طول بکشه که از این سرر کائنات بریم اون سرش!
دوستان ممنون از نظرات و صحبت هایی که کردین خیلی استفاده کردیم
ایشالا این تاپیک همینطوری جلو بره و همه از اطلاعات هم استفاده کنیم.
========================
در مورد کرم و سیاه چاله من فکر میکنم مقاله ای رو که بررسی کردم و خوندم رو اشتباه متوجه شدم .
یعنی نور توی هوا یا اجسام دیگه چطور عبور میکنه
من اطلاعات کافی ندارم جایگزین چی میشه یا باچی ترکیب میشه
عکسی که گزاشتید بسیار (تشدید به توان تشدید) وسیع ه.
تقریبآ اینجاها...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در امتداد خط نارنجی میتونه متغییر باشه.
مکان خودش قرمزه.
با سلام وتشکر از دوستان
جای این سیاره جدید توی منضومه شمسی هستش ؟
یه عکس جدید از کائنات حجم بزرگش 11 مگ هستش که از گرفتنش پشیمون نیستم
این کوچیکشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)