به سرعت اپلود ربط داره ولی در حد 10 یا 20 درصد بیشتر لگ ها مربوط به داشتن پینگ زیاد با سرور ها هستند
تو ایران اگه سرعت اپلود چند مگ هم باشه با سرور های امریکا نمیشه بازی انلاین کرد که پینگش از 200 میلی ثانیه کمتر باشه
به سرعت اپلود ربط داره ولی در حد 10 یا 20 درصد بیشتر لگ ها مربوط به داشتن پینگ زیاد با سرور ها هستند
تو ایران اگه سرعت اپلود چند مگ هم باشه با سرور های امریکا نمیشه بازی انلاین کرد که پینگش از 200 میلی ثانیه کمتر باشه
بازی رو من بی درد سر و بدون قطعی از کجا میتونم دانلود کنم؟
خیلی مهمه ! میخوام ترافیکمو از دست ندم
اگه شب رایگان داری پست اول هست
فقط یه خورده دنگ و فنگ را داره
اما دنبال 11 و 3 پارتیه نرو جفتش خرابه
یکی لینک تاپیک بتلفید قبلی آنلاینه رو میده
منظورم heroes هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامی دوباره
کی داره بازی می کنه ؟ کی از سایت اصلی دانلود نکرده؟
من از همون سایت تو پست اول دانلود و نصب کردم
برای دانلود به سایت بازی رفته یا از سایت زیر دانلود کنید با |\|p/\
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوام برم تو بازی یه پیام میده که برید تو سایت و پلی نو را بزنید میرم این کار را میکنم دوباره میاد بازی را از خود سایت نصب کنه خیلی هم طول میکشه انگار نه انگار یک گیگ نصب کردم
اپدیت جدیدش خیلی زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه عکس از نصب و ارور
![]()
Last edited by mh.mahmoudi68; 21-05-2011 at 18:33.
سلام ورژن آپدیتش چنده ؟
برای آپدیت حدودا چقدر دانلود میکنه
دوستان اگه ممکنه کمکم کنید اول از همه اینکه این یه بازی turned based (استراتژی ) هستش گرافیکش عالیه و بهترین بازی تو این سبکه یه حورایی mmorpg هست ولی من یه مشکل عمده دارم
من این بازی رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به حجم بیشتر از 2 گیگ دان کردم و قتی وارد شدم دیدم نه میتونم سرور انتخاب کنم نه کاراکتر بسازم با اینکه اکانتم تو سایتش ساخته بودم
بعد رفتم تو سایت ndoors و ijji اکانت ساختم شاید با Migration account بتونم بازی کنم ...اما بازم نشد...اگه کسی هست که بازی میکنه لطفا بهم کمک کنه
ماله من هم این ارور رو میده
انگار کلا فایلها ناقصن
شما چند پارتی رو دانلود کردید ؟3یا 11 ؟
من 2 پارتی رو دانلود کرده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)