اخه هدفمون باید XLive باشه تا برسه big Shock وگرنه میفته دست بنیاد بعد دیگه بیچاره میشیم![]()
اخه هدفمون باید XLive باشه تا برسه big Shock وگرنه میفته دست بنیاد بعد دیگه بیچاره میشیم![]()
خوب من با نظر پرویز جان موافقماما قراره منطقی بحث کنیم(در ضمن من هم مثل lord arthas همین قدر بلدم از مدل سازی مکس)
پس :
خوب ببینید اگه واقعا قراره یه نفری بازی بسازیم و مدل سازی بلد نیستیم و یا تو تیم کوچیک مستقلمون مدل ساز حرفه ای نداریم، خوب صد در صد باید از مدل آماده استفاده کرد و شکی تو درست بودن این کار نیست.
اما فرض کنید که مدل سازی خوب بلدیم یا مدل ساز خوب هم داریم!حالا سوال اینجاست که آیا بیایم مدل آماده استفاده کنیم و وقت رو تلف نکنیم یا اینکه خودمون مدل بزنیم و حال کنیم!
خوب اگه از مدل آماده استفاده کنیم نمیتونیم همون چیزی رو که میخوایم در بیاریم.چون در مورد همه چیزایی که شما میخوای، مدل آماده نیست!
خب یعنی این بنیادیا چه جوری می خوان بفهمن اینا کار من نیست ؟
من ده تا سایت رو می ارم که فقط توی اونا 15000 تا مدل هست یعنی این بنیادیا همه رو دیدن ؟
اصلا همین عکس ها رو نشون همون دوستت بده بگه از کدوم سایته
من الان یه بشکه دانلود کردم متریالش رو هم عوض کردم حالا اگه خواستی عکسش رو میدم برو به دوستت بگو بیاد ببینه از کجا دانلود کردم حجمش هم چقدره![]()
ما گفتیم همه مدل ها ؟. من هم گفتم که مدل اماده سرعت کار رو بالا میبره . الان تو حاظری که درخت های پر کیفیت یو دی کی رو با یه درخت مدل ساز شده خودت تعویض کنی ؟ اخه صد البته هیچ وقت نمی تونه به کیفیت اون برسونی .
الان تو توی بازی خودت می خوای یه بلوک / سطل اشغال / یه پرنده که توی صد متری تو وایساده بزاری یعنی میری همه اینا رو میسازی ؟ یعنی می خوای وقتت رو سر اینا تلف کنی؟
من با اینم یک جورایی موافقم البته من میگم توانایی مدلینگ خودمونو در حدی بالا ببریم که اگه نتونستیم اون چیزی رو که دلمون میخاد دربیاریم حداقل بتونیم اون مدل اماده رو ویرایش کنیم تا به نتیجه ی دلخواه برسیم![]()
نتیجه گیزی:
یا اصلا از مدل آماده استفاده نکنید ! یا طوری استفاده کنید که کسی نفهمهیه کم غیرعادلانه هم هست!!
حتی اگه کسی متوجه نشه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم !
به هرحال هرکس یه نظری داره و یه روشی . نه من میتونم به شما بگم که استفاده از مدل آماده تو یه پروژه بزرگ اعتبار بازی رو از بین میبره
نه شما میتونید به من ثابت کنید که استفاده از مدل اماده کار خوبیه ...
عزیزان به نظر من داستان سر فهیدن یا نفهمیدن نیست!سر بنیاد و Xboxlive نیستش که!
به نظر من این مهمه که دست آدم بسته میشه!
البته یه بشکه، یه بشکه است و میشه راحت مدل آمادش رو پیدا کرد واستفاده کرد
اما یه اسلحه فضایی رو نمیشه ! اگرم بشه، اونی کهشما تو ذهن خلاقت هست، نمیشه
قبول دارید؟
قرار نیست با چهار تا بشکه و باکس که خودمون ساختیم حال کنیم , مدل با کیفیت دانلود میکنیم میندازیم تو بازی بعد از سود فروش یه بازی با کیفیت از نظر گیمر ها حال میکنیم اوکی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)