تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 21 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 202

نام تاپيک: استفاده از منابع اماده در بازی ((صحیح/غلط))

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا XLive منظورم نبود ... همین سایت Big Shock هم اگه بدی چند برابر حالتی که بدیش به بنیاد پول در میاری
    اخه هدفمون باید XLive باشه تا برسه big Shock وگرنه میفته دست بنیاد بعد دیگه بیچاره میشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من با نظر پرویز جان موافقم اما قراره منطقی بحث کنیم(در ضمن من هم مثل lord arthas همین قدر بلدم از مدل سازی مکس)
    پس :

خوب ببینید اگه واقعا قراره یه نفری بازی بسازیم و مدل سازی بلد نیستیم و یا تو تیم کوچیک مستقلمون مدل ساز حرفه ای نداریم، خوب صد در صد باید از مدل آماده استفاده کرد و شکی تو درست بودن این کار نیست.

اما فرض کنید که مدل سازی خوب بلدیم یا مدل ساز خوب هم داریم!حالا سوال اینجاست که آیا بیایم مدل آماده استفاده کنیم و وقت رو تلف نکنیم یا اینکه خودمون مدل بزنیم و حال کنیم!

خوب اگه از مدل آماده استفاده کنیم نمیتونیم همون چیزی رو که میخوایم در بیاریم.چون در مورد همه چیزایی که شما میخوای، مدل آماده نیست!

3. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خب یعنی این بنیادیا چه جوری می خوان بفهمن اینا کار من نیست ؟
    من ده تا سایت رو می ارم که فقط توی اونا 15000 تا مدل هست یعنی این بنیادیا همه رو دیدن ؟
    اصلا همین عکس ها رو نشون همون دوستت بده بگه از کدوم سایته

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یکی از بچه ها هست تو یاهو که کافیه عکس مدلو بدی من و من بهش نشون بدم درجا بهت میگه از کجا دانلود کردی و چقدر حجم داره و ...
    کلا هرکس تو کار دانلود مدل آماده باشه معمولا اکثر مدلها رو میشناسه !
    من الان یه بشکه دانلود کردم متریالش رو هم عوض کردم حالا اگه خواستی عکسش رو میدم برو به دوستت بگو بیاد ببینه از کجا دانلود کردم حجمش هم چقدره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خوب من با نظر پرویز جان موافقم اما قراره منطقی بحث کنیم(در ضمن من هم مثل lord arthas همین قدر بلدم از مدل سازی مکس)
    پس :

خوب ببینید اگه واقعا قراره یه نفری بازی بسازیم و مدل سازی بلد نیستیم و یا تو تیم کوچیک مستقلمون مدل ساز حرفه ای نداریم، خوب صد در صد باید از مدل آماده استفاده کرد و شکی تو درست بودن این کار نیست.

اما فرض کنید که مدل سازی خوب بلدیم یا مدل ساز خوب هم داریم!حالا سوال اینجاست که آیا بیایم مدل آماده استفاده کنیم و وقت رو تلف نکنیم یا اینکه خودمون مدل بزنیم و حال کنیم!

خوب اگه از مدل آماده استفاده کنیم نمیتونیم همون چیزی رو که میخوایم در بیاریم.چون در مورد همه چیزایی که شما میخوای، مدل آماده نیست!
    ما گفتیم همه مدل ها ؟. من هم گفتم که مدل اماده سرعت کار رو بالا میبره . الان تو حاظری که درخت های پر کیفیت یو دی کی رو با یه درخت مدل ساز شده خودت تعویض کنی ؟ اخه صد البته هیچ وقت نمی تونه به کیفیت اون برسونی .
    الان تو توی بازی خودت می خوای یه بلوک / سطل اشغال / یه پرنده که توی صد متری تو وایساده بزاری یعنی میری همه اینا رو میسازی ؟ یعنی می خوای وقتت رو سر اینا تلف کنی؟

7. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من با اینم یک جورایی موافقم البته من میگم توانایی مدلینگ خودمونو در حدی بالا ببریم که اگه نتونستیم اون چیزی رو که دلمون میخاد دربیاریم حداقل بتونیم اون مدل اماده رو ویرایش کنیم تا به نتیجه ی دلخواه برسیم

9. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

نتیجه گیزی:
    یا اصلا از مدل آماده استفاده نکنید ! یا طوری استفاده کنید که کسی نفهمه یه کم غیرعادلانه هم هست!!

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حتی اگه کسی متوجه نشه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم !
    به هرحال هرکس یه نظری داره و یه روشی . نه من میتونم به شما بگم که استفاده از مدل آماده تو یه پروژه بزرگ اعتبار بازی رو از بین میبره
    نه شما میتونید به من ثابت کنید که استفاده از مدل اماده کار خوبیه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان به نظر من داستان سر فهیدن یا نفهمیدن نیست!سر بنیاد و Xboxlive نیستش که!

به نظر من این مهمه که دست آدم بسته میشه!

البته یه بشکه، یه بشکه است و میشه راحت مدل آمادش رو پیدا کرد واستفاده کرد
    اما یه اسلحه فضایی رو نمیشه ! اگرم بشه، اونی کهشما تو ذهن خلاقت هست، نمیشه

قبول دارید؟

13. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پس :

قرار نیست با چهار تا بشکه و باکس که خودمون ساختیم حال کنیم , مدل با کیفیت دانلود میکنیم میندازیم تو بازی بعد از سود فروش یه بازی با کیفیت از نظر گیمر ها حال میکنیم اوکی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •