خوب همینطور که فکر میکردم میامی در مقابل دالاس رفت برای فینال - روز 3شنبه !...
خوب همینطور که فکر میکردم میامی در مقابل دالاس رفت برای فینال - روز 3شنبه !...
ميامي هيت قهرمان كنفرانس شرق شد
حبرگزاري فارس: تيم بسكتبال ميامي هيت با پيروزي برابر شيكاگو بولز قهرمان كنفرانس شرق ليگ NBA شد.
به گزارش باشگاه حبري فارس «توانا»، در ديدار پنجم و پاياني فينال ليگ بسكتبال NBA در منطقه كنفرانس شرق صبح امروز تيم هاي ميامي هيت و شيكاگو بولز رو در روي هم قرار گرفتند كه اين ديدار در پايان با برتري 83 بر 80 ميامي و قهرماني اين تيم همراه بود.
ميامي ها كه در چهار ديدار گذشته صاحب 3 برد شده بودند، با برتري در بازي پنجم حساب پيروزي هاي خود را به عدد چهار رسانده و توانستند عنوان قهرماني كنفرانس شرق را از آن خود كنند.
لبرون جيمز ، ملقب به پادشاه در اين ديدار با كسب 28 امتياز به عنوان امتياز آورترين بازيكن ميامي و ميدان برگزيده شد.
پ ن : چه فینالی بشه دالاس میامیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب دوستان من به خاطر اختلالی که تو اینترنت بود نتونستم خبرهای جدید رو بذارم جا داره از آقای آندره22 تشکر کنم به خاطر اینکه در نبود بنده خبرها رو تو تاپیک گذاشتن.
این ها هایلایت های دو تا بازی آخر هست.
بهترین اسلم دانک ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهترین بلاک شات هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم معذرت میخوام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدورام فینال جذابی باشه مثل پارسال به امید قهرمانی میامی
ميزباني ياران پادشاه در ديدار نخست فينال NBA
خبرگزاري فارس: تيم بسكتبال ميامي در ديدار نخست فينال ليگ بسكتبال NBA ميزبان خواهد بود.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، تيمهاي ميامي هيت و دالاس ماوريكس با شكست حريف خود يعني شيكاگو بولز و اوكلاهاما سيتي موفق شدند به فينال اين فصل ليگ بسكتبال NBA راه پيدا كنند.
ميامي هيت كه با داشتن بازيكناني همچون لبرون جيمز، كريش بوش و دواين ويد اميد زيادي به قهرماني دارد، بايد رو در روي ياران دريك نوويسكي آلماني در دالاس ماوريكس قرار بگيرند.
بر اساس قرعهكشي صورت گرفته تيم ميامي هيت در بازي نخست كه روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، در ورزشگاه امريكن ايرلانز آرنا ميزبان دالاس ماوريكس خواهد بود.
بازي فينال به صورت 4 از 7 برگزار ميشود.
لسآنجلس ليكرز قهرمان فصل گذشته اين رقابتها محسوب ميشود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدی آقا duncan
فینال شد همونی که من میخاستم
بلی همه همین حدس رو میزدن معلوم بود همین میشه ! ...
ایشون علاقه خاصی به اوکلاهاما داشتن![]()
اولین پیروزی میامی بر دالاس در فینال لیگ ان بی ای
صبح امروز در اولین دیدار فینال لیگ NBA،میامی هیت با نتیجه 92 بر 84 دالاس ماووریکس رو شکست داد و اولین پیروزیش رو به دست آورد.در این دیدار که در AAA برگزار شد،در کوارتر اول دالاس با نتیجه 17 بر 16 پیش افتاد.کوارتر دوم با نتیجه 27 بر 27 به پایان رسید.اما در کوارتر سوم میامی خودش رو به حریف تحمیل کرد و 22 بر 17 حریف رو مغلوب کرد.در نهایت در کوارتر چهارم هم دالاس نتونست امتیاز عقب افتاده رو جبران کنه و 27 بر 23 مغلوب شد.
در این دیدار لبرون جیمز با کسب 24 امتیاز،9 ریباند و 5 اسیست بهترین بازیکن هیت بود.برای دالاس هم درک نوویزکی 27 امتیاز،8 ریباند و 2 اسیست کسب کرد.بازی بعدی دو تیم 2 ژوئن برگزار می شه.
بهترین اسلم دانک بازی
بهترین بلاک شات بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین پاس منجر به گلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین توپ رباییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته ولی تیم اوکلاهاما تیم خیلی خوبیه و من خیلی دوستش دارم تو این یکی دو ساله خیلی پیشرفت کرده پارسال تو همون مرحله اول حذفی حذف شد اما امسال تا فینال اومد.
کلا علاقه خیلی زیادی به کوین دورانت دارم.![]()
دوستان این بازیها رو از چه شبکه ای میشه فری دید؟
NBA TV ترکست کد شده و کدی هم که دارم سوخته
سلام شبکه ترکیه ای ntv spoor بازی ها رو نشون میده اونم رایگان.
فقط حواست به اختلاف ساعت باشه مثلا اگه بازی به وقت محلی ساعت 9 شب باشه به وقت ایران میشه 5:10 دقیقه صبح
Last edited by Pessimist; 01-06-2011 at 18:27.
مسابقه ی بعدی کی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)