خیلی ببخشیدا ولی استارتر ارزش هیچ کدوم از این کارارو نداره . شما ultimate نصب کن حالشو ببر . هرچی شد با من![]()
خیلی ببخشیدا ولی استارتر ارزش هیچ کدوم از این کارارو نداره . شما ultimate نصب کن حالشو ببر . هرچی شد با من![]()
در اینکه ارزش نداره که شکی نیست
ولی من فکر 6 ماه دیگه ام که اگه خواستم بفروشم ویندوز ارجینال داشته باشه که تو سر مال نزنن!
دوست عزیز چرا ویندوز اصلی که براش پول دادید به نظرتون بی ارزشه؟
به نظرتون فقط چونکه قابلیتهای کمتری داره اینو میگید؟
ویندوز 7 اصلی در صورتیکه کاربر دستکاری های بیخودی انجام نده تا 4 سال بدون هیچ مشکلی میتونه کارکرد سالم داشته باشه.
ماها عادت کردیم نرم افزارهای بیخود و زیادی نصب کنیم بعدشم زود به زود ویندوز عوض کنیم دوست عزیز اگه از من میشنوید در صورتیکه واقعا کاربردتون کمه از همون اصلیه استفاده کنید و عوضش نکنید بعدا هم به مشکل می افتید.
در ضمن لطفا از تاپیک مربوطه کمک بگیرید تا سریعتر کمکتون کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by worldm; 30-06-2011 at 07:16.
سلام
شاید از لحاظ سخت افزاری و کارکرد بهتر استارتر مناسب بوده که اینو روش نصب کردن!!!
هر دو کار رو می تونید انجام بدید,ولی بکاپ بهتره...
تو انجمن لپ تاپ سوالتون رو بپرسید,شاید سون اولتیمیت برای لپ تاپ شما مناسب نباشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فکر می کنم لینک تاپیک موردنظر رو اشتباهی وارد کردید!!!
Last edited by Dew Drop; 30-06-2011 at 07:54.
من تاپیک ویندوز 7 رو بهشون دادم که از لحاظ نرم افزار مشکلی اگه داشتن برطرف کنند واگرنه ایشون مشکل سخت افزاری که نداشتن
من با خود ویندوز بک آپ گرفتم و همینطور هم که گفتید پاکش کرده بودم اما همش ویندوز این پیغام رو میده
check backup disk space
چیکار باید کرد که این پیغام رو نده ؟؟
دوست عزیز شما فضایی که فایل بک اپ رو ذخیره میکنید به نظر میرسه که کم باشه وبعد از ذخیره کردن همچنان پیام میده.از سطل اشغال هم حذف کنید
سلام
من یه نوت وبک تازه خریدم درایور نداره
میخوام از ویندوز 7 استارتر + درایور + برنامه های روش بروی هارد یا هارد اکسترنال بک آپ بگیرم که مطمئن باشم همه اینهارو برمیگردونه
خود سونی به برنامه داره که بک آپ میگیره اما مطمئن نیستم
حالا به نظر شما با این شرایط acronis بهتره یا بک آپ خود ویندوز؟؟؟؟؟
ممنونم میشم کمکم کنید
با احترام امیر
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
دوست عزیزی گفتن : "خیلی ببخشیدا ولی استارتر ارزش هیچ کدوم از این کارارو نداره . شما ultimate نصب کن حالشو ببر . هرچی شد با من"
ultimate چه مزایایی داره ؟
من سونی Yb15 گرفتم
میشه روش ultimate نصب کرد ؟؟؟
برنامه های خود سونی رو چکار کنم میشه بک آپ گرفت...ضمنان درایوراش رو هم ندارم !!!!
دوستان من یک لپ تاپ تازه گرفتم که ویندوز7 اوریجینال روش داره، مشکل من اینه که وقتی میخوام ازش ایمیج بگیرم(از درایو ویندوز) اون خط سبزش که مربوط به progress اش هست تا یه حدی پر میشه و ازون بیشتر جلو نمیره، ولی هر از چند گاهی پیغام میده که dvd تازه بزار توی دستگاه. یه بار با این روش نزدیک 10 تا dvd خام حروم شد ولی خط سبزش توی همون حد مونده بود.
درمونده شدم تروخدا بگین چیکار کنم؟
با Acronis True Image بک آپ بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)